Професионални серии за коса 131

• 50 147
  • 790
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Според мен опитай се да разредиш миенето... с това ежедневно миене я премиваш и отмиваш мазнините от скалпа ...при което той се опитва да навакса и произвежда много повече себум.

# 166
Момичета, , моля ви да ми препоръчате някакъв спрей за дълготрайна фиксация, който да задържа къдрици с маша около 2-3 дни.
Аз използвам едно спрей че на Лореал от серията Tecni Art и съм много доволна Simple Smile

Може ли линк?

# 167
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Моля препоръчайте ми шампоан за мазна коса, с който косата ми да изкарва поне 2 дена чиста... Пробвала съм на Filip Kingsley и Lakme... не ми харесват, нямаше никаква промяна.. Косата я мия абсолютно всеки ден. С дълга, слаба коса съм, нямам проблем в момента с цъвтежи..
Моята коса е ниво 8,9 и частици обезцветяване и следи от стари кичури-пълен бъркоч. Относно омазняването-много съм доволна от Меди Фолиген. Дали ще се мия веднъж или два пъти изкарвам без проблем 3 дни. Ако мия първия път с Фолиген после ползвам Лакме за матиране на русото. Незнам на какво се дължи. С други Ш на втория ден вечерта вече бретона ми е на клечки, което ме дразни.

# 168
Лакменза матиране със сигурност пресушава...

# 169
Момичета много спорите бе,не се карайте.Аз ако кажа какви комбинации слагам по косата си,всички химици,коафьори и други подобни ще си хвърлят дипломите.Наистина е жалко,че ветераните не споделят вече тук,но пък всеки има право на мнение и всеки отбира информацията която би му послужила Blush

Виктория,ако не е късно за поръчката пиши ми на ЛС ще ти обясня
Мишчица,измиващия балсам не съм го ползвала.Преди години съм ползвала непрофесионални.Наскоро заглеждах измиващи балсами,но за сега се въздържам,те не са за много третирани коси според мен.
Олиата май само на мен не ми понасят,нито Ланца,нито Вела...всичките заминаха по направление.

# 170
От кокопанда с превозвач ли поръчвате или директно? И колко ви излиза доставката?

# 171
Сега ще ям бой за този въпрос, но нИ моА сЪ удържа 😁 - какво им е толкова на дрогерийните шампоани???
И за да се самонатопя съвсем, ще си призная, че най- ми е хубаво след Elseve, с глина, серия Purifying 😆 и с никой профи шампоан не сме постигали и близка до тая любов към момента 😁 Що тей не знам 😏

# 172
Здравейте. Да се включа към въпросите. Ланза олиото ползвам и е моята голяма любов. От боите пробвах всичко, но от както не съм руса, а червена за мен Игора Роял е моята боя за червени тонове. Получава се това което искам.
И един въпрос искам да ме насочите към Шампоан, балсам и маска за боядисана коса. Малко повече да задържа цвета, или поне да си мисля  че го прави. Весели празници ви желая дами.

# 173
Gaggi Joy разсмя ме яко.Няма да навлизам в темата,че е много обширна.Но замисли се, в един Елсев например,дето струва 2 евро какви съставки има Rolling Eyes или маските,ми то една доза от домашната ми маска излиза по-скъпо от цяла кутия дрогерийна маска Grinning
Bonitta Cocopanda не доставя до БГ,доставка под 25 евро е 3,50евро,иначе е безплатна в рамките на Германия.Влез в сайта на превозвача и виж какви са цените,мисля че 3 лв. и нещо беше на кг,до офис в БГ

# 174
Сега ще ям бой за този въпрос, но нИ моА сЪ удържа 😁 - какво им е толкова на дрогерийните шампоани???
И за да се самонатопя съвсем, ще си призная, че най- ми е хубаво след Elseve, с глина, серия Purifying 😆 и с никой профи шампоан не сме постигали и близка до тая любов към момента 😁 Що тей не знам 😏

Нищо им няма, аз също имам доста любими дрогерийни шампоани и този на Elseve е точно един от тях, както и всички серии на John Frieda, но ако косата има по големи нужди след боядиаване, изрусяване или е доста пострадала от термична обработка те обикновено не ги покриват. Професионалните шампоани имат доста по-силни съставки и специални формули точно за определения проблем. А и като цяло тази тема е за професионални продукти и не се обсъждат толкова често дрогерийните продукти за коса.

И по темата - не съм използвала нищо на Lanza все още и не се боядисвам.

# 175
  • Стара Загора
Един малко глупав въпрос ... мога ли за една поръчка да ползвам 2 кода за намаление от ЗР?

# 176
Един малко глупав въпрос ... мога ли за една поръчка да ползвам 2 кода за намаление от ЗР?
Съмнявам се. Но е безплатно да пробваш.

Velinova за мазни корени много ми допадат шампоаните Поли Мичъл от серията : https://modernstyle.bg/produkt-kategoriya/tea-tree/
Но какъвто и да е шампоана трябва да започнеш да отлагаш / разреждаш миенетата ма косата си.

Пробвах GROW GORGEOUS 11-IN-1 CLEANSING CONDITIONER https://www.hqhair.com/grow-gorgeous-11-in-1-cleansing-condition … 0ml/11351954.html както и предполагах, заради липсата на разпенване ми отиде много голямо количество продукт ( проблема е в моята глава ) Не сложих никакъв балсам/маска, а само ДМО детанглера https://www.amazon.com/John-Masters-Organics-Citrus-Detangler/dp/B00IZZCTXS ( да не са го спрели от производство, не мога да го намеря в магазините от които най често пазарувам ) завърших с Мароканското олио и съвсем леко изсуших със сешоар най-вече корените, дължините леко влажни завих на кокче и ей го на резултата сутринта. Има една въздушност в корена, дължините не са сухи и заплетени, уплътнени са но без фризита. Мн съм доволна, искам да поспра с оформянето с четка и сешоар.

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 19:53 от Casual

# 177
  • Велико Търново
Разкошна коса!!! Точно за такава мечтая! Two Hearts

# 178
Дами, сдобих се с ДПШ на Меди. Удачно ли е след него да използвам Епруваж възст. маска или пък Лореал Абс Рипеър ?

# 179
Винаги използвам маска след ДПШ (обикновено най-хубавата, която имам към момента). Идеята е, че ДПШ прави рестарт, след него започваш грижата на чисто

Общи условия

Активация на акаунт