Професионални серии за коса 131

• 50 624
  • 790
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
https://organiclife.bg/diy-serum-za-kosa-protiv-kosopad.html   

Ето една готова смес, която ползвам от началото на есента. Факт, че го започнах зарази косопад, който след няколко ползвания вкарах в норма. Но ползвам постоянно ампули /серуми за скалп, и не съм 100 % сигурна дали спря точно заради тази смес.

# 496
Здравейте, днес си вземах продуктите на Маракеш на мирис са хубави дани и да има ефект от тях. Може ли някой да ми обясни какво е преуош.

# 497
Ехаааа,изглежда ми скандално добре тази нова серия за подхранване и хидратация и не на попоследно място в любимото ми розово Simple Smile

# 498
  • София
Здравейте, днес си вземах продуктите на Маракеш на мирис са хубави дани и да има ефект от тях. Може ли някой да ми обясни какво е преуош.

Преуош се прави предимно когато дължините са много изтощени и крехки и искаш да ги предпазиш от "премиване" с шампоан.
Слагаш обилно количество маска/балсам/ масла/еластисайзър и стоиш с тях колкото можеш преди да измиеш.
Така косата е мека и хидратирана и в дължините.
Аз съм с мазни корени и адски сухи дължини и това ме спасява.

Относно маракеш - ароматът е божествен.

# 499
Selvaggia , извинявай малко съм объркала името на марката. Името е Nature Power, преди беше Nature's и не съм разбрала за промяната.
https://www.facebook.com/Nature-Power-660208127702215/ ето линк към фб страницата. 
Това е линк към серума с чили - https://paramed.bg/produkti/serum-za-kosa-s-maslo-ot-chili-wooden-spoon-30ml/

# 500
Влизам само да кажа, че не съм доволна от ш+б+олио Lanza healing strength. Косата ми на втория ден е замърсена в корена, без обем, въобще никаква. Това обаче от първо ползване. Ако е същото и на следващо миене, ще отиде в размените... Нещо тия Ланза не ми допадат като цяло (две серии купих от черен петък), скъпи, а без никакъв ефект. Олиото и на 2-те серии е под всякаква критика, а са най- скъпи от всички подобни... Емии мерси....Grinning

# 501
  • Варна
People Haircut People Princess People Ok Woman
Липсват ми ревютата и обоснованите мнения на потребителите, които създадоха тази поредица от теми.

Casual и на мен ми липсват..... Затова редовно се връщам назад в старите теми от преди 3-4 години. Тогава реално спряха да пишат повечето. Редовно ровя и в личната си папка Магнолия.

Относно Kérastase Genesis  newsm78. Серумът, маската и термото ще ги взема със сигурност. Серумът е с аминексил, аргинин и кофеин-това ми е достатъчно,за да го поискам. Термото е термик т.е. активира се от топлината на сешоара както и останалите си събратя на марката обогатено е с еделвайс и и джинджиил.Същите благинки има и в маската.
 Цялата серия звучи обещаващо и ще се пробва.

# 502
Влизам само да кажа, че не съм доволна от ш+б+олио Lanza healing strength. Косата ми на втория ден е замърсена в корена, без обем, въобще никаква. Това обаче от първо ползване. Ако е същото и на следващо миене, ще отиде в размените... Нещо тия Ланза не ми допадат като цяло (две серии купих от черен петък), скъпи, а без никакъв ефект. Олиото и на 2-те серии е под всякаква критика, а са най- скъпи от всички подобни... Емии мерси....Grinning
И аз се отказах от Lanza в златна топка прочетох коментарите и се разрових и реших да ги пропусна. Пратили са ми мостра на Лалга  маска за изтощена коса.ама като гледам цената заслужава ли си.

# 503
Тази нова серия пише, че е и за пърхут.. сигурно би била подходяща за чувствителен скалп като моя.

# 504
Здравейте.Тъкмо се измих с керастаз шампоана, тъмно зеления, за силно изтощена коса.Много е гъст, някой да го е разреждал отделно, в друго шише?Дали, ако си го разтворя така ще продължи да действа?Мнооого ми е лепкаво това, косата стана мнооого лигава(за мен това е супер), но...ами не можах добре да си измия скалпа, не се разпени там, а по дължините.
И, замислих се, пише сааамо в салон да се ползва, вие отделно ли си миете косата?В смисъл, моята я плакна под душа, всичко се стича по гърба ми...напоследък започнах да получавам алергии от толкова неща, та се замислих дали не трябва да си мия първо само косата, наведена над мивката примерно и после маската и аз тогава под душа🤔Знам, че може би издребнявам, но...?
И, след еластисайзъра толкова силен шампоан е излишен, нали?

# 505
Аз разреждам всички шампоани в едно шише от боя 1:1 и после слагам на няколко места на скалпа и правя масаж и измивам иначе не мога да си измия косата добре и бързо ми се омазнява.

# 506
Здравейте.Тъкмо се измих с керастаз шампоана, тъмно зеления, за силно изтощена коса.Много е гъст, някой да го е разреждал отделно, в друго шише?Дали, ако си го разтворя така ще продължи да действа?Мнооого ми е лепкаво това, косата стана мнооого лигава(за мен това е супер), но...ами не можах добре да си измия скалпа, не се разпени там, а по дължините.
И, замислих се, пише сааамо в салон да се ползва, вие отделно ли си миете косата?В смисъл, моята я плакна под душа, всичко се стича по гърба ми...напоследък започнах да получавам алергии от толкова неща, та се замислих дали не трябва да си мия първо само косата, наведена над мивката примерно и после маската и аз тогава под душа🤔Знам, че може би издребнявам, но...?
И, след еластисайзъра толкова силен шампоан е излишен, нали?
Преди се миех така отделни ,само душ на тялото и после косата на мивката отделно. Точно заради алергии, които правех от шампоаните по гърба ми.

# 507
  • Пловдив
А аз мия косата под душа надолу /не назад към гърба/ и когато я изплакна, слагам попиваща шапка и продължавам с тялото Blush

# 508
  • Варна
 Винаги си мия косата отделно на мивката.
 Seeflowerшампоаните ги разреждам предварително в чашка,която държа в банята за целта. Терапист си е гъсталак да,но разреден се нанася чудесно и прави огромна пяна.
 В никакъв случай на разреждай голямо количество в шише! Разреждаш само еднократна доза иначе просто си съсипала един хубав продукт.

# 509
Ей🤦‍♀️, кой да се сети за чашка.Благодаря на всички, косата ще я мия отделно и слагам чашка до шампоана😁
Иначе, след шампоана снощи сложих маска на олиосета(чакам още другите), после нектара термик на Керастаз.Но, при сушене усещах косата суха, като поизсъхна-не беше толкова суха, а сега е на всички страни😂, трябва голямо оформяне.Преди сутрин си ставах с прическата(черта).Та, някой да знае защо така се разхвърчава косата, това е хубаво или продукта не ми действа добре?Или да изчакам все пак, едно измиване няма да е достатъчно🤔

Общи условия

Активация на акаунт