Проблем с мъжа ми, дайте мнение, моля

• 22 496
  • 379
  •   1
Отговори
# 210
Ама и ти много му подгъзуваш. Я си гледай детето, не му пери дрехите и готви само за себе си. Гати готованеца.
и аз си осъзнах тази грешка, ама пусто ми не търпя такива неща, като да не е чисто, изпрано и сготвено.

# 211
Black_Sapphire
Моля те цитирай ми ги тея членове от смейния кодекс. Човек никога не е късно да научи нещо ново.
Ааа, безплатни правни услуги не давам. Който има интерес, има откъде да се информира.
Боже, сега видях предложението ти пеленаче да се храни с айран, че да се пести от АМ!

Авторке, направи един ценоразпис на месечните разходи по пера и му представи сметката. Освен това направи един разчет за времето, необходимо за извършване на всички битови дейности и проучи колко струва съответната услуга от външен изпълнител. Може да се окаже, че ти допринасяш повече за семейния бюджет от него, дето плаща тока и водата и дотам. И си поискай дължимото във вид на пари и разтоварване от битови задължения. По отношение на детето - родители сте двамата. Времето, което се отделя на детето, се разпределя между двамата. Без значение кой е вкъщи.

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 12:56 от Анонимен

# 212
"Миличко, отивам на фризьор. Ще се върна около 20 часа, моля те сложи масата и нахрани Петя".

# 213
Ама и ти много му подгъзуваш. Я си гледай детето, не му пери дрехите и готви само за себе си. Гати готованеца.
и аз си осъзнах тази грешка, ама пусто ми не търпя такива неща, като да не е чисто, изпрано и сготвено.

Споко, като ти проходи принцесата Петя и почне да пипа и да не се спира, може и това да допуснеш.

# 214
мине се не мине и във всяка тема неслучили се адвокати/съдии и прокурори мъдруват как трябва да се живее и кое е правилно. Най- любимо ми е като се почне  цитирай член Simple Smile
Никой не спира мъжете в женски тела, както и гордите, неосъзнаващи робини да бъдат такива, ама айде да не казваме на другия как трябва да живее.
Димитрова, довечера никакъв диван Simple Smile

# 215
мине се не мине и във всяка тема неслучили се адвокати/съдии и прокурори мъдруват как трябва да се живее и кое е правилно. Най- любимо ми е като се почне  цитирай член Simple Smile
Никой не спира мъжете в женски тела, както и гордите, неосъзнаващи робини да бъдат такива, ама айде да не казваме на другия как трябва да живее.
Димитрова, довечера никакъв диван Simple Smile
какъв диван, той ще ходи на кръчма.. 😉 Като най - нагло ми каза, " да те почерпя довечера"

# 216
А бебето къде ще наврете?

# 217
ами значи оставяш Петя на "маминка" и отиваш с него!

# 218
ами значи оставяш Петя на "маминка" и отиваш с него!
категорично отказах да излизам с него, защото преди две седмици, когато и двамата имахме желание да излезем и разсеем малко, уж майка му беше съгласна да гледа Петя, вечерта стана скандал между тях. Баща му се намеси и бил казал "къде ще размотавате, тази възрастна жена по нощите" а ние бяхме с нагласата най - късно до 22 часа да се приберем и нито щяхме да я оставим пеша да върви, нито такси да си хване, щяхме да я вземем и закараме с колата. Та, тогава му казах да излиза по мъжки, като иска да се разсее, но аз повече никого няма да моля да ми гледа детето, докато аз си вея едва ли не краката..

# 219
  • Пловдив
Бебе Петя в количката - и с вас. Достатъчно е в заведението да не се пуши и силата на музиката в децибели да е под дискотечно равнище. Стига на теб да ти се ходи, разбира се.

# 220
Та, тогава му казах да излиза по мъжки, като иска да се разсее, но аз повече никого няма да моля да ми гледа детето, докато аз си вея едва ли не краката..
Ами ти сама си му дала карт бланш да си живее живота, пък ти стой като Гюро Михайлов и се цупи...какво да ти кажа. И ти май не си много лесна.

Виждам, че много си му набрала.
Ако не го обичаш повече, уреди си нещата в прагматичен план и престани да подскачаш за всяко нещо. Почва да ми се струва, че позата на жертва ти харесва.

# 221
 с такова - излизай си по мъжки, направо му казваш-ако искаш, си хвани любовница! Никакви такива повече. Бабата трябва да си има нейното време с внучето, излизай и ти, при това "натокана"!

# 222
Нещата в семейството трябва да се поделят справедливо. Не само времето с бебето, разходите и домашните задължения, но и свободното време. Колкото той има време да си ходи насам-натам и да се забавлява, толкова трябва да има и за теб. Желателно е повечето да е заедно. Ама вие май сте го пропуснали този момент. Не съм сигурна, че има връщане назад.

# 223
Та, тогава му казах да излиза по мъжки, като иска да се разсее, но аз повече никого няма да моля да ми гледа детето, докато аз си вея едва ли не краката..
Ами ти сама си му дала карт бланш да си живее живота, пък ти стой като Гюро Михайлов и се цупи...какво да ти кажа. И ти май не си много лесна.

Виждам, че много си му набрала.
Ако не го обичаш повече, уреди си нещата в прагматичен план и престани да подскачаш за всяко нещо. Почва да ми се струва, че позата на жертва ти харесва.
ами какво трябваше да направя, като постоянно ми натяква, че никъде не бил излизал, и забравил малкото приятели които има, бил само от работа вкъщи? Той манипулира по - този начин, а като излезем с компания е ужасен, смисъл такъв, че винаги стане ли на въпрос отношения, с приятелят му жените са виновни, те били най - хубавите. Отделно, не се чувствам обичана в компанията му, защото доста често се заглежда по други, когато съм в неговата компания. Всеки го прави, заради това имаме очи - да гледаме, ама не по този просташки начин, който го прави той. Отказах се да излизам с него, точно заради тези неща, предпочитам да си скубя косите вкъщи от яд, но не и да си причинявам унижението му в компания. То да беше само гледането, ами си позволява даже и да говори зад гърбът ми, че аз съм била едва ли не полудяла по време на бременността си и заради това постоянно сме се карали. Е, вече не искам да се карам и постоянно аз да съм му виновна с моят " кофти характер "

# 224
А ти кога се промъкваш в леглото му, до като бебе Петя спи само на спалнята ли?
Бебе Петя заспива най - късно в 21 часа и спи в кошарата си. Промъквам се, докато спи тя - да и не виждам какво нередно правя, че искам близост с бащата на детето ми. Не казвам секс, а близост, дори и само да лежа до него, което отдавна не е било. Проблем ли е за вас нещо това, че се промъквам при бащата на детето си?

Миличка, послушай един опитен човек. Здравата връзка се крепи на здравия секс. Няма ли интерес към секс, такава връзка я пиши "бегала". Съжалявам да го кажа, но твоят мъж си е за напускане. Ако трябва, потърпи, докато можеш да работиш. Не се ядосвай, защото се тровиш така, бъдете си за сега съквартиранти и после си търси вариант.

Общи условия

Активация на акаунт