Проблем с мъжа ми, дайте мнение, моля

• 22 482
  • 379
  •   1
Отговори
# 75
Ахам. Тия, дето поддържат домовете си са асексуални . Страхотна логика.

Ключовата дума е "поддържам". Не се прави всеки ден основно почистване. Но темата не е за чистене.
Все пак не отговори на въпроса кой да върши домашната работа, след като нито на майката, нито на бащата се плаща.

Значи предлагаш жената да си решава сексуалия недостиг чрез претрепване от чистене? Ми супер!

Щом е важно, отговарям подобаващо - Нека мъжът да върши цялата домакинска работа.

Иначе какъв е изборът? Ако мъжът ти е научен и иска да я върши, просто я върши. Ако не е и не иска, ти ще я вършиш. И цял форум да изпишеш, така ще бъде! Толкова.

# 76
  • out of space
Купете му една кошара на това дете. Защо трябва на спалнята да спи?
Не се притеснявай, купих и много ясно кошарата на бебе Петя, ама тя е принцеса и може да спи и на спалнята 😉

Кошара е друго нещо.
Беше написала, че спи на спалнята и се замислих не се ли притесняваш да не падне. То сега бебе Петя е малка, но скоро ще започне да се върти. Simple Smile

Обаче, при всички положения е доста унизително да се проси секс.

# 77
Аз не разбрах само какво им има на децата с разделени (разведени) родители? Нещо парии ли го раздават, какво?
аз самата съм дете на разведени родители. Това със майка ми и баща ми сега се отразява на мен. Визирам таткото, защото много често използва израза "ми ти какво друго си видяла, те и вашите разведени" сякаш искам да спестя несигурността на Петя след време и думите, упреците които много тежат.

# 78
Знаейки как има жени склонни да изкупят всичките боклуци на света за принцесата и не майчинството, не дори втората заплата, ами направо и първоначалната вноска за жилището биха фукнали, това с финансовия аспект въобще не го и коментирам. Защото първата година всички знаем какво е майчинството и то напълно удовлетворява нуждите на бебето.
За да си купи часовник за толкова пари лампичката дето свети е че се чувства недооценен. Или иначе казано - тя /принцесата/ ще има всичко, пък аз ... я и аз.

# 79
Здравейте, надявам се да срещна различни мнения, относно това, което се случва покрай мен. Предварително благодаря на всеки, който коментира.
Скрит текст:
С така нареченият ми партньор (нямаме брак, но имаме дете) спим отделно от раждането на бебе Петя. Спим отделно, заради това, че майка му (свекърва ми) му проми мозъка, едва ли не (каквото каже мама, трябва да стане) , че детето където спи, не трябва да има много хора, за да "не сме дишали от въздуха и". Относно таткото, той пък от раждането на детето, сякаш само това чакаше, тъй като още от първият ден в който се прибрахме от болницата беше болен и се наложи да спи при майка си, за да не зарази Петя. Сега 4 месеца по - късно нещата са същите, той спи на дивана в хола, а аз с Петя на спалнята. Опитах веднъж да го накарам да пробва да спи при нас, като Петя не се събужда, нито пък издава звуци като спинка, но той измисли друго оправдание, че му било много горещо при нас в стаята и не можел да спи. Предполагам ви става ясно, че следват думите : "аз ходя на работа, трябва да си почивам"....  Е, как според вас, аз да се чувствам пълноценна жена, като по този начин стоят нещата. Чувствам се ужасно, неоценена и не уважавана дори, след като пробвах на няколко пъти да се шмугна в неговото легло, а той "горкичкият"  повтаря едно и също" не ме разсънвай"... Да не говорим, че има и други проблеми, като това да си крие парите, да му се моля да оставя пари, като моите свършат покрай бебе Петя и за вкъщи, а той все да се прави на ощипан, че забравя, а в същото време си купува часовник за 400 лв. Не знам, но нещата не ми се струват наред и не знам как да продължа с такъв човек, а такова прекрасно дете създадохме.... От всичкото това, мисля за детето, да не страда и да не бъде с разделени мама и тати, но пък страшно много се измъчвам и правя компромиси със себе си, с които усещам, че започвам да вредя сериозно на себе си само... Относно финансите, той плаща ток и вода, стълбище и от време на време моят телефон и когато започне някакъв разговор, той се оправдава с това, че тези неща ги плаща, аз какво съм искала повече, натяква, че дори ги плаща...
И какъв съвет очакваш?
Той няма да стане милия, добър, обгрижващ татко и съпруг.
Топката е в твоето поле..докога можеш да издържиш така.
И най-вече, струва ли си.

# 80
  • София
Аз не разбрах само какво им има на децата с разделени (разведени) родители? Нещо парии ли го раздават, какво?
аз самата съм дете на разведени родители. Това със майка ми и баща ми сега се отразява на мен. Визирам таткото, защото много често използва израза "ми ти какво друго си видяла, те и вашите разведени" сякаш искам да спестя несигурността на Петя след време и думите, упреците които много тежат.
На Петя след 20-25г. няма кой да и дудне подобни простотии, т.к. и сега мноого рядко някой е заседнал умствено в 18ти век, та смята детето на разведени родители за нещо лошо. Всъщност лошо е когато детето расте с постоянните скандали, напрежение и киселост на родителите си, което му се отразява зле.

# 81
  • Насред хаоса
от голям град сме, така да се каже, не е София де 😉 опитах се да се върна при нашите, но те категорично отказаха, защото детето трябвало да живее с мама и тате и аз трябвало да съм се примирила с характера му.
Къде са сега онези, които ми правят психопортрети каква съм гаднярка към такива мъже, следователно мразя всички мъже. И ми разправят, че възпитанието нямало значение.
Родителите ти са за бой. Противно на това, на което си научена, днес в едно семейство бащата трябва да поема задълженията, както и майката. Ако нямат дете, но и двамата работят - работата у дома се разпределя съответно. Няма такива филми като "аз работя, затова трябва да се наспивам или това не е моя работа, оправяй се". Без значение от кого идва.
А за въпросния нямам думи - ще му се молят за пари за детето и други нужди, той часовник ще си купува и ще се гъзарее. Не знам такъв егоист как би се чукнал в главата, че това е нередно. Както ти казаха и другите, ти сама решаваш дали и колко да бъдеш в това положение. Не сме 17 век, че да се водиш по тогавашни акъли как разведената жена е парясница, а детето копеле и подобни простотии, все от дребни закърнели хорски мозъчета измислени.

# 82
следващия път като ти отговори така му кажи, че си видяла как майка ти е спряла да се трепе да слугува на отсъстващ и некадърен баща и нищо чудно да последваш нейния пример. Най-мразя някой да свири по най-чупливите струни на другия. Такива комплекси бих му набила, че да не може да си го вдигне после. НО, не е зле да помислиш, дали наистина бебе Петя не е станала центъра на твоята вселена и той се е почувствал излишен. Включвай го във всичко, което се правиш. Той иначе няма и да си заобича детето(като нищо не прави за него и е изгонен от кревата заради нея). Сещам се и вица "секса вкъщи почва в 10ч, ти-ако искаш"....

# 83
  • София
Мдаа, той тоя часовник, дето го е купил, сигурно ще си го носи само вкъщи пред жената и бебе Петя... Много ясно, че го е купил за да впечатли някоя жена, която трябва да остане с впечатлението, че той е богат... А той има пари, защото не ги дава в къщи...

# 84
Какво работи той льольо, та му е важен часовника да е скъп?

Сега е редно на бебето да купи нещо за тия пари. Той си я кара ергтенската. Rage

# 85
Не е изгонен, той сам е избягал. Чукча писател пак.

# 86
  • Варна
Dimitrova, в интимен план как са нещата? Сред рисковано раждане и усложнения аз поисках да спим отделно. Майчинският инстинкт беше в пик. Особено първите месеци му спестих безсъние и рев. Благодарение на съветите на по - опитни, мъжа беше наясно с новата ситуация и компромиси.
Разяснения за поведението му искай лично от мъжа си.

# 87
  • Варна
Ами, авторке, нека ти отворя очите - живеем в 21 век все пак. Но след като ти си заседнала в миналия, давай, търпи мунчо само зада може детето ти да расте с двама родители. Много важно, че ползи няма, нали няма да е с клеймо...

# 88
Направо се развеждай, като гледам...
А бе хора, в такива филми живеете. Ми купил си човека часовник. Не са умрели от глад, явно може да си го позволи.
Пък и според мен със всеки може да се разбереш, стига да искаш. Кво значи "Такъв дето харчи 400 лв. за часовник"? Ми вади си, харчи си. Като жена му има против да си каже.

Какво значи вади-харчи? Не може единият да си харчи парите за прозаичните неща и за другите, а екстрите да остават за другия. Трябва и мъжът да се бръкне, а жената да има за себе си - или да задели, или тя да си вземе часовник.

# 89
Ясно е, че трябва да седнем и да поговорим, но когато искам да говорим, той отсича, че едва ли не не го предразполагам и, че като мен не се прави, и че другите жени не правили като мен (вкарва ми комплекси, едва ли не) Дайте идея, как да подходя, че да не стигнем до скандали, както се случва и тежки обиди?

Общи условия

Активация на акаунт