Какво бихте направили в тази ситуация?

• 6 925
  • 169
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ами не пречи да поговориш още веднъж с него, макар че според мен по-ясен от това няма как да бъде, но...

# 16
  • София
Скрит текст:
Това, че се радва на чужди деца не означава, че иска свои. След като категорично е казал, че не иска деца, не знам какво точно Ви обърква.
Да, точно същото си мислех. Има пълното право да не иска брак и/или деца.
Той е бил съвсем честен и открит. Ти решаваш дали приемаш или не приемаш условията му.
Съгласна съм, че брак и деца насила е много лош вариант.

На същото мнение съм и аз. Не желая на сила да го карам и да забременея като го излъжа.

Казва ми, че не желае да създаде дете, което да има детство като неговото - да гледа как другите имат хубави играчки, а той.. Бил е обгрижвано дете, както и много обичано от своите родители.
Скрит текст:
Попитахте ме как е с финансите. Преди година създаде своя фирма и не е много стабилен доход. Разбира се подкрепям го и проявявам разбиране.

Имал е една по-дълга връзка, когато е бил на около 22, тя го е натиснала за дете и той е приключил отношенията.
Значи не е че не иска дете,а  не се чувства финансово готов за дете, което са 2 коренно различни неща. За неговия доход разбрахме, а твоя какъв е?

# 17
Благодаря за отговорите!

Разбира се, че ще поговоря отново с него. Моят доход е над средната заплата, тъй като съм в IT сферата. Това ще рече една 4 цифрена сума над 1000 лв без бонуси.

# 18
Трябва да си готова да почакаш още. Според мен може да си промени мнението за децата. Не е много сигурен финансово как ще потръгне тази фирма.

Аз зарязах мъж без пари, който пък много искаше дете. Разчиташе майка му да го гледа.

# 19
  • Варна
Той човека вече е отсвирил една, която го е гонила за дете, а авторката смята, че нещо с нея ще се промени. И клишето за това как не искал детето му да има като неговото детство е много показателно.

За мен човекът категорично не иска дете, но не желае да ти каже истинската причина. Тя всъщност е и без значение де. Няма да поиска. Или поне не от теб.

# 20
какъв съвет очакваш?!!! Като на една приятелка случая си. Събра се с мъж, който и каза, че не иска брак и деца, тя 2г го натиска. Еми глупаво е! Човека има право да не иска и да не му се промива мозъка тук с някакви женски номера! Ти като искаш, какво правиш с него. Търси друг или си седни на г*за и се примири!

# 21
Никакъв финансов мотив няма, ясно е казал, че не желае да се грижи за друго същество. В прав текст е казано, не разбирам откъде идва колебанието.

# 22
  • Варна
В повечето такива случаи иска съвет как да забременее против волята на мъжа, както и уверения, че след това той ще се умили, ще й целува корема и ще лети на розови облаци. После - и живели щастливо до дълбоки старини. Това обаче е толкова нереално, че няма накъде повече.

Надявам се тукашната авторка да не е от тази порода.

# 23
  • София
Не виждам объркването от какво се поражда. Бил е пределно ясен, не те е подвел с уклончиви думи, решението е в твои ръце.

# 24
Човекът е бил честен с теб от самото начало, много на негово място не биха били. Не е като да те е заблуждавал. Има хора, които просто не искат деца, не е нито странно, нито лошо.
Ако за теб е толкова важно да имаш дете-просто се разделете и си потърси друг мъж, който да споделя желанието ти, а сегашния-остави на мира. След време не се знае-може да заиска, а може и не.

# 25
  • Насред хаоса
При положение, че аз искам дете, а той не, не бих губила време да стоя и да го кандърдисвам. Още повече, че с предишна жена пак не е искал. И да се навие от немай къде, то ще е егати изнасилената работа. Няма да е честно да го притискаш, щом е заявил от началото. Но и неговото не е честно - като не иска деца, защо губи времето на жени, за които знае, че искат? Да се обвързва само с такива, които не искат или вече имат.

# 26
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
 Моя мъж, с когото нямаме граждански брак, но имаме дете, никога не се радвал на чужди деца, даже се е дразнел, когато аз се заигравах с чужди, преди да имаме наше. Заедно сме от 15 години, бяхме се разбрали без сватба, с дете в даден момент, и това и направихме.
 След като ТОЙ не иска брак, И най-вече дете, май нямаш много полезни ходове.

# 27
  • Велико Търново
Според мен просто той не желае деца от теб и не желае такова обвързване :/ Потърси си щастието другаде - успех!

# 28
  • София
Благодаря за отговорите!

Разбира се, че ще поговоря отново с него. Моят доход е над средната заплата, тъй като съм в IT сферата. Това ще рече една 4 цифрена сума над 1000 лв без бонуси.
Ами знчи не са ви проблем финансите. Той не иска обвързване. Не иска деца - дали по принцип или от теб само той може да каже, но което и да е от двете ти нямаш полезен ход, освен да търсиш щастието другаде.

# 29
  • София
Скрит текст:
При положение, че аз искам дете, а той не, не бих губила време да стоя и да го кандърдисвам. Още повече, че с предишна жена пак не е искал. И да се навие от немай къде, то ще е егати изнасилената работа. Няма да е честно да го притискаш, щом е заявил от началото. Но и неговото не е честно - като не иска деца, защо губи времето на жени, за които знае, че искат? Да се обвързва само с такива, които не искат или вече имат.
Защо той да ѝ губи времето? Казал ѝ е пределно ясно позицията си, нито я е лъгал, нито я е притискал. След това тя е свободна да си тръгне във всеки един момент. Тя е тази, която не харесва условията на връзката, не той, тя е тази, която би трябвало да я прекрати.

Общи условия

Активация на акаунт