Какви отношения иска да има той с мен?

• 6 191
  • 67
  •   1
Отговори
# 45
  • София

Всичко е възможно. Ако си достатъчно млада - остани и разбери.

# 46
Стефани, бягай, тоя е луд.

# 47
Благодаря Ви за съветите!
Отново ще се допитам до вас. До последно всичко вървеше добре даже искаше да ме запознава с родителите си, но ми се наложи да влезна по спешност в болница и от там всичко между нас отиде по дяволите... Когато бях в болницата беше много загрижен все питаше как съм, пожела ми бързо оздравяване,като излезнах от болницата най-безцеремонно ми сервира,че си намерил годеница. Останах без думи!
Когато го питах как така отговора му беше лаконичен запознали се в бар и тя била всичко за него. Питах го сватба ще има ли отговори ми, че времето ще покаже. Акъла не ми го побира как е възможно... Най- странното е че още се интересува от мен не е спирал комуникацията си не е често, както преди,но я има. Бях публикувала снимка в  Facebook с един приятел. Той веднага ми писа с думите " какъв е този пед@л", не го разбирам нали си има друга защо се интересува още от мен... Много ме наранява така,чудя се да му споделя ли какво чувствам към него или рискувм да се унижа,защото най- вероятно ще се подиграе с чувствата ми?

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 01:49 от stefani.dimitrova

# 48
Отново ще се допитам до вас. До последно всичко вървеше добре даже искаше да ме запознава с родителите си, но ми се наложи да влезна по спешност в болница и от там всичко между нас отиде по дяволите... Когато бях в болницата беше много загрижен все питаше как съм, пожела ми бързо оздравяване,като излезнах от болницата най-безцеремонно ми сервира,че си намерил годеница. Останах без думи!
Когато го питах как така отговора му беше лаконичен запознали се в бар и тя била всичко за него. Питах го сватба ще има ли отговори ми, че времето ще покаже. Акъла не ми го побира как е възможно... Най- странното е че още се интересува от мен не е спирал комуникацията си не е често, както преди,но я има. Бях публикувала снимка в  Facebook с един приятел. Той веднага ми писа с думите " какъв е този пед@л", не го разбирам нали си има друга защо се интересува още от мен... Много ме наранява така,чудя се да му споделя ли какво чувствам към него или рискувм да се унижа,защото най- вероятно ще се подиграе с чувствата ми?

Кажи му, че той не ти е никакъв за да ти държи сметка и му препоръчай да си гледа "годеницата", а не да се занимава с теб! А ти продължи напред 😊

# 49
Дори и да предположим, че се раздели с годеницата и реши да е с теб. Такъв ли човек искаш до себе си? Който има годеница, но в същото време търси друга жена, а може и жени, кой знае колко е завъдил. Че и ревнив на всичкото отгоре. Я го блокирай от всякъде.

# 50
  • София
Ако утре дойде с букет цветя и предложение за брак ще го приемеш ли?
Аз не бих взела за партньор в живота мъж, който  при влизане в болница от моя страна си намира годеница.

# 51
# 52

И ти питаш във форума,защото казуса е много сложен?!?
На колко години си?

# 53
Ами, че хората основно в барове се сгодяваме 😁

# 54
Не съм виждал темата по-рано и си мислих, че е нова, без да забележа датите. Преди последната страница смятах да пиша, че е възможно все пак в човека да са се появили с времето и по-дълбоки чувства към теб, защото нали не се очаква, че някой ще ти предложи брак без да сте били известно време заедно и да сте си допаднали и в секса.
Но след ъпдейта съм абсолютно на мнение, че се интересува от теб само, за да има резервен вариант ако случайно остане "на сухо". Явно се има за неотразим, и че всички жени трябва да са му в краката.
Аз смятам, че трябва да изкорениш всякакви чувства и да продължиш напред.
Субективно мнение, разбира се.

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 10:36 от Doppel T

# 55
  • Linz
Интересува се, защото знае, че ти се интересуваш от него и това ласкае егото му и за това не иска да изгуби вниманието ти и го поддържа с минимални усилия- на теб толкова ти е достатъчно.
Нараненото е твоето его, което също търси внимание. Но получиш ли този мъж, ще осъзнаеш, че не го обичаш.
Прояви самоуважение, ти заслужаваш някой да те обича истнски, не да ти подхвърля трохи. Опознай се и се обикни такава, каквато си и повече няма да си задаваш подобни въпроси.

# 56
Ама да, бе, обясни му се и в любов, ама вечна любов, нали... Като е гарга, да е рошава...
Прати му и един сервиз- подарък за сватбата.
Уважението към себе си ще го търсиш после... Нека мине сватбата, не бързай.......

# 57
Не е особено странно това, че Ви търси Стефани, но интересно е  защо отговаряте като Ви търси след неговото откровение? Може би искате да минете в ролята на любовница ли, не знам? Или ще се състезавате за сърцето му с новата годеница? Сама се поставяте в унизителна позиция.

# 58
Бях забравила темата, върнах се назад - да си припомня. След така развилите се събития, мога съвсем без колебание да сложа въпросния  индивид в графа "манипулатор". Той сериозни отношения не иска с никого, но обича да си играе с теб. По-далеч от такъв човек.
  Ако искаш, при следващо негово вмешателство в твоя живот - насолИ го едно хубаво, пък после го изтрий от всякъде.
  А може и веднага да триеш. И колкото по-бързо го забравиш, толкова по - добре./ това ще е най-голямото му наказание - да бъде никой/.

И попрочети за манипулаторите. Аз на млади години не знаех, че има такива хора. Та като с сблъсках с тях, не знаех на кой свят съм и много неща не разбирах.

Сетих се още нещо - това е човек, използващ секса за освобождаване на напрежението. Той няма други механизми за отпускане. При кризисен момент и лишен от секс, този индивид може да пропадне - алкохолизъм, наркотици, други зависимости. По-далеч от такива хора.

# 59
Да сте чували за "самоуважение"... ?!

Общи условия

Активация на акаунт