Какъв мъж си избрахте?

• 5 943
  • 72
  •   1
Отговори
# 30
Аз съм наистина учудена колко хора са срещани половинките в онлайн пространството.

Желая на всяка от вас успех! Беше ми много любопитно да прочета всяка една история

Наскоро прочетох, че според статистиката през 2024г. около 60% двойките са се запознали в интернет. В нашето време това е най-популярният начин за запознанства

# 31
  • Обран бостан ;)
Тъкмо се бях върнал от една супер секретна мисия в далечния изток, където обезвредих няколко междуконтинентални ракети насочени към Вашингтон и Мало Бучино.  
Седях на бара в компанията на бутилка 50 годишно уиски и купа с гумени мечета, които се грижеха за стомашно-чревната ми флора.
С периферното си зрение я забелязах да се приближава към мен, усмихната като мацката от рекламата на Мйомакс.
- Хай - поздрави тя на перфектен английски.
- Хай - отвърнах и без да я погледжам.
- Виждам, че струвате поне колкото осем основни в Кактус - каза тя -  Искате ли да дойдете у нас и да правим див секс ?
- Уважавам откровените жени - обърнах се към нея - но ние не се познаваме.
- Ще ми кажете ли как мога да променя това - попита тя.
- Разбира се - отвърнах аз - донесете ми нотариално заверена справка за движимо и недвижимо имущество, месечен доход, справка от НАП за липса на задължения и последната платена сметка за ток. Тогава ще поговорим.
- Обиждате ме ! Аз съм силна и независима жена, а всяка силна и независима жена носи тези документи в чантичката си - каза тя, извади черна кожена папка от чантата си и ми я подаде.
- Приятно ми е Ал - подадох и ръка след като се уверих в автентичността на документите.
- Пег - отвърна закачливо тя.
- От ЕГН-то ви разбрах, че сте на 25.
- На толкова съм, но не ми личат. Пиене, пушене, 24 часа висене в Интернет, високоплатена длъжност в голяма корпорация, знаете как е.
- Знам - отвърнах аз - държа също да Ви уведомя, че много държа на чувствата. Любовта за мен е на първо място.
- Ми тоо - отвърна тя - ми тоо.
- Разбрахме се - отвърнах аз - може ли един последен въпрос ?
- Разбира се.
- Как виждате отношенията ни след 10 години ?
- Ами - замисли се тя - женени с деца.
- Хм. Звучи ми като име на хитов сериал.
- И на мен.
- Радвам се, че сме на едно мнение. У вас, или у нас ?
- У нас разбира се. Няма да я хвърлям тая мусака, я.
- Защо не казахте, че има мусака ?
- Чаках удобния момент. Тръгваме ли ?
- Тръгваме - казах аз и двамата, вперили влюбени погледи един към друг, тръгнахме към изхода ...

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 16:15 от Al_Bundy

# 32
БъндЕ, много романтично настроен, деее!
Май, май ти липсва темата "как обичат мъжете".

# 33
Коя тема? Аааа "как НЕ обичат мъжете" ...

# 34
Той ме избра 🤪.Запознахме се случайно,чрез обща приятелка.Нямаше нищо нагласено.Аз си бях дошла от чужбина през отпуската и обядвах с нея в едно заведение през обедната и почивка.Той мина да и остави едни документи по общ проект и като се запознахме се самопокани на масата 🤣.Влюбих се в най-прекрасните мили и топли очи на света,той по късно каза че го е треснало,в началото само от симпатия седнал.Тя се върна на работа,ние повисяхме още час в приказки,изпрати ме до метрото и после всичко стана за няколко месеца.Както обичам често да казвам,той беше липсващото парченце от моя пъзел в живота.Осем години сме заедно вече,имаме си и две деца,плануваме трето.Променихме се и двамата със сигурност,по зрели и отговорни станахме,в началото бяхме по луди и авантюристично настроени.

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 09:01 от Лещичка 💙💚

# 35
  • По света и у нас
Тъкмо се бях върнал от една супер секретна мисия в далечния изток, където обезвредих няколко междуконтинентални ракети насочени към Вашингтон и Мало Бучино.  
Седях на бара в компанията на бутилка 50 годишно уиски и купа с гумени мечета, които се грижеха за стомашно-чревната ми флора.
С периферното си зрение я забелязах да се приближава към мен, усмихната като мацката от рекламата на Мйомакс.
- Хай - поздрави тя на перфектен английски.
- Хай - отвърнах и без да я погледжам.
- Виждам, че струвате поне колкото осем основни в Кактус - каза тя -  Искате ли да дойдете у нас и да правим див секс ?
- Уважавам откровените жени - обърнах се към нея - но ние не се познаваме.
- Ще ми кажете ли как мога да променя това - попита тя.
- Разбира се - отвърнах аз - донесете ми нотариално заверена справка за движимо и недвижимо имущество, месечен доход, справка от НАП за липса на задължения и последната платена сметка за ток. Тогава ще поговорим.
- Обиждате ме ! Аз съм силна и независима жена, а всяка силна и независима жена носи тези документи в чантичката си - каза тя, извади черна кожена папка от чантата си и ми я подаде.
- Приятно ми е Ал - подадох и ръка след като се уверих в автентичността на документите.
- Пег - отвърна закачливо тя.
- От ЕГН-то ви разбрах, че сте на 25.
- На толкова съм, но не ми личат. Пиене, пушене, 24 часа висене в Интернет, високоплатена длъжност в голяма корпорация, знаете как е.
- Знам - отвърнах аз - държа също да Ви уведомя, че много държа на чувствата. Любовта за мен е на първо място.
- Ми тоо - отвърна тя - ми тоо.
- Разбрахме се - отвърнах аз - може ли един последен въпрос ?
- Разбира се.
- Как виждате отношенията ни след 10 години ?
- Ами - замисли се тя - женени с деца.
- Хм. Звучи ми като име на хитов сериал.
- И на мен.
- Радвам се, че сме на едно мнение. У вас, или у нас ?
- У нас разбира се. Няма да я хвърлям тая мусака, я.
- Защо не казахте, че има мусака ?
- Чаках удобния момент. Тръгваме ли ?
- Тръгваме - казах аз и двамата, вперили влюбени погледи един към друг, тръгнахме към изхода ...
Този с който излязох миналата седмица на кафе се казваше Ал и той, и той половината от близкия изток, а другата от Балканите… дано не си ти 😒

# 36
  • Обран бостан ;)
БъндЕ, много романтично настроен, деее!
Май, май ти липсва темата "как обичат мъжете".

Нищо не си видяла Wink Да разкажа ама ще е спам и ще се замете.

# 37
Пусни тема – Могат ли да са романтични мъжете и как? Wink

# 38
Стана дума с жената тея дни защо ме е избрала и отговора е - защото съм удобен за гушкане.

# 39
  • По света и у нас
Много е важно мъжа да има някакво функционално предназначение в живота на жента, та дори и гушкане да е, да е нещо позитивно което нея я зарежда. Да е полезен с нещо на НЕЯ. Няма ли поне 1 такова нещо, станете ли трупове или вредни, тогава долитат молбите за развода...

# 40
Гушкането е много важно и за мен. Всъщност ММ ми е най-удобното, топло и комфортно място.

# 41
Още е твърде рано да говоря за това. Нека да минат повече, много повече години. Тогава ще разкажа. Може би. Не съм сигурна какво ще мисля тогава. Но гарантирам, че би било много интересно, изключително интересно Smirk

# 42
Аз да уточня, че това за гушкането беше с леко шеговит тон. Говорехме си за един актьор, който тя каза че бил нейния идеал за мъжка красота - пълна противоположност на мен - и аз питах тогава мен защо ме е избрала след като съм далеч от това и получих този отговор. Ясно че не е само заради това…

# 43
Аз да уточня, че това за гушкането беше с леко шеговит тон. Говорехме си за един актьор, който тя каза че бил нейния идеал за мъжка красота - пълна противоположност на мен - и аз питах тогава мен защо ме е избрала след като съм далеч от това и получих този отговор. Ясно че не е само заради това…
Лошо, Седларов, лошо!

На твое място, ако бях мъж, щях веднага да я зарежа и да си потърся жена, за която да не съм пълна противоположност на идеала ѝ за мъжка красота.

Защото първо това ѝ обяснение е доста тъпо и принизява и двама ви. От една страна става ясно, че това е жена, която е трябвало да направи доста голям компромис с това, което би трябвало да е изначално в една връзка, а то е чисто физическото привличане между двамата. А защо, може би самата тя има някакви комплекси или просто е наясно, че при тези, които харесва, няма шанс да се пласира ... яко ви смъква надолу и двамата.

Второ, след време, като си поомръзнете, посвикнете и тя започне да се чувства стабилно във връзката ви, много лесно може да залитне по някой по-близък до идеала ѝ. Защото ти просто си много далеч от това, което тя търси. Може да усети нуждата да компенсира, така да се каже Grinning

Ще ти кажа само, че наистина познавам жени, които си падат точно по такъв тип мъже, които са удобни за гушкане, и тези дами са хубави Animal Bear

# 44
Мъж, с когото заедно въртим колелото на живота, а не то - нас. Хич нямах и намерение да се сбирам в семейство пак, просто изпадна (за мен случайно, за човека, който ни срещна - планирано).

Общи условия

Активация на акаунт