Професионални серии за коса 131

• 50 711
  • 790
  •   1
Отговори
# 285
SatisfiedSatisfied
Скрит текст:
Магнолия Разкошотия ти е косата.
Но за боядисване с 8 и 9 не е ли малко тъмен цвета.
Моят естествен цвят е точно като на 1вата снимка бих го определила като 7ца.
По-тъмен е - да. Предполагам, че е заради синия коректор - той потъмнява.

Е това обяснява нещата защо последния път корените ми със 7ца и коректор станаха като 5ца.
После се скъсах да мия косата с ДПШ и преди това преуш еластайзър и масла

Принцесата Габиели доставят от Германия до офис във Варна и така излиза по евтино.

# 286
Vivru, за серума Extentioniste ли става дума? Струва ми се, че ако е от него този ефект може да е от парафина в него. Той доста утежнява. Моята коса по принцип е без обем , но с маслени еликсири не съм имала такъв проблем. Съветвам те да пробваш с натурални масла, косата ми почна да расте видимо по-бързо, чак се учудих. И разликата е че се слагат преди баня, стоиш колкото можеш с тях и после миеш, докато при Керастаз серума знам, че е без отмиване и може и затова да ти сплесква. Добри са на Nature's Power и Wooden Spoon. Също помагат ако имаш проблеми с косопада.
Prinzesata, ехх аз избързах и снощи поръчах Хроноложист в комбинация с шампоана, бързайки да не изпусна намалението Grinning

# 287
Аз използвам серума Extensioniste от месец и изобщо не ми утежнява, даже леко ми освежава и повдига косъма. Не знам на фина коса как ще е, може би ако се сложи по-голямо количество би пречило.

Като слушам май всички предновогодишно сме се боядисвали Smile
Аз направих леко освежаване с Lakme Gloss, колкото да уеднаквя цвета. До сега не ми е правило впечатление с тази боя, но този път косата ми има блясък като никога до сега. Отмих добре боята и реших да не слагам никакви маски/балсами/финиши и тн. за да видя реалното състояние на косата, макар че след боя трудно да се прецени.

Косата ми е твърда, плътна и лъскава, само последните 2 см от крайчетата се заплитат леко, но не е нищо плашещо. Очаквах без маска да е много зле положението. Добре че съм с натурално много права коса.

Утре съм на фризьор и най-накрая ще се разделя с прическата на черта! За първи път ще съм при този фризьор - салон Стефан в кв. Изток ( ако някой има отзиви, ще е супер) и се надявам да ме направят добре.

Весели празници на всички! Sparkling Heart

# 288
  • София
И аз поръчах еластисайзерът с нар излезе ми 130 лева с доставката един литър. Сега поне съм спокойна че ще имам за дългооо време...
Иначе ходих скоро на фризьор за да ми подкъси краищата и останах доволна, та момичето ми каза че може да ми изравни цвета - който в момента изглежда ала дълбок корен след 3 боядисвания с раЗлични бои ако сложи блондор само в корена, измие, изсуши и после сложи боя в желания цвят. Чудя се дали да рискувам или да опитам в домашни условия с безамонячния блондор от рибката... някой с отзиви за него?

# 289
Бетина, ти с директна доставка до България ли поръча еластисайзъра?
Знаете ли каква е годността му? Trollface

# 290
  • Варна
Те за доставяне доставят ама офисът им е на мега смотано място. Не ми се свидят трите лева за спиди.

# 291
  • София
Бетина, ти с директна доставка до България ли поръча еластисайзъра?
Знаете ли каква е годността му? Trollface

Да, с директна доставка до адрес. Преди това питах все пак човек от обслужване на клиенти в онлайн чата за да съм сигурна че доставят до България. Това е линка
https://www.lookfantastic.com/philip-kingsley-pomegranate-cassis … 0ml/11995400.html
Бях сложила в петък в кошницата еластисайзера и хидратиращата серия на Joyco ама днес като влязох да пусна вече поръчката серията Джойко беше поскъпнала и се отказах за сега.
Даде ми 5.99€ до бг. А над 85€ мисля е безплатна доставката.
Иначе мисля че срокът е 12 месеца или поне на малкия така пише, ама този е с помпа, не го отваряш и според мен може да издържи и 18. Ма моята коса ще го изпие дотогава

# 292
  • Lost in a fairytale ...
Здравейте, симпатяги!
Гледам, пак се веят прекрасни коси в темата - честно, действат ми супер мотивиращо.
Засега съм спряла покупките, че така се оплетох в нещата, а не искам да трупам и да се чудя с какво да мия - обърквам се и се изнервям в даден момент Grinning
Имам една ампула Лалга, която ме чака да и се наканя, но мисля, че протеин ми е на дневен ред. В тая връзка - ще слагам 2 мин. Реконструктор, дали е удачно да измия с Мароканойл рипеър? Пише, че е хидратиращ, но виждам няколко протеина в състава, а и се оплаквате от изсушаване ... Simple Smile

# 293
Към момичетата с голям грамаж еластисайзър с нар,бих искала да го пробвам, но понеже не знам как ще се отрази на косата ми, никога не съм слагала който и да е от еластисайзърите, дали някоя ще се съгласи да се раздели с малко количество 100- 200 мл срещу заплащане? Пишете ми на ЛС, ако има желаещи. Simple Smile

# 294
  • Варна
Към момичетата, които ползват еластайзъра на PK-  сваля ли цвета на боядисана коса по-бързо от обикновено? Ще го ползвам за първи път, но съм с пресен балеаж и ми се иска да не се появи досадното жълто по-бързо от обикновено?!

# 295
Понеже от известно време хваля Интенз хидратора на Джойко,за да не бъда голословна,искам да ви покажа какво направи днес с изгорената ми коса,предшестван от маслена маска.
Скрит текст:
Малко е чорлава заради дифузера,но мисля,че изглежда доста прилично и не личи,че преди няколко дни е била като китеник.

# 296
  • Lost in a fairytale ...
Супер е, браво. Изобщо не изглежда да е била изгорена Heart

# 297
Ванеса, страхотни къдрици имаш Flowers Hibiscus и изобщо не личи да ти е изгорена косата Blush

# 298
  • Пловдив
А аз не знам днес какво сътворих. Косата ми е отврат. Все едно съм изсипала олиото върху нея.
Първо сложих детокс маската на GG. След това измих с измиващия балсам. Понеже след него косата никак не си я чувствам чиста, измих с ш-н Витамино колор на Лореал и накрая сложих маска Хрома каптив. Още на мокра коса усетих, че нещо не е наред, но като взех да суша със сешоара дясната страна на косата стои сбита и мазна, точно все едно не е мита цял живот. Като прокарам пръсти или четката през нея остава права (напомня ми на лафа как мръсните чорапи стоят изправени Simple Smile ) Такова чудо досега не ми се е случвало, а съм използвала продуктите многократно. Нямам и никакво време да я измия още веднъж, а и може би ще влоша положението.
Дайте съвет какво не е както трябва.

# 299
  • Стара Загора
Какви масла използвате за краищата/дължините като преуош? Косата ми е тънка и рядка, но цъфти много и искам да пробвам някакви маслени бани

Общи условия

Активация на акаунт