Професионални серии за коса 131

• 50 195
  • 790
  •   1
Отговори
# 210
Скрит текст:
Casual, извинявам се, не съм видяла, че пише балсам. На вид е абсолютно същият Thinking, възможно ли е само опаковката да са сменили, а съдържанието да си е същото?
Май май е така, не пише вече детанглър , но в описанието пише че може да се ползва като балсам както и да не се отмива.

Да кажа пак за измиващия балсам на ГГ за който писах в предния си пост. Ползвах го в неделя вечерта, днес по обяд вече не можех да търпя корените си - вече бяха омазнени, че чак ме боляха. Влиза в чантата за Бали и за летни дестинации, където трябва да си мия косата всеки ден - за друго аз не мога да го ползвам.

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 18:31 от Casual

# 211
  • Стара Загора
Препоръчайте ми нещо за бляскава коса 🤔 искам косата ми да изглежда "жива", "лъскава" като от реклама 😂

# 212
Нека сиянието на тези светли празници озари Вашите сърца и Ви донесе здраве, удовлетворение и сили за бъдните дни!
Весели празници момичета! 🎄☃️🌌🎇🎁

# 213
  • Пловдив
Весела Коледа мили момичета!
Много блясък дава серията за боядисана коса на Ланза, олиата на Орайт, терапията на Ланза....
Аз да се оплача. Бях на фризьор, за първи път от много време я накарах да ми вземе повече дължина и в момента съм с неравна коса. Разлика поне 4 пръста от ляво и дясно. Половинката казва, че не е биещо на очи. Много ми е тъпо. Дано поне ми е на късмет... Ако издържа, ще изчакам да порасте и ще ходя да оправи дължината. Имам кутия от ампулите Денсифик и ще ги започна.

# 214
Препоръчайте ми нещо за бляскава коса 🤔 искам косата ми да изглежда "жива", "лъскава" като от реклама 😂
https://www.arlen.bg/product/6156/komplekt-vazobnovyavashta-tera … -izbor-150ml.html с концентрата. Фриз. ми прави терапията в салон, после аз си купих комплект и точно вчера си я нравих вкъщи. Страхотен блясък придава!

# 215
Здравейте, мога ли да ползвам еластисайзър екстрийм два дни преди боядисване или матиране?

# 216
Здравейте, мога ли да ползвам еластисайзър екстрийм два дни преди боядисване или матиране?

Не е препоръчително. До колкото знам прави филм върху косъма и боята/мата няма да хванат добре, а непосредствено след боядисване има шанс да свали от пигмента защото е пресен. Не знам дали терминологично го обясних правилно.

# 217
След като кичурите ми станаха сини от коректора към боята,  май ще пробвам с еластайзъра да го махна !!!

# 218
  • Somewhere far away
След еластисайзър подходящо ли е да се измие  с този ш-н ?
https://www.zlatnaribka.com/shampoan-za-mazni-koreni-i-suhi-krai … -balancing-250-ml

# 219
  • by the sea
Весела Коледа на всички,
и аз искам да благодаря за съветите споделени тук, осъзнах колко неинформирана съм била преди!
Ланза не съм ползвала
Боядисване - лутам се като слепец от марка на марка прескачам... Отчаяна съм вече, винаги ставам като рус циганин(оранжева) пробвала съм с лакме, олиосета, гарниер, лореал.
Ще пробвам да взема 8 основа и да смеся с 10 боя, догодина, нямам търпение да видя дали ще покрие белите коси и какво ще стане с оранжевия оттенък

# 220
Доволни ли сте от Митик оила, за изтощена, накъсваща се, твърда коса ме интересува.. Цената сякаш е добра.

# 221
  • София
Четита Коледа на всички! Бъдете здрави и щастливи! 🙂
Пробвах кератиновата терапия на Ланза в салон и много ми хареса. Мисля да я правя всеки месец по веднъж. Косата става плътна, същевременно жива и с блясък. За мой късмет гадна миризма не усетих, както се бях настроила. 🙂

# 222
Привет, Весела Коледа!
Имам много заплетена коса. На първия ден от измиването е супер, но втори и трети се заплита на тила на топка. Ужасно е и е много отдавна. Суша със сешоар и четка или въртяща четка, косата е дълга до средата на гърба, боядисвана последно юли месец и с леки следи от балеаж / заплитането е от преди балеажа/. В момента имам еластисайзер на ФК, шампоан и балсам Маракеш, шампоан и балсам на ФК хидратиращи и маска Кюн нещо Витал беше - трябва да я погледна. За термозащита- Напура. Имате ли идеи какво да опитам?
Реша с тангъл тийзър, имам и кокосово масло и серум на Маракеш за крайща.
Ако има нужда ще кача снимка на косата.

# 223
  • Пловдив
Четита Коледа на всички! Бъдете здрави и щастливи! 🙂
Пробвах кератиновата терапия на Ланза в салон и много ми хареса. Мисля да я правя всеки месец по веднъж. Косата става плътна, същевременно жива и с блясък. За мой късмет гадна миризма не усетих, както се бях настроила. 🙂

Много а харесвам, но си я правя сама в къщи. Разкажи как ти я направиха в салона?

Аз днес бях на фризьор, да оправим резила. Доста дължина отиде, но скоро пак ще е до кръста. От днес започнах с ампулите Денсифик.

# 224
Честита Коледа хубавици! Много здраве и красиви коси и занапред!

Аз бях ваканция повече от седмица и се чудих кои от продуктите да нося, при положение, че имам доста, а багажа ми беше ограничен...  В крайна сметка взех 3 мини шампоана и само маската и финиша на Лалга. Какъв по-добър начин за изпробване на серията на Лалга, която закупих на черния петък... Та мога да кажа, че маската се държа доста добре с всички шампоани, хлорираната вода в басейна, спа-то, шаловете и сухия въздух от парното в хотела.... Косата ми не се изсуши или заплете както очаквах... Та доволна съм от Лалга като цяло... Smile
Сега е ред да тествам Кератин ойл серията на Ланза - ш+б+олио... Покрай Коледа и постоянното висене в кухнята тия дни, ми се наложи да си мия косата всеки ден. Реших да заложа на Кератин ойл. Първо се притесних да не е силен и заплитащ протеин, но за моята коса се оказа лека, приятна и много омекотяваща серия. Единствения недостатък на шампоана е, че е прекалено гъст и едвам със сила го изваждам от шишето... Прави добра пяна, няма натрапчив аромат и измива нежно, не дразни чувствителния ми скалп... И което е най-важно не омазнява и не утежнява скалпа... Балсама е по-рядък от шампоана, но при нанасяне мигновено омекотява косата, даже става доста лигава и изгладена... Който търси лигава и мека коса, мисля това е продукта...Stuck Out Tongue Closed Eyes Олиото което много похвалихте, нещо не му схващам още ефекта. Първия път не сложих никакъв финиш след ш+б, а просто на почти суха коса нанесох само олио по върховете и оставих да изсъхне сама. Но косата остана една никаква, леко фризи... Втория път сложих малко от крема на Лалга, после изсуших с четка и на суха коса малко олио. Този път по-добре... Но като цяло това олио не е нищо повече като ефект от другите ми по-евтини такива и не бих дала пари, за да си го купя само него (сега серията я купих в комплект) ... Сега се чудя тия 100мл как ще ги изхабя, при положение, че имам няколко други любими и с по приятна миризма от това на Ланза...  Smiley

Общи условия

Активация на акаунт