Какъв мъж си избрахте?

• 5 947
  • 72
  •   1
Отговори
# 60
Никой не познава ничия чужда връзка! Каквото става под чаршафите, си остава там.
Ама тук масово хората си разказват за връзките и какво ли още не, нещата съвсем не остават под чаршафите Wink

А в реала често познаваме и двете страни, участващи под чаршафите, и без да ме свидетели там точно какво се случва, наблюдаваме достатъчно.

# 61
Това, че излагат избрани факти и истории, не значи, че се вижда всичко.
Никога, никога няма как да се види и усети какво се случва между двама от странични. И е самоуверено да се коментират нечии чужди интимни отношения извън определен казус или контекст.

# 62
  • Mediterraneo
Няма да те убеждавам в нищо, явно не схващаш нюансите между това кой какво разказва за връзката си и какво е в действителност. Ако имаш сериозна връзка, сама трябва да знаеш, че има неща, които не излизат изпод чаршафите, образно казано.

# 63
И откъде изобщо сте сигурни, че всичко, което се разказва, е истина?

# 64
Няма да те убеждавам в нищо, явно не схващаш нюансите между това кой какво разказва за връзката си и какво е в действителност. Ако имаш сериозна връзка, сама трябва да знаеш, че има неща, които не излизат изпод чаршафите, образно казано.
Rolling Eyes

Не разбирам за какво се води дискусията и изобщо има ли такава Grinning За труизми няма какво да се обясняваме, че логиката вече започва да протича като мъдрата мисъл на Божинката

"Човек само когато знае кво му е, само аз си знам кво ми е." Joy

# 65
И Димитър Пенев. За да е кашата пълна.
Тази тема е зададена некорктно. Защото има възможност целия процес да е бил "Какъв мъж ме избра мен?".
И като чета оплакванията за качествата на бившите мъже ми се иска да пусна тема - "В трезво състояние ли бяхте като приехте предложението за брак?"

# 66
  • Пловдив
И Димитър Пенев. За да е кашата пълна.
Тази тема е зададена некорктно. Защото има възможност целия процес да е бил "Какъв мъж ме избра мен?".
И като чета оплакванията за качествата на бившите мъже ми се иска да пусна тема - "В трезво състояние ли бяхте като приехте предложението за брак?"
Мне, въпросът трябва да е "Ти като се събира с тоя мъж вкарала изобщо някаква мисъл?", въпросът за трезвеността предполага, че е някакво еднократно състояние - напила се е и правила секс. А то са правени избори дълго време.

# 67
Ми честно,не. Аз лично. Само на пеперуди разчитах. Ама бях на 19 и се опитвам даси простя липсата на критична мисъл. Може да успея някога... Ако живея достатъчно дълго Joy

# 68
Как срещнахте половинката, с какво ви впечатли? Какви очаквания имахте в началото? Нещата промениха ли се след време и по какъв начин?
Срещнахме се чрез интернет. Очакванията ми бяха такива каквито исках и видях в него.Нещата не се промениха и сега след 4 деца разбирам псе повече колко достоен и добър човек имам до себе си 💕

# 69
Благоаря за всички коментари!

А Защо питам? Ами, Интересно ми е да чуя другите жени по какво си избрали своя мъж. Какви са нещата, които са ги впечатлили в някого и са решили, че с него могат да живеят цял живот.

Защото...

Това не е случайно решение... за нещо, което ще е цял живот

# 70
Решението да си с някой и целия живот не са еквивалент.. И могат да се променят. Няма как да го знаеш на 1-3-5 среща нито след 1-3-5 години дори.. Хората се променят..
Моите компромиси могат да са несъвместими с твоите разбирания за съвместност...
Така че все тая кой какво споделя, ти сама трябва да усетиш твоя човек.

# 71
Решението да си с някой и целия живот не са еквивалент.. И могат да се променят. Няма как да го знаеш на 1-3-5 среща нито след 1-3-5 години дори.. Хората се променят..
Моите компромиси могат да са несъвместими с твоите разбирания за съвместност...
Така че все тая кой какво споделя, ти сама трябва да усетиш твоя човек.

Права сте, като се замисля. То и затова се развеждат хората, намират втори и т.н.

Аз на този етап съм си избрала един, надявам се само да е правилния избор и за в бъдеще, хихи

# 72
Той ме избра. Показа ми голямо желание да е с мен. Удържа си на всяка дума и действа уверено, както трябва да си е.. Затова и аз после го избрах. Външият вид беше бонус.

Общи условия

Активация на акаунт