Професионални серии за коса 131

• 50 601
  • 790
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Аз съм ползвала едно от олиата им за коса /изглаждащото/ и беше страхотно.

# 541
момичета купих си маша за коса искам да се правя така но не ми издържат къдриците  защото косата ми е дълка. Трябва ми нещо което да ги държи по дълго да не се заплита за не втвърдява къдрицата и да не утежнява косата са стои като мазна. Помагайтe.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 542
Mimss, аз използвам това
https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/techni-art--sti … e-constructor-150
И съм много доволна Simple Smile

# 543
  • Стара Загора
Това е рецептата за отварата на Теа

# 544
Лунна споделяй такива линкове де  Laughing нали знаеш,че в БГ ни третират като аборигени и ни цакат с тройни цени  #2gunfire.

Но не знам дали имат доставка до БГ... Може би нямат...
https://www.bol.com/nl/s/algemeen/zoekresultaten/Ntt/alterna%2Bt … ia_all/index.html

# 545
Да да същия Simple Smile Аз деля литровки с една друга луда но изчезнаха от Нотино а и много им вдигнаха цените намерихме този сайт. Но така и не поръчахме, не знам май дали просто не намерихме опция да доставят до бг.

# 546
  • Пловдив
Добро утро, дами!
Ровя се и чета за Олаплекс терапията...
В арлен пише, че било хубаво след терапията, да се направи и кератинова... но дали веднага след или на следващо миене? В друг сайт пък да се ползва балсам, а не маска.
Вие след 2ра стъпка как продължавате или по точно с какво?

Свърши ми Ш extentioniste, а имам още доста от М. Много са ми добре напоследък. Имам неотворен Ш chronologiste. Дали се комбинира с М extentioniste?

# 547
Здравейте! Моля да споделите ползвате ли маска (преди или след) К Water-a на Кerastase?

# 548
# 549
densi, много благодаря за отговора ти! Flowers Rose

# 550
*dreamer*, относно олаплекса като терапия след 2та стъпка измивам с шамоан и балсам/маска, тъй като и 1ва и 2ра стъпка са преуош Hug

# 551
Скрит текст:
Добро утро, дами!
Ровя се и чета за Олаплекс терапията...
В арлен пише, че било хубаво след терапията, да се направи и кератинова... но дали веднага след или на следващо миене? В друг сайт пък да се ползва балсам, а не маска.
Вие след 2ра стъпка как продължавате или по точно с какво?
Свърши ми Ш extentioniste, а имам още доста от М. Много са ми добре напоследък. Имам неотворен Ш chronologiste. Дали се комбинира с М extentioniste?

Мисля че добре биха се комбинирали, шампоана поне според мен е по-към хидратиращите и може да е малко тежък, но мисля че биха си паснали с маската.

# 552
Шампоаните за обем какви се водят - хидративащи или протеин. Питам конкретно за Ланза.

# 553
Днес пробвах серията за растеж на Kérastase Résistance Extentioniste мисля, че е точно което търсиш. Определено заглажда косата и има антифриз ефект. Дава на косъма доста еластичност,  и блясък. На мен ми идва доста тежка тази серия ( шампоан, маска и серум използвах).Мислих, че ще е малко по слаба от Kérastase Résistance Force Architecte по коментарите, които бях чела преди това. Въпреки, че ми е тежка серията мисля да продължа да я ползвам да видя дали ще има резултат за растежа.

Значи, отказвам се от Лореал. Косата ми е третирана. Препоръчаха ми Дисциплин на Керастаз за заглаждане и антифриз и ще взема него. Ще рискувам

# 554
Изпробвах Денсифик днес,но на първо четене не съм очарована - леко ми пресуши дължините /а сложих балсам Ф. Кингсли с нар/,не виждам и да ми е по-уплътнена косата.

Общи условия

Активация на акаунт