Какви отношения иска да има той с мен?

• 6 196
  • 67
  •   1
Отговори
# 30
Според мен човекът си е заявил повече от ясно какво иска. Но, май в теб се зараждат емоции и чувства.

# 31
Отговорът е там, не тук.

# 32
Да се включа и аз. Ако един мъж ти каже: "Не искам нищо сериозно." Повярвай му. Той наистина не иска нищо сериозно с Теб. Може да се държи не като гадже, ами като съпруг дори. Това е, за да те заблуди и манипулира да си му на една ръка разстояние, а той да си знае и да си се чувства свободен. После ще има - ама той ми изневери, а ние с ме такава хубава двойка. Мда, ама не сте.

Така, че няма какво да го питаш, да го пробваш и т.н. Той ти е казал. Търси си Твоето щастие, защото днес не иска връзка С Теб, утре няма да иска да се жени За Теб, в други ден няма да иска деца От Теб. Нали се сещаш..?

# 33
Един такъв, който ми тарикатееше само с приказката една вечер "Ех, сега ако срещна едикой си" си ме "прибра" веднага. А нямах това за цел, всъщност, дори не търсех връзка, демек си бях сериозна за оня другия.
Ако тая тактика не помогне, значи наистина е само за секс.

# 34
  • София
Питай него. Директно. Ако не ти допадне отговора, поне ще си наясно. (Да иска секс след като е починал близък е най-естественото нещо в тази ситуация. Сексът е доказано средство за потискане на страха от смъртта.)

# 35
Благодаря Ви за съветите!

# 36
  • Linz
Явно му бягаш по тъча и това му дразни егото. Ако иска сериозни отношения, ще предприеме сериозни действия. Не залагай големи надежди на него.

# 37
Във момента всяка ваша среща ли завършва със секс?
Имало ли е момент от както започнахте тази "неангажираща връзка" ,в който по време на среща само излизате някъде/прекарвате време заедно и си говорите без нищо друго да следва.....
Да

# 38
  • Linz
Във момента всяка ваша среща ли завършва със секс?
Имало ли е момент от както започнахте тази "неангажираща връзка" ,в който по време на среща само излизате някъде/прекарвате време заедно и си говорите без нищо друго да следва.....
Да
На първия или на втория въпрос е положителния отговор?
И да има срещи и без секс, това още нищо не значи.
Очевидно е, че ти е тръпка. Но и при теб е въпрос на его, е на на искренна любов. Такива отношения дори да се задълбочат, не издържат дълго.

# 39
Постоянно прави уж невини шегички от типа, че не може без мен, само мен си имал.... 
Ами значи си е баш връзка. Ако въртеше още 2-3, да кажеш неангажиращи отношения, ама то... Ти ако изчезнеш утре, с кого ще прави той секс? А един мъж без редовен секс не може да води пълноценен и качествен живот. Значи е зависим от теб.
Ако върти 2-3, дреме му - ти ако изчезнеш, ще се обади на следващата. Но така за мен е оксиморон - хем необвързан, хем моногамен.
Освен да лъже, ама за какво - нали не си му забранила да спи и с други, след като сте необвързани.

# 40
Е, има си само нея днес. Нищо не е казал за утре. Оставил си е вратичка.

# 41
Връзка, връзка, колко да е връзка.

# 42
На мене въпроса "какви отношения иска да има той с мен" ми звучи странно. Реши ти какви отношения искаш да имаш с него, подкарай нещата натам и или ще се получи, или не. А иначе размисли като тези, защо те гушкал като било връзка само за секс или те канел някъде ме карат да мисля, че си много малка. Връзка само за секс означава неангажираща връзка, тоест двамата нямате намерение да ставате семейство, но не означава че не може да си правите жестове. Да излизате заедно, да ходите по почивки или да ти/си помага/те в трудни моменти. Общо взето ако не е хванат от гората е нормално да ти предлага такива жестове на внимание, защото "ела да те мина и отивай си" си е много каруцарско изпълнение.

# 43
Какво ли не правят хората за единия кекс ... Няма да навлизам в подробности, само ще припомня, че хем боли хем сърби. Като го решите кое ще да е, ще намерите и подходящото чесало. Успех и весели празници

# 44
Имах две такива неангажиращи връзки за секс, която едната продължи с години. Изпитах чувства към него. Започнах да си въобразявах някакви неща. Виждах всеки негов жест, който правеше към мене, че иска сериозна връзка с мен. Също ме водеше на театър, кино, разходки. Държеше ме навън за ръка. Но когато срещне негови познати или приятели, още отдалеч ме пускаше ръката. Караше ме да се отдръпна от него и не ме запознаваше с тях. Правеше ми романтични вечери. Подаряваше ми подаръци. Гушкаше ме и целуваше ме в леглото след секс или докато аз спях. Беше ме запознал с майка си и баба си, но това не правеше тази връзка сериозна. Фантазирах се, че щом беше ме запознал с най-близките си, то нашата връзка беше сериозна. Глупости. Използваше ме за секс. Той беше от друг град и аз идвах на гости при него и оставах за няколко вечери.

Един ден ми каза, че съм свободна да се срещам с други мъже от този град, в който той живееше. Също така ми каза, че се среща с други жени, с които прави секс. Когато ми разкри, че прави с други жени секс, това ме уплаши, че може да ме е заразил с нещо! Това ме подтикна да проведа сериозен разговор с него. Свалих всички карти на масата и той каза, че аз не бях неговата жена за сериозна връзка. Просто му харесваше да прави секс с мене. И всички отношения между нас се разпаднаха след този разговор. Стана ми обидно, че ме използваше за секс!

Повече нямах такава сексуална връзка. Няма да допусна никога такава връзка. Не искам някой да ме използва за секс.

Общи условия

Активация на акаунт