Какъв мъж си избрахте?

• 5 949
  • 72
  •   1
Отговори
# 15
В mIRC ☺️
Видяхме в компания без да е имало нещо .. и после проима нещо .. след 2м се премести да живее в моя град.
Ииии вече 25г ....
Общо взето пораснахме заедно (аз бях на 17, той на 20, когато се запознахме). В някои неща много се промени, за други не мога да го помръдна 😁

# 16
  • София
Срещнахме се във войс чат в дискорд свързан с игра, която играехме и двамата...реално не го бях виждала преди да се срещнем на живо 1-2 снимки, ама не е същото. Сега имаме дъщеря на 9м. Просто като е с човека, с който трябва нещата се случват без драми, филми и излишна загуба на време. Много важно беше, че сме с еднакво мислене за важните неща и сме във една и съща фаза на живота си.

# 17
Срещнахме се по делови повод. Покани ме на кафе и бях изумена, че едва ли не имам двойник. Абсолютна идентичност във възгледи, вкусове, разбирания. Сходна възраст(с две години е по-голям), сходна семейна среда, сходни като характер приятели. Няколко месеца връзка, сега живот и здраве, ще станат 25 г брак, не сме живели заедно преди брака(само гостувания, екскурзии и тн) Любов от пръв поглед, може да се каже и за двамата. Нищо не се е променило. Единствено, от самото начало имаме много различни вкусове за храна, но това не е особен проблем, само малко организационен.

# 18
Бяхме състуденти, аз първи курс, той втори, различни специалности. На купона за Нова година танцувахме заедно. Хванахме се на един бас и аз изгубих. Наградата на спечелилия беше да ме заведе на ескурзия на Витоша. И така от дума на дума... вече ме е водил по много пъти на всички български планини, плюс Алпите. Simple Smile
С времето стана ясно, че сме един за друг. Съвсем просто.

# 19
  • Банско
Работихме заедно и след време се срещнахме на Витошка (бяхме на 20 години). Заприказвахме се и после си писахме във facebook. Той ме покани на среща и от тогава сме заедно 15 години. Минахме през доста етапи на връзката.
Не се е променил от тогава много, но има някои снеща, които промени заради мен и уважам това.
Искаше ми се да бъде по любовно настроен и романтично, а той е изключително студен, логичен и прагматичен, но човек не може да има всичкото щастие на света.
Радвам се, че се разбираме и за мен вече това е достатъчно.

# 20
Запознахме се преди 10г на един стадион в града. Той с неговата, аз с моята компания. В последствие разбрах, че човек от моята компания е инициатор на запознанството Grinning Беше си любов от пръв поглед и за двамата, като аз май не го осъзнах веднага Grinning Впечатли ме с това, че не ми е искал социалните мрежи тогава навремето, а ми поиска номера, за да си говорим. Всички други само искаха да си пишат с мен без никакво развитие Blush

# 21
Добър и отстъпчив. Такъв, който вади най-доброто от мен.

# 22
  • София
Как срещнахте половинката, с какво ви впечатли? - Винаги съм го познавала. Срещнах го в деня, в който са ме изписали майка ми от родилното с мен. Simple Smile Семействата на родителите ни са близки приятели от студентството, а с годините се сближаваха все повече и още са много близки. Израснахме заедно. Моята сестра, неговият брат, ние. Конкретно ние двамата, въпреки че с брат му бяхме съученици, бяхме много близки. С 2 г. е по-голям, но сме цял живот на една вълна. В пубертета просто открихме, че се обичаме. Впечатли ме с това, че беше винаги до мен, в добро и зло.
Какви очаквания имахте в началото? - Нямах очаквамия. Бяхме приятели у толкова. После се уплашихме и двамата от силните чувства, защото бяхме малки и след близо 2 г. връзка се разделихме, дадохме си свобода, излизахме с други хора, но и на двамата не ни беше добре и след около година пак се събрахме. Повече не сме се разделяли от 32+ години.
Нещата промениха ли се след време и по какъв начин? - Само към по-добро. Сякаш любовта ни расте от ден на ден. Трудно ни е дори за 1-2 дни разделени. Сякаш сме една душа в 2 тела. Въпреки годините, децата, а вече и внучка.

# 23
Какъвто ми се падна от чувала, такъв. Колко избираме и колко нещата се случват без наше участие? Ако вървиш на съседната улица, отидеш в друг бар, в ден Х не се логнеш в чата, какво ще избереш? Какво щеше да се случи, с кого щеше да си, къде щеше да живееш, щеше ли да имаш повече или по-малко деца, съвсем друг живот? Кой знае.

# 24
Висок, с тъмна коса и сини очи. Не го харесах заради външния вид, въпреки че е привлекателен. Привлече ме това, че е забавен и изключително умен.

# 25
С първия не улучих. Втория ще избирам по-внимателно. Ако изобщо реша да избирам някога Joy

# 26
  • Пловдив
В ICQ. После сме говорили и в други програми. След около 4-5 години се видяхме. И опа, 20 години заедно.

# 27
Аз съм наистина учудена колко хора са срещани половинките в онлайн пространството.

Желая на всяка от вас успех! Беше ми много любопитно да прочета всяка една история

# 28
  • София
При мен баба ми беше получила инсулт преди няма и месец и още не знаех на кой свят се намирам. А и вече осъзнавахме с майка ми, че инсултът я е засегнал тежко и няма да е никак лесно...
Сайтовете за запознанства ми бяха някакъв начин да се разсейвам, да се занимавам с глупости, за да не мисля непрекъснато за баба ми. Имах едно наум, че може оттам да "изскочи зайчето", а то взе, че изскочи.

# 29
  • на 4-ия етаж до асансьора
С покойният ми съпруг беше любов от пръв поглед. Със сегашния се познаваме от деца. В юношеството освен приятелството тлееше и още нещо. И това нещо се разгоря преди преди 7-8 години. Все още съм впечатлена от умението му да ме разбира и подкрепя, дори когато самата аз не се разбирам...

Общи условия

Активация на акаунт