Професионални серии за коса 131

• 50 695
  • 790
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
 Нара е нещо средно между екстрийм и класическия. Т.е. една идея по-силен от класическия и две идеи по-слаб от екстрийма. Разпродават го защото е спрях от производство поне според рибите. Не съм проверявала американския сайт. Цената е повече от добра,но ми е много цял литър  newsm78...ще помисля  Laughing Laughing.,а и много го харесвам като аромат.
 Тангълите никога не съм ги долюбвала. Харесвам четката на макадамия,харесвам и новите Ико ама с дръжките. Пустите сапунерки никога не ги възприех като ресало  Laughing. Четки с естествен косъм харесвам ако са комбинирани с твърди бодли. Такива само с четина на моята чума нищо не правят.
 Заплитането по тила на мен ми се получва от калъфките.Спя с вдигната коса,като бонус се реша рядко и на ти беля.
 Откакто си купих сатенени проблем нямам. Другото са финиши по тила. Обикновено плескаме горния пласт,а останалото неглижираме. Свикнах когато слагам финиши след като нанеса по горния пласт да обръщам с главата надолу и да нанасям от тила по дължините-помага.

# 241
  • София
Нара е нещо средно между екстрийм и класическия. Т.е. една идея по-силен от класическия и две идеи по-слаб от екстрийма. Разпродават го защото е спрях от производство поне според рибите. Не съм проверявала американския сайт. Цената е повече от добра,но ми е много цял литър  newsm78...ще помисля  Laughing Laughing.,а и много го харесвам като аромат.

Ок, супер, значи го поръчвам.
Мисля да добавя и този шампоан малка опаковка
https://www.lookfantastic.com/shu-uemura-cleansing-oil-shampoo-f … 0ml/11521312.html

Нали това е дълбокопочистващия на Шу?

# 242
Моята коса се запита брутално, когато е къдрава. Съответно при опити за разресване пада супер много коса. Това е и причината да предпочитам да я изправям. Смятам, че щетите са по-малко.

# 243
Бетина, не си доволна от екстрийма, а ще поръчваш по-слаб вариант?
Принцесо, дано не го спират наистина Нара 😱, макар че и на мен така ми казаха рибите. Проучи въпроса де. 🤔😁

# 244
Да попитам пак за мнение за Mythic oil?

# 245
Явно нещо не съм разбрала, но как определяте кой еластисайзър е по-силен според аромата, като съставът на всички е един и същ?

Да попитам пак за мнение за Mythic oil?

Не съм използвала шампоанът, но олиото ухае приятно, не утежнява косата, разплита и заглажда връхчетата. За подхранване не мога да кажа, защото когато го използвах косата ми беше ужасно нацъфтяла, но определено заглажда много приятно.

# 246
Лунна какъв е тоя крем/финиш на Лалга,или аз съм проспала нещо Rolling Eyes

https://www.johnbeerens.com/media/catalog/product/cache/6633e7fc … seamist_100_1.jpg

Готино е кремчето, леко е, но за моята тънка права коса е идеално... Сега го редувам с Маракеш и крема на Мароканойл... Всички ми харесват....

Някой пита за серията Митик ойл. Имала съм я преди, лека хидратация, за нетретирани коси като на дъщерите е идеална, за много изтощена коса мисля ще дойде слаба... Иначе приятна за ползване, приятен аромат, шампоана е от онези със силиконовото усещане... Не разлигавя, но не заплита, може да се ползва често...Дава много блясък на здрави коси....Аз я купувам за децата, но и аз я ползвам понякога... Даже маска в голяма опаковка съм вземала, че доста се харчи у нас.... Smile Но аз вземам за фина коса, за другата не знам как е...

Последна редакция: пт, 27 дек 2019, 19:32 от lunna pateka

# 247
Митик ойла ми е много слаба ракия😊

# 248
Лунна това е обикновен спрей бе дарлинг Rolling Eyes направо ме втрещи с тоя крем,никъде не бях виждала,а то се оказа спрея който имам в банята Joy  Ем,има някакъв цвят на крем,но си е чист спрей,и рядък като такъв. Ефекта...50/50 съм,става,но за тея пари има и по-добри.Няма съставките никъде,интересно,или аз съм кьорава.И като ми напишат "ексклузивно за салони" направо изпадам в транс.
От цялата серия,до сега ампулите що-годе ми харесват,но като ефект с Клетката майка май са на кантар.Цялата серия си е глезотия,заради аромата и разплитането,ама то разплитането го постигам и с други по-евтини серии,а аромата...ммм ок е,но Керастаз по-ме кефи.
Лалга не бих я повторила,на мен ми трябват яки серии дето да вършат работа,глезотиите по-натам,като направим лъвски гриви и пари в изобилие.

# 249
VanessaDE с тази хвалба на антифриз спрей на Joico ми запали чергата, боря се като прасе с тиква с този разкош по косата ми, та да попитам - има ли го в бг сайт? Ще го закупя на секундата 🤩

Едит:
Всъщност, не знам защо се/ви мъча на час по лъжичка, а не изтипосам буйна грива в пълна прелест на снимка, ето:

Това е след миене ей-ся, крайно небрежно изсушаване със сешоар, докато едно кърмаче ме кълне от другата стая, а батко му ми виси на прасеца в борба за внимание. Сложила съм малко кератинов комплекс на Чи, маската пропуснах, но и с нея нещата изглеждат 1:1.
Та - мили дами, моля оценете, преценете и честно ми кажете, подлежи ли на озаптяване и спасяване тази гад, извън опцията изпичане с преса, за нея знам, работи. Уж косъм здрав, гъст, а хвърчи та се не знае и в крайчетата се къса-чупи-заплита като невидял.
И като съм тръгнала да мрънкам: не мога да си понасям и цвета, но де що фризьор съм виждала отказва да се справи. Пигмент рижав съм имала кълнат се и точка. Боядисват ме с Мажирел, с микс от бои по-дълъг от рецепта за мусака и пак не посивява тоз’ ми ти косъм. ОмръзнА ми да се боря, чакам с нетърпение косми с пълна белота, та да се наклепам ефективно в капучино 😎

Благодаря за вниманието и двойно повече за помощта! А до тогава - лека да ви е нощта 😚

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 00:04 от Gaggi

# 250
Лунна това е обикновен спрей бе дарлинг Rolling Eyes направо ме втрещи с тоя крем,никъде не бях виждала,а то се оказа спрея който имам в банята Joy  Ем,има някакъв цвят на крем,но си е чист спрей,и рядък като такъв. Ефекта...50/50 съм,става,но за тея пари има и по-добри.Няма съставките никъде,интересно,или аз съм кьорава.И като ми напишат "ексклузивно за салони" направо изпадам в транс.
От цялата серия,до сега ампулите що-годе ми харесват,но като ефект с Клетката майка май са на кантар.Цялата серия си е глезотия,заради аромата и разплитането,ама то разплитането го постигам и с други по-евтини серии,а аромата...ммм ок е,но Керастаз по-ме кефи.
Лалга не бих я повторила,на мен ми трябват яки серии дето да вършат работа,глезотиите по-натам,като направим лъвски гриви и пари в изобилие.

Права си, не е кой знае какво цялата серия на Лалга, но в момента ми върши работа, а и я купих намалена. Друг е въпроса дали като свърши ще я подновя на реалната й цена... Аромата не е моя определено, а и шампоана нещо не го възприемам напълно... Маската бива, но и други по-евтини имат същия ефект (не знам защо, но тази маска много ми напомня на старата маска Макадамия- по вид, цвят, консистенция, аромат и действие)...

Спрея не е точно спрей, в смисъл не е течност. Като бяло гъсто мляко е, няма мазна следа... Маракеш имат такъв спрей като мляко и много си приличат като вид и действие с този на Лалга.... Този спрей на Маракеш на мен лично повече ми харесва от серума за връхчета.... А защо въобще го наричат серум като си е просто крем и ако го сложим в шише на спрей, ще бъде същото (може ни съвсеееем малко по-гъст)?!?
Но определено серума е по-протеинов и втвърдяващ косата....

# 251
Здравейте, може ли някоя от вас да напише състава (incl) на маската на Лалга, защото не го намирам никъде, а никога не купувам продукт без да съм прочела състава

# 252

Някой пита за серията Митик ойл. Имала съм я преди, лека хидратация, за нетретирани коси като на дъщерите е идеална, за много изтощена коса мисля ще дойде слаба... Иначе приятна за ползване, приятен аромат, шампоана е от онези със силиконовото усещане... Не разлигавя, но не заплита, може да се ползва често...Дава много блясък на здрави коси....Аз я купувам за децата, но и аз я ползвам понякога... Даже маска в голяма опаковка съм вземала, че доста се харчи у нас.... Smile Но аз вземам за фина коса, за другата не знам как е...

+1 Непретенциозна серия за коса без кой знае какви проблеми, подхранва, блясък....такива работи. Харесвам я.

# 253
Здравейте, може ли някоя от вас да напише състава (incl) на маската на Лалга, защото не го намирам никъде, а никога не купувам продукт без да съм прочела състава

Ingrediënten:
Aqua (water), Cetearyl Alcoholm Cetyl Palmitate, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Quaternium-8, Steartrimonium Chloride, Stearamidopropyl Dimethylamine, Quaternium-18, Amodimethicone, Isopropyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Dimithicone, Aminopropyl Dimethicone, Parfum (frangrance), Citric Acid, Cyclotetrasiloxane, Cyclopentasiloxane, Cetrimonium Chloride, Trideceth-12, Hydroxycitronellal, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Sodium Benzoate, Sodium Laneth-40 Maleate/Styrene Copolymer. Acetic Acid, Vegetable Butylene Glycol, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Panthenol, Methychloroisothiazolinone. Phenoxythanol, Chondrus Crispus Extract, Potassium Sorbate, Methylisothiazolione, Hypnea Musciformis Extract, Alaria Esculenta Extract, Pelvetia Canaliculata Extract, Laminari Digitata Extract.

От тук
https://www.johnbeerens.com/l-alga-seacure
Даден е линка на предните страници от съфорумка.

# 254
И сега ако може някой да разтълкува състава на по-разбираем език Thinking, че нещо не го разбирам.
За Лалга става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт