Проблем с мъжа ми, дайте мнение, моля

• 22 941
  • 379
  •   1
Отговори
# 150
"Жена, която държи на себе си, няма да чака от мъжа си. Както и мъж, които държи на себе си, няма да чака от жена си!
И да, които за каквото е учил. Като не можеш да вадиш пари, не държиш сметка на другите дето вадят къде да ги харчат!" -
на такива разбирачи на ангро няма какво да им кажа наистина ( освен за тока, че не съобразих в другите градове на какво се топлят и т н). Поне знам, че един потребител във форума е задоволен и няма да се оплаче от никой и нищо, щото той всичко разбира. Само дето, темата не е "трябва ли да раждам, ако имам 400лв майчинство" нито пък "мога ли да бъда равноправен човек ако не съм потомствен адвокат". Жената пита има ли шанс да си оправи отношенията и има ли начин да го накара да поеме по-голяма част от разходите, след като тя не може(а не, че ги харчи по прически).

# 151
Само дето, темата не е "трябва ли да раждам, ако имам 400лв майчинство" нито пък "мога ли да бъда равноправен човек ако не съм потомствен адвокат". Жената пита има ли шанс да си оправи отношенията и има ли начин да го накара да поеме по-голяма част от разходите, след като тя не може(а не, че ги харчи по прически).

Това за мен е доста голям проблем и трябва да се обсъди отделно. Всички са против циганите да се размножават, но има ли шанс (и необходимо ли е) българин под определен доход до отглежда деца. След като не покриваш своя минимум от нужди, защо създаваш нов човек?

Скрит текст:
Циганите се оказаха доста издръжливи и оцеляващи по-добре от нас.

# 152
След като не покриваш своя минимум от нужди, защо създаваш нов човек?

Защото не го създаваш сам?
Не помня да сме открили пъпкуването.

# 153

Да, но сме открили късата клечка. На една жена й е много трудно да зареже бебе и да си гледа кефа като мъж.

# 154
tanichka Ако не даде някакво друго смислено обяснение-да

# 155
хаха, Сапфир Simple Smile. Защото например едно дете, отгледано от двама българи със заплата от по 800лв е също толкова необходимо, както и детето на богаташите. Защото в БАН не знам да плащат хиляди (пък съм "чувала", че били "учени"). Защото може и да няма 3г назад, за да има високи доходи и още хиляди причини, поради които да не може да поеме целия финансов товар, след като свекървата, а не мухъла, е купила дом.
Цигани ще има много след българите и може би има какво да научим от тях - например, раждайте сега, а не на опашки пред док след 40г, щото до тогава сме "ковали финансовата независимост на нас с бебето от мъжа"...

# 156

Да, но сме открили късата клечка. На една жена й е много трудно да зареже бебе и да си гледа кефа като мъж.
Това не снема мъжа от отговорностите му.
Нищо, че в България законодателството не подкрепя достатъчно родителя, при когото остава детето (предимно майката).

# 157
  • София
"Жена, която държи на себе си, няма да чака от мъжа си. Както и мъж, които държи на себе си, няма да чака от жена си!
И да, които за каквото е учил. Като не можеш да вадиш пари, не държиш сметка на другите дето вадят къде да ги харчат!" -
на такива разбирачи на ангро няма какво да им кажа наистина ( освен за тока, че не съобразих в другите градове на какво се топлят и т н). Поне знам, че един потребител във форума е задоволен и няма да се оплаче от никой и нищо, щото той всичко разбира. Само дето, темата не е "трябва ли да раждам, ако имам 400лв майчинство" нито пък "мога ли да бъда равноправен човек ако не съм потомствен адвокат". Жената пита има ли шанс да си оправи отношенията и има ли начин да го накара да поеме по-голяма част от разходите, след като тя не може(а не, че ги харчи по прически).
Само че те вече не са само тя и само той, а са семействто с общо дете, за което той до момемта не дава и стотинка или почти нищо шом тя дава по 200лв. на месец. И като цяло тя дава 100% от приходите си за детето и домът, а накрая й се налага да му иска пари - защо? Защото е трябвало да харчи първо за себе си , малко за бебето и останалото мъжа да го покрива. Някак е обидно тя да дава 100% пък той неясно колко, т.к. тя не му знае доходите, ама щом има 400 за часовник са поне 1000.

# 158
Защото например едно дете, отгледано от двама българи със заплата от по 800лв е също толкова необходимо, както и детето на богаташите. Защото в БАН не знам да плащат хиляди (пък съм "чувала", че били "учени").
Цигани ще има много след българите и може би има какво да научим от тях - например, раждайте сега, а не на опашки пред док след 40г, щото до тогава сме "ковали финансовата независимост на нас с бебето от мъжа"...

летяща, точно този въпрос излиза напред. Трябват ли на обществото деца от учени от БАН? Излиза, че не!

Обществото се променя. Отпадат някои професии. Много хора няма да продължат своите гени поради липса на средства. Кой успял, успял!

# 159
tainichka, ще захапя много лошо темата, пък се стремя да бъда културна. Излиза, че само аутсорсинга и хилядите тук "професори" с по 6к заплата имат възможност, а останалите - не. Дано поста е писан от млад потребител, от дъртите уж се очаква поне да не са така крайни и вездесъщи съдии. Изобщо кой в обществото е титулуван да преценява кой може и трябва да ражда.

# 160
Е как мъжът не бил длъжен да издържа семейството, разбира се, че е длъжен, докато жената е по майчинство. Жената не може да излезе и да изкара пари, гледа детето денонощно, готвене, чистене. Не бил длъжен вика. Ще издържа и песен ще пее. А тоя в картинката и селски тарикат, на всичкото отгоре.
Авторке, и моят мъж като се роди детето спеше в другата стая 3 месеца. Не ми е било голям проблем, но седнах и му казах, че така ще си развалим семейството и няма да станат нещата по неговия начин. Малкия го отделихме от 3я месец в отделна стая, всички си спим идеално. Дори при нужда мъжът ми ходи през нощта при малкия, аз не ставам. Съветвам те да говориш с мъжа си, дано успеете да се разберете, въпреки че се съмнявам.

# 161
По-скоро детето в друга стая, от колкото мъжът в друга стая. И е ДЛЪЖЕН да ви издържа. А на свекърва ти и обясни, че не може тя да ти обяснява къде ще спи ТВОЯТ мъж.

Егати тариката е твоят мъж! И егати наглата свекърва! Ако продължаваш така, съвсем ще ти се качат на главата.
Но... аз съм малко луда. Може ти да не си конфликтна личност.

# 162
Поредният дрисльо, неизлязъл изпод полата на майка си. Припикало му се и си помислил, че е мъж.

# 163
  • София
Хем ми липсва Сирената с нейния уайт траш, хем съм на мнение, че точно средната класа трябва да ражда.
И не затривайте БАН. Че ние ще се затрием.

# 164
То ако имаш акъл за БАН, ще имаш акъл и за субсидии или за малко комерс и няма да си на 800 лева.

Проблемът не е в това жената да се оправя сама. Проблемът е, ако на нея се сложи грижата за ежедневието, а мъжът е като приходящ ерген. Тя ако ще и 10 хил. да взима, той трябва да добави своето за стандарта на семейството. А не да се успокои, че тя жената всичко оправя, и да си живее като у мама безгрижен.

Само в тоя форум съм виждала модела, в който жената постила всичко, а мъжът си носи парите за хоби-бюджет и чак се обижда, да му искат, а жената се обижда и се гордее, че сама опъва.

Общи условия

Активация на акаунт