Какъв мъж си избрахте?

• 5 941
  • 72
  •   1
Отговори
Как срещнахте половинката, с какво ви впечатли? Какви очаквания имахте в началото? Нещата промениха ли се след време и по какъв начин?

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 16:13 от Anastasya99

# 1
Запознахме се в интернет, но винаги имахме общи приятели. Отидох на първата среща просто ей така, беше ми скучно. Но той ме впечатли преди всичко с възгледа си за живота и житейските ценности. Външно в началото изобщо не го харесвах, но когато започнахме да общуваме по-близо, видях красота в него. И сега връзката става все по-силна всяка година. От 6 години сме заедно

# 2
И ние се запознахме по интернет,  но мен изключително много ме впечатли външният му вид и желанието да ме изведе на среща . Личеше си, че няма търпение да ме види на живо и след 3 дена чатене се видяхме.  А на живо беше зашеметяващ,  с една усмивка като от Холивуд. Дори ме попита дали може да ме целуне , а нямаше изобщо нужда да пита . Сега чакаме второ детенце , живот и здраве ,след един месец. Wink

# 3
Беше нахален и се самонатрапи първо с почерпка в заведение, а после и с присъствие.
С времето го опознах и магията се случи.
На първата ни среща ми каза, че ще съм майка на неговите деца, а аз ученичка тогава Laughing
Не ме е впечатлил с нещо специално. Усетих го като моя човек.

# 4
  • на брега на морето
На купон. Любов буквално от пръв поглед (за мен). Свалях го 2 години.

# 5
  • София
Той много ме обичаше. Плака за мен. И пред мен. Аз го отхвърлих. Не го чувствах като "моя човек".Най-безумното беше, че тогава той беше всичко, за което съм мечтала през целия си съзнателен живот. Ама... нямаше емоция. В един момент  реших да пробвам. Събрахме се, на 2рия месец заживяхме заедно, ожениме се, забременях, изгубих 1вото детенце, той също  си го преживя. След това забременях пак, всичко  беше точно и в 8ми месец той се влюби в друга. Не ми изневери, сподели ми честно, плака за нея. Както за мен навремето. Бебето се роди, опитахме да се съхраним заедно, но не се получи. Без дума лоша да ми е казал, да ме е нагрубил, или нещо друго. Просто реших, че не искам така. Ако не съм единствената няма смисъл.
Което потвърждава максимата, че човек трябва да се вслушва в сърцето и първоначалната си интуиция .
Но пък нямаше да имам тази прекрасна дъщеря!
Тъй, че няма как да съжалявам. Да не говорим за научените уроци и извървените пътища!

# 6
  • София
Запознахме се онлайн.
Впечатли ме, че е като ходеща енциклопедия, без да му убягват и настоящи събития. Чувството ни за хумор веднага съвпадна идеално.
Имах високи очаквания от самото начало - чатът между нас спираше, само докато спим. Единствената спънка беше, че е срамежлив и трябваше аз да го изкарвам на среща.
От 6 години сме заедно и връзката ни е по-силна. Сблъскахме се с доста неща, които я укрепиха - и добри, но и доста лоши, което обаче ни сплоти още повече.

# 7
  • Стара Загора
От един и същ малък град сме, сходни съдби, сходно мислене, еднакъв статут, сходни проблеми. Запознахме се в дискотека, по принцип харесвам хора, които знаят как да се забавляват, а той си е забавен човек. С години бяхме само познати, после случайно започнахме да си пишем, после да се виждаме. Имах усещането, че цял живот го познавам, като второ ми аз. Такава свобода усещах с него, винаги сме разбирали, бях убедена, че това е моя човек, моята скала!
С годините нещата се завъртяха, детето се роди, трудни периоди имахме докато отрасне. В момента, в който се върнах на работа, станах финансово независима, отслабнах, може да се каже, че започнах да се грижа за себе си най-накрая…. започна и ревността. Стигна се до много грозни сцени на ревност, много търпение и говорене от моя страна, но в мен си остана една горчилка. Още повече ми горчи, че на празници като тази Нова Година няма да празнувам с веселата ни компания заради него и от сега нататък все такива компромиси ще трябва да правя, а това никак не е добре… трупа ми се в душичката като знам, че цял живот ще живея аз с едно на ум!
Хората се променят….

# 8
  • Melmak
Запознахме се онлайн във форум. Не очаквах нищо, бях млада и ми беше все тая дали ще имам гадже. Бях без очаквания. Нещата се случиха много бързо, просто се влюбихме до пристрастяване. Моментът е да усетиш, че това е твоят човек. Аз го усетих, той също и за 11 години не съм се усъмнила и за ден.

Просто има клик, нещата се случват и няма спънка, нито борба, просто е най-естественото нещо на света. Много е лесен животът така, с любимия човек.

Впечатли ме с интелект и мозък. И колко е добър, за мен добротата е много важна. И разбира се, привлекателен, силен, готин. За мен е важно да си пасваме телесно, да си подхождаме на външен вид като двойка.

# 9
  • София/Севлиево
Не съм си избирала мъж,той ме избра(по-точно откри в сайт за запознанства).Тези дето ги избирах все ме разочароваха, затова реших да оставя мен да изберат.Нямах очаквания,но ни се получи доста добре щом сме заедно вече повече от 20 години...

# 10
Eха, колко хора са се запознали онлайн

# 11
Срещнах го на работа. Първото, което забелязах, и ме впечатли бяха ръцете му. На второ четене чувството му за хумор. Нямах никакви очаквания. И друг път съм писала тук, че бях излязла от сериозна връзка, и исках да се забавлявам малко, преди да започна нещо сериозно. И то наистина нашето си започна като забавление и за двамата. И вече 25 години продължава все така, след  две деца, няколко изплатени кредита и куп други перипетии.
С времето става все по-хубаво.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 22:18 от Без цел

# 12
Запознахме се на работа. 2 години работихме заедно, преди да станем двойка. Впечатли ме с бързия ум, точността, странното чувство за хумор и нежната си душа. Макар да изглежда прекалено сериозен и леко сухар Simple Smile

# 13
  • По света и у нас
Най-големия флиртаджия с най сладкото личице. Срещнах го на пикник.
Не се промениха нещата, още си е същия, но просто не го обичам вече. Разведени сме. Писна ми тотално на 7-мата година.

# 14
Срещнахме се на бизнес среща с още 4 човека освен нас двамата. В момента , в който го видях блесна една светлина, времето спря . До ден днешен (след 5 години) не си спомням нищо от тази бизнес среща освен момента, в който се засякоха погледите ни. Очаквания нямах.  Впечатли ме с усмивката си и това, че ми каза на първата среща, че ще се оженим Simple Smile така и стана. Нещата се променят постоянно, тъй като животът ни поднася освен приятни изненади, трудности и изпитания. Не се промени само това, че сме си най-важни един за друг и желанието ни да се запазим като двойка въпреки трудностите, въпреки всичко.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 23:57 от •MERA•

Общи условия

Активация на акаунт