Проблем с мъжа ми, дайте мнение, моля

• 22 464
  • 379
  •   1
Отговори
# 60
Тя така е научена, възпитана, подкована. Сама се е навряла където и с когото трябва. Сега изпуска парата, това е всичко.
Свиква се.
Явно сте психолог. Благодаря, но не изпускам парата, а гледам и мисля варианти, детето ми да не остане с разделени (разведени) родители. Пуснах темата, за да сверя часовника и чуя (прочета) различни мнения.

# 61
Купете му една кошара на това дете. Защо трябва на спалнята да спи?
Не се притеснявай, купих и много ясно кошарата на бебе Петя, ама тя е принцеса и може да спи и на спалнята 😉

# 62
Вариантът е един: да се постелеш като изтривалка и да го траеш. Щото то сега се трае, както казаха - ще изпусеш парата, утре пак ще напазаруваш за мусака и ще я сготвиш даже да го чака топличка.

И така ще го траеш и търпиш, докато вече мине в нетърпима фаза, щото ТОЙ е по живота (очаквай неща като любовница, лек бой и тормос и/или хазарт). И след това вече може пак да питаш да се разделяте ли, или да търпиш.

Спането отделно ви е най-малкият проблем.

Ма и аз искам така бе: единият партньор да поема всички битовизми финансово и физически, да ме чака с топло ядене, а аз да си изкарвам заплатка за джоб парасъ...

# 63
  • София
Авторке, на твое място щях да изчезна за ден-два-три, да оставя мъжа ти и свекървата да погледат малко бебе Петя, за да видят какво представлява гледането на бебе.
Не е много разумно, после могат да го използват с/у нея - изостави си детето и т.н. А той мъжът ѝ пак няма да разбере какво е, защото ще го гледа бабата.
Не се става насила родител. Нито се прави насила семейство.

Тя бабата трябва да е с много свободно време и желание да го гледа това бебе Петя. Повечето баби в днешно веме си ценят свободата и много-много не им се занимава с бебета, още повече , че имат и болежки и нямат тази енергия . А и като не знаят къде е за известно време ще има големи скандали, обвинения, напрежение... и като нищо накрая като се появи ще и се зарадват... Smiley Мисля че никой не се е залетял да и отнема майчинските грижи, а просто искат да я смачкат и да я дресират на макс. Simple Smile

# 64
  • София
Тя така е научена, възпитана, подкована. Сама се е навряла където и с когото трябва. Сега изпуска парата, това е всичко.
Свиква се.
Явно сте психолог. Благодаря, но не изпускам парата, а гледам и мисля варианти, детето ми да не остане с разделени (разведени) родители. Пуснах темата, за да сверя часовника и чуя (прочета) различни мнения.
Не знам, само за една потребителка се сещам, която би приела с любов твоята позиция.

Детето е вид катарзис в заимоотношенията. Ти си пренапрегната, той също.
Или итраеш хитро и го прилапваш отново или се отчуждавате и си продължавате "образцовия" живот заради детето. Не позволявай никакво вмешателство на родители, дори споменаването им в разговор.

Но, не виждам много цветни нещата.

# 65
Когато има злоба гледането не ги плаши. Като нищо ще ѝ вгорчат живота, само и само да ѝ е гадно на нея.

# 66
  • Сф
Не ви е проблем неспането в една стая, а отношенията между вас.За какво си сверяваш часовника? Какво смяташ да правиш? Хем си го приела такъв какъвто е ( изневери, криене на пари, самостоятелни решения), хем си родила, хем пак го търсиш за близост по твоя начин.Мислеше че като родиш ще се промени? Може, ама към по- гадно.

# 67
ми детето си живее с двамата родители; ти не си щастлива от начина. Та, какво е питането? Очевидно е, че ситуацията не е приятна за теб, а не че бебе Петя расте с разделени родители. Сега ако така чак ти е промит мозъка, че по-добре заедно и да търпиш, от колкото да търсиш други варианти оплачи се, ще те слушаме, но аз не виждам бебе Петя какво ще научи от баща си и за чии х+й му е с това негово поведение. Ще станеш на 40/50г тотално изхабена, безпарична и с  мома, която или ще те намрази за компромисите ти , или ще повтори примера ти. Одобряваш ли?

# 68
Не се притеснявай, купих и много ясно кошарата на бебе Петя, ама тя е принцеса и може да спи и на спалнята 😉
Докато е принцеса, "кралят" ще се оттегля в покоите си.
И както се казва - тепърва се започва ...

# 69
  • София

...Пуснах темата, за да сверя часовника и чуя (прочета) различни мнения.
Часовника ти показва ли ти вече, че тоя твой мъж е мамино детенце, което следа да научи, че неговто дете /бебе Петя/ е и финансова и физическа отговорност. Следователно трябва да плаща разходите по бебето и да се занимава с него след работа. На колко месеца е бебето? Има ли интимност между вас?

# 70

...Пуснах темата, за да сверя часовника и чуя (прочета) различни мнения.
Часовника ти показва ли ти вече, че тоя твой мъж е мамино детенце, което следа да научи, че неговто дете /бебе Петя/ е и финансова и физическа отговорност. Следователно трябва да плаща разходите по бебето и да се занимава с него след работа. На колко месеца е бебето? Има ли интимност между вас?
на почти 4 месеца е Петя. Когато искам да сме интимни, той не иска, защото вечно е изморен от работа, и повечето пъти сме интимни в събота само 🤣когато на него му е кеф.

# 71
Ахам. Тия, дето поддържат домовете си са асексуални . Страхотна логика.

Ключовата дума е "поддържам". Не се прави всеки ден основно почистване. Но темата не е за чистене.
Все пак не отговори на въпроса кой да върши домашната работа, след като нито на майката, нито на бащата се плаща.

Значи предлагаш жената да си решава сексуалия недостиг чрез претрепване от чистене? Ми супер!

# 72
  • Варна
Аз не разбрах само какво им има на децата с разделени (разведени) родители? Нещо парии ли го раздават, какво?

# 73
Не иска, я. Що да се занимава с теб като намира тръпка навън.
Майка му и бебето са само оправдание да си мърсува, да си сспи на спкойствие и да си гледа мижавия животец.

Сори, ама си изтеглила късата клечка с този индивид.
Няма как да се разбереш с такъв човек като с голям човек, както писа някой, та той се държи като бебе.

Много по-голям проблем ти е, ако детето израсне с такъв мижитур за баща, а не без него. Повечето семейства не значи, че като са по двама, са перфектни – и те, и децата им.

# 74
  • София
на почти 4 месеца е Петя. Когато искам да сме интимни, той не иска, защото вечно е изморен от работа, и повечето пъти сме интимни в събота само 🤣когато на него му е кеф.
Ясно, още не сте минали кризисния период след раждането. Ами не се унижавай през седмицата "да си искаш". По-важния ти въпрос за решаване е как да го накараш да се държи като баща. Включвай го вечер в игри, къпане и др. покрай бебето. Казвай му еди си какво трябва да се купи на бебето, ако не заргрее му казваш директно трябват еди си колко лева за едиси какво. Включвай го и в чистене, подреждане на домът. Все пак не си му прислужница.

Общи условия

Активация на акаунт