Проблем с мъжа ми, дайте мнение, моля

• 22 452
  • 379
  •   1
Отговори
# 285
Боже, като чета постовете Ви, все едно са писани от мен.
Отдавна го разкарах и си живея добре и без мъж!
Не правя предложение да направите същото, възможно е в случая Ви да има решение на пробема,пожелавам Ви го!

# 286
Не мога да не отбележа двойния стандарт на форума. Ако жената е "вдигала крака" да забременява, то тя следва да може да издържа детето/децата 100% сама, да има подсигурено жилище и горко й, ако няма професия, с която да постигне тия неща.

Обратно, мъж ако направи дете...се включва по желание. Бе тоя мъж да не е само опрашващ? Много ясно, че има задължения и следва да е адекватен на ситуацията.

# 287
Не успях да прочера 20-те предишни страници, но...!!!
Аз също работя като съпруга ти, майка съм на бебе и щом се върна от работа поемам грижите по детето си. Не се оплаквам, че немога да се "наспинкам". Що за мъже само! То в днешно време жените имаме повече топки от някои мъже.
Съвет?! Финансова, психическа, физическа и всякаква независимост от мъжа ти = малко уважение от негова страна. И не пропускай да му напомняш(без заядлив тон) за твоите заслуги, както той се пропява за неговите.
Успех!

# 288
Уф, това ми напомня за Бъстър Кийтън май беше, невероятен талант, трагично си заминал. След раждането на детето му, тъщата му забранила един вид секса с дъщерята и човеко се поболял и не след дълго умрял.

От написаното, аз лично не разбирам само едно, родители, които спят с детето си в едно легло до 2-3-ти клас? Кърменето до университета ще го пропусна

# 289
  • София
Аз не разбрах кой плаща по-големите пера в семейния бюджет, а именно храната и почивките? Ежемесечно храната на 2ма души излиза доста повече от вода и ток, ако ще и + телефон и + интернет с ТВ.

# 290
Забрави транспорт и медицински разходи.
Авторката пазарува храната.
При нас разходите за ток/вода са около 7-10% от общите.
Така че тоя минава изключително тънко като за "семеен" мъж.
Нищо чудно като разведен и осъден за издръжка да дава повече.

# 291
Аз не разбрах кой плаща по-големите пера в семейния бюджет, а именно храната и почивките? Ежемесечно храната на 2ма души излиза доста повече от вода и ток, ако ще и + телефон и + интернет с ТВ.
какви почивки, та ние като сме ходили на море сме плащали всичко отделно, само веднъж се случи той да плати почивка и то беше, когато бях бременна. Относно храната, аз готвя, случва се да взимам продукти като месо от магазина, иначе баба ми и дядо ми ми изпращат винаги по нещо от село. Телевизията е на мое име, заедно с телефона и си ги плащам.

# 292
Димитрова, това майчинство ще продължи още година, да кажем. Можеш ли за този период да запишеш магистратура/курс по граф. дизайн/програмиране или каквото там те влече?

# 293
Авторке, освен да те посъветвам да заведеш едно дело за издръжка?
За какво ти е този? Изглежда, че нито за секс става, нито като помощ в дома, нито за душевен комфорт, а май го и спонсорираш.
Имам чувството, че ти е в тежест отвсякъде.

# 294
  • София
какви почивки, та ние като сме ходили на море сме плащали всичко отделно, само веднъж се случи той да плати почивка и то беше, когато бях бременна. Относно храната, аз готвя, случва се да взимам продукти като месо от магазина, иначе баба ми и дядо ми ми изпращат винаги по нещо от село. Телевизията е на мое име, заедно с телефона и си ги плащам.
Добре де, баба и дядо пращат буркани, ама като цяло останалата храна кой я плаща (не кой я готви, това го разбрахме в началото)?

# 295
Добре де, баба и дядо пращат буркани, ама като цяло останалата храна кой я плаща (не кой я готви, това го разбрахме в началото)?
аз си правя разчет на храната и какво да взема, за да сготвя и има за ядене, той ако му се яде луканка си взима и това е.

# 296
  • София
Скрит текст:
аз си правя разчет на храната и какво да взема, за да сготвя и има за ядене, той ако му се яде луканка си взима и това е.
Да разбирам ли, че ти с твоето майчинство купуваш АМ, памперси и всичко за бебето + купваш храната за 2ма човека? А той се вкл. само за глезотийки, ако му се доядат?

# 297
Скрит текст:
Да разбирам ли, че ти с твоето майчинство купуваш АМ, памперси и всичко за бебето + купваш храната за 2ма човека? А той се вкл. само за глезотийки, ако му се доядат?
точно така и като вече съм на свършване на парите, му се моля или казвам, че трябва да се вземе храна на бебка. Не протестира, когато му кажа, за млякото на Петя,то само това оставаше...

# 298
Димитрова, ти наистина имаш проблем с този мъж. И все по-голям ще става. Този е тотален мушмул. Вземал си луканчица само за него, маминото момче той, нали е момченце, да не му стане нещо. Такъв ритник в задника ще получи, ако кльопа и купува само за себе си, че свят ще му се завие. Честно, как и защо позволявате подобно отношение от такива мишоци.

# 299
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
точно така и като вече съм на свършване на парите, му се моля или казвам, че трябва да се вземе храна на бебка. Не протестира, когато му кажа, за млякото на Петя,то само това оставаше...
Ами не е честно това. Бебето е и на двамата следователно би трябвало разходите да са разделени поне на 2 или той като мъж да поеме повече. Разходите за у вас за храна и др. той следва да поеме повече, защото ти носиш от село, което си е едни спестени пари в магазина. Поела си и чистене и готвене на 100% и си го научила как да хайлазува, ама пропускаш, че това дете ще проходи и няма да имаш физическата възможност да вършееш навсякъде, тогава мунчо ще се цупи, че не е чисто или няма ядене. Въведи го в семейния живот тоя мъж, че сега си му като майка, а не като жена.

Общи условия

Активация на акаунт