Какъв мъж си избрахте?

• 5 942
  • 72
  •   1
Отговори
# 45
  • По света и у нас
Добре бе, обяснете как така случайно сте попаднали на вторите си мъже.
Как на някои хора случайно им се случват разни неща в живота?
Абсолютно нищо в тоя живот не ми се е случило случайно, за всичко съм си довела дупето до мястото на случката и съм си казала - Ок това го правя/това не го правя.
А ако е имало някой случаен желаещ, винаги съм бягала. На случайни не мога да се доверя.

# 46
Добре бе, обяснете как така случайно сте попаднали на вторите си мъже.
Как на някои хора случайно им се случват разни неща в живота?
Абсолютно нищо в тоя живот не ми се е случило случайно, за всичко съм си довела дупето до мястото на случката и съм си казала - Ок това го правя/това не го правя.
А ако е имало някой случаен желаещ, винаги съм бягала. На случайни не мога да се доверя.
Ако моя опит с жена ми е фактор - запозна ни обща приятелка - то пък взехме че се влюбихме доста бързо.

# 47
Защо ме е избрала жената. Не знам.
Аз я харесах заради факта, че умееше да изслушва без да те прекъсне, не беше драма куин, не беше най-красивата жена (тогава момиче) на Земята, но беше и все още е хубава и симпатична жена. Очите, аз гледам много очите, там имаше топлина и някакво особенно спокойствие. И започнахме от нула и двамата. Каквото постигнахме, каквото загубихме, през каквото минахме, с каквито и демони да се борихме, каквито и битки да водихме... навсякъде бяхме заедно.
Вчера беше деня, в който навършихме трийсетата официална обиколка около Слънцето заедно. Нямам втори брак, и се надявам никога да нямам или да ми се налага да имам. Както във всяка връзка сме имали кофти моменти, трусове и търкания, ала продължавам да мисля, че направих правилния избор тогава. Но аз и никога не съм тръгвал с идеята да правя нещо и то да е временно. И никога не съм съжалявал за това.

# 48
Моите връзки до сега не са били "уредени",но и бях млада и обикалях,излизах повече.Конкретно за мъжа ми го споменавам,защото често ни бъзикат че неслучайно са ни запознали,но действително нито знаех че той ще дойде,нито той е знаел с кого ще обядва тогава общата ни приятелка.
Не искам да си помислям дори да ми се налага да си търся нов партньор.

# 49
Тази тема може би трябва да се преименува на "Какъв партньор си избрахте?", за да могат и мъжете по-активно да се включват в темата.

Написаното от Абуто много ми съвпада с мнението на всички психолози, чиито съвети към мъжете волно или неволно съм изслушвала в интернет Joy А те са мъжете да си търсят жена в диапозана 6-8 по скалата на атрактивност.

Защо не 9-и и 10-и? Ами без да пледирам за изчерпателност и градация на аргументите, първата причина е, че те са много малко като бройка и имат твърде много кандидати. Съответно те са по-разглезени, по-претенциозни, по-себични, изискващи, капризни, променливи, готови да си тръгнат при първата трудност във връзката, защото за тях, особено когато са сравнително млади, винаги има чакащи на опашка.

В допълнение те често са толкова фокусирани върху външността си, че не работят изобщо върху характера си и не се разивават в никаква друга посока освен тази да се поддържат хубави. Drama queen е също много типично за тях, защото те често държат да са центърът на вниманието и да получават всичко безотказано.

Благородно завиждам иначе на Абуто за дълголетната и хармонична връзка, дано и аз някой ден да мога да се похваля с такава. Ще се радвам обаче, ако мъжът до мен тогава напише, че в очите ми се е влюбил не само заради топлината, нежността и спокойствието, а и заради енергията, огъня, страстта. И да измисли нещо повече от това, че съм била просто хубава и симпатична ... това е understatement за мен Joy

# 50
  • Обран бостан ;)
. Ще се радвам обаче, ако мъжът до мен тогава напише, че в очите ми се е влюбил не само заради топлината, нежността и спокойствието, а и заради енергията, огъня, страстта. И да измисли нещо повече от това, че съм била просто хубава и симпатична ... това е understatement за мен Joy

И много, много скромна Trollface

# 51
. Ще се радвам обаче, ако мъжът до мен тогава напише, че в очите ми се е влюбил не само заради топлината, нежността и спокойствието, а и заради енергията, огъня, страстта. И да измисли нещо повече от това, че съм била просто хубава и симпатична ... това е understatement за мен Joy

И много, много скромна Trollface
Ама аз от скромност не го добавих това, не се ли разбра?

Всяка прилика с жабата от следния виц е напълно случайна
"
Лъвът събрал всички животни и заповядал:
- Красивите да застанат отляво, а умните-отдясно!
Само жабата не се помръдвала.
- Жабо, ти защо стоиш на едно място? - запитал лъва.
- Е, не мога да се разчекна! - отговорила жабата.
"

Joy

# 52
  • Поморие
Как срещнахте половинката, с какво ви впечатли? Какви очаквания имахте в началото? Нещата промениха ли се след време и по какъв начин?
Той ме забелязал при роднини като бях по-малка, а аз него не. Години по-късно се срещаме на улицата, край един парк и погледите ни се привличат. Така няколко пъти за няколко години, докато един ден не го заговорих с изтъркана реплика на стар гларус-коцкар (извинете, познаваме ли се отнякъде?), но явно това го впечатли и си разменихме телефоните. Три години по-късно ушите ни пищят от детски гласчета. Simple Smile

# 53
  • Пловдив
Как срещнахте половинката, с какво ви впечатли? Какви очаквания имахте в началото? Нещата промениха ли се след време и по какъв начин?
Той ме забелязал при роднини като бях по-малка, а аз него не. Години по-късно се срещаме на улицата, край един парк и погледите ни се привличат. Така няколко пъти за няколко години, докато един ден не го заговорих с изтъркана реплика на стар гларус-коцкар (извинете, познаваме ли се отнякъде?), но явно това го впечатли и си разменихме телефоните. Три години по-късно ушите ни пищят от детски гласчета. Simple Smile
Това същия ли е, от който се оплакваш в съседната тема? Ако е - по-добре да не го беше заговаряла.

# 54
Избрах си мъж, който е изключително балансиран и спокоен, и има много сходни интереси на моите, благодарение на което изградихме един страхотен (по мое мнение) живот - влекат ни разни наши си мании, спортове, пътешествия и с него никога не ми е било скучно, ама без драми и караници, и филми. Богати не сме, а когато го взимах си беше беден по-скоро (аз да не говорим), но с годините всичко си постигаме сами лека полека и се надявам така да бъде и за напред. Заедно създадохме дом, семейство, ще имаме и дете скоро. Независимо, че никой не ни е помагал и че всяка стъпка ни отне доста зор, някакси благодарение на тези хармонични отношения, които имаме, всичко си вървеше без твърде много стрес - то винаги е така като има чувство за хумор и като хората се разбират. На мен ми харесва, че при нас има баланс - и двамата не изкарваме мега парите и поддържаме среден стандарт, но и двамата сме ангажирани с дом, куче и вярвам няма да е различно с детето. Никога не съм искала кариерист да осигурява и провайдва (това беше термин на Сирената май), ама да се оправям ежедневно с всичко останало сама. Е, при нас и двамата работим, и двамата се развиваме, и двамата домакинстваме, и двамата имаме време и за почивка, и за ангажименти. Не се чувствам сама, имам си и своите амбиции както на работа, така и вкъщи. Правим си разни DIY проекти за дома, после пък фокуса пада върху работата, друг път над някое състезание, после пътуване, курс, все нещо се прави и така на мен ми харесва. 12 г направихме скоро. Единственото, за което съжалявам е, че се наканих да имаме дете относително късно. Можехме и по-рано, но все не се чувствах готова.

# 55
  • Mediterraneo
Запозна ни приятелка. Хареса ми това, че беше по- луда глава от мен самата. В началото дори се уплаших от него- татуировки, пиърсинги, пънкарски гребен, държеше се грубо с всички. След пяколко месеца на един купон просто започнахме да се целуваме. Майка ми постоянно ме караше да скъсам с него, пройдоха бил, пияница, нямало да излезе нищо от тази връзка. Днес само ми повтаря- Ех, маме, какъв мъж имаш! Работи здраво, грижи се за семейството си, не пие, не пуши, а напоследък само ме превозва от купон на купон Simple Smile Таман 30 години минаха от първата ни среща.

# 56
  • Поморие
Това същия ли е, от който се оплакваш в съседната тема? Ако е - по-добре да не го беше заговаряла.
За добро или лошо - да, същият е.

# 57
Запознахме се на работа, впечатли ме с интелект, чувство за хумор, и с това, че в много отношения сме тотално различни. Беше ми интересен. В последствие сме имали търкания заради тези различия, но осъзнавам, че предишните ми връзки, в които съм търсила повече сходства, са ми омръзвали.
Животът заедно е от една страна лесен и сме на една вълна по много битови въпроси, от друга често имаме разминавания по различни теми и наистина се учих да изслушвам, уважавам и приемам различно мнение, без да се съгласявам с него задължително.

# 58
В тази тема според мен много пасва един виц, предложен от Tutulina в Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...45

"
- Не мога да си намеря партньор в живота, ма Веси и това е!
- Брей...Не можела?! Ами, то е като пътуването с градския транспорт - чакаш, чакаш твоя номер, пък накрая се качваш на който дойде!
- Как тъй, ма? Ами после к'во ша правя?
- Ами прикачваш се... К'во толкова!!!
"

Замислих се над това, защото познавам жени, които на всеки, с който са в по-сериозна връзка, обичат да се обясняват колко са влюбени, как той е мъжът на живота им, колко много ги обича, колко е прекрасен, как си пасват, какво откриват в него, как ги кара да се усмихват, да бъдат по-добра версия на себе си и, и ... хвалене не на килограм, а на тон Grinning

Разбира се, тези приказки не са много верни, защото им знам връзките понякога, но нали трябва да се хвалят. А и съм забелязала, че всеки обича да защитава и обосновава избора си, за да не излезе глупак и коплексар. Но по-инетересното за мен е, че понякога същите тези жени впоследствие се хващат за мъже, които са тотално различни от предишните им партньори, които пък пооплюват яко и то за неща, които преди са намирали за страхотни, и се почва с любовните излияния и възхвалявания на новите половинки.

# 59
  • Mediterraneo
Никой не познава ничия чужда връзка! Каквото става под чаршафите, си остава там.

Общи условия

Активация на акаунт