Какви отношения иска да има той с мен?

• 6 187
  • 67
  •   1
Отговори
# 15
Този човек е по-възрастен от теб, нали? Нищо не иска в посоката, в която си въобразяваш, иначе просто щеше да си каже. Всички неща, които си изброила са в рамките на - така му се приискало, така казал, направил. Явно е човек, който си държи на удоволствията. Няма нужда да търсиш в едно предложение за вечеря или гушкане след секс някакъв подтекст, защото най-вероятно няма, както и това, което приемаш за ревност сигурно е обикновена небрежна конкуренция, да не би другият, с когото може би предполага, че също спиш, да е по-добър нещо.

Вероятно ти се иска да чуеш, че човекът се е влюбил в теб, но ми се струва, че ако беше така нямаше да се питаш, а щеше да е ясно. Въпросите ти са от типичните филми, които си разиграваме в главите си, а после вземе, че се окаже, че бленувания образ си има и други другарчета за секс, или поне е отворен към такива.

Но нищо не ти пречи да приемаш тия покани, защо не ги приемаш?

# 16
Много ги глезите тия мъже, бе. Дръпни се, почни да излизаш с други, кажи как си имала и някой си Гошо и гледай реакция.

# 17
Моята кристална топка е на линия. Слушай сега!
Интересна си му, иска секс, иска зарибявавки, закачки, други не. Не ми вдъхва доверие. Ако имате връзка, едва ли ще е толкова "забавно". Ако спреш секса, със сигурност ще ти се лепне, .... щото безплатен секс къде има на вересия. Уважавай се, мила!

# 18
Той като по възрастен иска ти да играеш по неговите правила, мисля, че те е поставил в отношения, наподобяващи нормална връзка, просто за да те задържи при себе си.  Но явно си е запазил правото да се среща и с други.
Тъпо е, че проявява собственическо чувство към теб и те ревнува при положение, че сте в неангажираща връзка. Но не е единнствен, така ти създава илюзии, че държи на теб.
Добре са те посъветвали по горе да го питаш директно за връзката ви. В крайна сметка нищо не губиш.

# 19
Аз пък си мисля, че човекът може да е влюбен в теб. 
За празниците говорил ли ти е нещо? Коледни партита? Семейни вечери? За НГ да сте заедно?
Мисля, че това ще отговори на въпросите ти.

# 20
Коментарите са като от евтина статия на женско списание.
Има ли нещо по-нормално от това, мъж да иска да прави секс с жената, която харесва? Ако само я разхождаше по ресторанти и я гушкаше без да спи с нея, тогава пак щеше да има някаква диагноза.

Авторке, човека явно те харесва, щом иска да прави секс често. Вече какво точно очаква от вашите отношение, можеш да го питаш и директно.

# 21
  • Сф
Коментарите са като от евтина статия на женско списание.
Има ли нещо по-нормално от това, мъж да иска да прави секс с жената, която харесва? Ако само я разхождаше по ресторанти и я гушкаше без да спи с нея, тогава пак щеше да има някаква диагноза.

Авторке, човека явно те харесва, щом иска да прави секс често. Вече какво точно очаква от вашите отношение, можеш да го питаш и директно.
Предполагам и той ще и отговори честно и директно.Направо и реши проблема!Евала!

# 22
Да, говоренето решава доста проблеми. Особено, ако след говоренето нищо не се пренася в реалността.

# 23
Това са просто "въдици".
Нищо не му струват, ама те държат в орбита.
А същевременно той е "само за секс", нали, демек, никакви задължения от негова страна.

# 24
  • Terra incognita
Леля му е починала, а той на другия ден иска секс. Съжалявам, това ми се струва доста извратено...

# 25
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
 А някога първо се влюбвахме и харесвахме, секса идваше след това някак си Grinning
 Имала съм отношения, "просто секс", за няколко месеца, но тогава поставихме картите на масата, и всичко беше ясно отначалото. 
 При вас, той запознал ли те е със приятелите си, представил ли те е пред семейството си? Май не? Защо не го питаш всъщност как той ги вижда нещата?

# 26
Леля му може да му е такава само по документи. Не е задължително да е бил близък с нея и да страда от смъртта й. Вероятно всеки има роднини, за които ще се натъжи, но няма да страда.
А и освен, ако не й казва директно по телефона "Ела за секс", няма как да знаем дали не е търсил просто близост и подкрепа в този момент.

# 27
Авторката на такъв въпрос би могла да потърси отговор в някой гадателски форум.

# 28
Леля му е починала, а той на другия ден иска секс. Съжалявам, това ми се струва доста извратено...

А това на практика е начинът му за спавяне със стреса. Доколко е морално не мога да съдя. ММ действаше по същия начин.
 Та не го приемай като израз на любов.

# 29
Аз пък си мисля, че човекът може да е влюбен в теб. 
За празниците говорил ли ти е нещо? Коледни партита? Семейни вечери? За НГ да сте заедно?
Мисля, че това ще отговори на въпросите ти.

И това нищо не значи. Може да го придружи някъде, или да я запознае с всичките си приятели и пак да не е единствената му партньорка в момента. Когато човек иска да е във връзка с някого няма неясноти, кристално ясно е какво иска и какво си мисли, не се лъжете, че трябва по такива косвени признаци да се гадае.

И въобще, гледайте какво прави, а не какви приказчици подхвърля.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт