Проблем с мъжа ми, дайте мнение, моля

• 22 471
  • 379
  •   1
Отговори
# 240
Скрит текст:
Така, прочетох повече и от последните дори коментари смятам, че авторката сама си е виновна. Тя хем не спира да мрънка, хем тя не иска нищо да правят като двойка, освен ако не е с бебе Петя(влудяване това съчетание на думи към детето). Пък компанията, пък свекървта, пък мм, пък не знам още кой? Всички са криви и са срещу теб?????
Само битовизми трепят връзката.

И питах за какво всъщност искаш пари и какво точно плаща той? Само ток и вода?

П.с какво като се заглежда? Моят мм също го прави, даже обсъждаме заедно жените, а понякога аз му казвам : леле, виж я тази
сметките са най - много 130 лв. (общо ток, вода, стълбище). Пари се искат в моменти, когато аз нямам, а те не са често.
А дава ли ти?

# 241
Скрит текст:
Така, прочетох повече и от последните дори коментари смятам, че авторката сама си е виновна. Тя хем не спира да мрънка, хем тя не иска нищо да правят като двойка, освен ако не е с бебе Петя(влудяване това съчетание на думи към детето). Пък компанията, пък свекървта, пък мм, пък не знам още кой? Всички са криви и са срещу теб?????

П.с какво като се заглежда? Моят мм също го прави, даже обсъждаме заедно жените, а понякога аз му казвам : леле, виж я тази
сметките са най - много 130 лв. (общо ток, вода, стълбище). Пари се искат в моменти, когато аз нямам, а те не са често.
А дава ли ти?
[/quote] със закъснение, един два дни, тъй като бил забравял.

# 242
Е тя каза, че й дава. Доколкото аз разбрах

П.с проблем за един два дни ли правиш? Ми и аз забравям

# 243
Скрит текст:

А дава ли ти?
със закъснение, един два дни, тъй като бил забравял.
[/quote] и даването на пари е точно 50 лв за цялата седмица.

# 244
  • out of space
Димитрова, аз ако бях на мъжа ти не бих те изтърпяла повече от седмица. Дори и заради бебе Петя.
Извинявай, но си невъзможна.
защо мислите, че съм " НЕВЪЗМОЖНА"?

Човекът се преструва от месеци на болен и спи на диван, защото не иска да го докосваш. Въпреки това, ти му се вреш и изискваш секс и гушкане. Непрекъснато мрънкаш за пари, вдигаш скандали за щяло и не щяло и намесваш/позволяваш да се намесват баби и дядовци.
Човекът е решил да те почерпи, а ти му отказваш с безумни мотиви и му даваш карт бланш да си излиза, обаче пък се сърдиш като си излиза.

От цялата картинка аз виждам една досадна, мрънкаща и скучна жена. За харесване ли е такова чудо?

# 245
Ми доколкото разбирам, човека не бяга от отговорност и не отказва а забравя. Вярно, че е дразнещо, ама човека на кръст го разпънахме колко е лош. Аз не виждам лошо в това.

# 246
ми щото, Пънк, имаш супер назидателен тон. Аз в коментарите ти аргументи не прочетох, че да изискваш от околните такива. А и така в нищото, подхвърлен някакъв член от някакъв закон пак нищо не значи, щото те законите са публични и всеки може да ги прочете, пък не всеки е "правист", нали.

# 247
Е тя каза, че й дава. Доколкото аз разбрах

П.с проблем за един два дни ли правиш? Ми и аз забравям
да, правя проблем за един - два дни, защото съм разчитала на тях и съм му казала, че ще ми трябват за еди си какво, което да речем е било наложащо! А, и с малко бебе, всичко става.

# 248
  • Варна
Dimitrova, преди бебе Петя как живеехте?

# 249
кой поема храната?
И като искаш казваш ли му колко ти трябват? И това не е молене или унизително да искаш пари от мъжа ти (според мен). Не са ти стигнали, естествено че ще искаш.
Но голяма работа , че забравил ден!

# 250
ми щото, Пънк, имаш супер назидателен тон. Аз в коментарите ти аргументи не прочетох, че да изискваш от околните такива. А и така в нищото, подхвърлен някакъв член от някакъв закон пак нищо не значи, щото те законите са публични и всеки може да ги прочете, пък не всеки е "правист", нали.

Е аз да цитирам липса на закон не мога. И не ми е целта да съм назидателна. Всеки си има личен мир и схващания. Просто не вярвам жените, които тук се бият през гърдите за някои неща да са толкова твърди и пред мъжете си. Това е лично мое мнение, базирано на познаството и близките /приятелските/ ми отношения с доста мъже. На един мъж кажеш ли му, че ти е длъжен до там си!
Просто някои са свестни, други не са.

# 251
Димитрова, аз ако бях на мъжа ти не бих те изтърпяла повече от седмица. Дори и заради бебе Петя.
Извинявай, но си невъзможна.
защо мислите, че съм " НЕВЪЗМОЖНА"?

Човекът се преструва от месеци на болен и спи на диван, защото не иска да го докосваш. Въпреки това, ти му се вреш и изискваш секс и гушкане. Непрекъснато мрънкаш за пари, вдигаш скандали за щяло и не щяло и намесваш/позволяваш да се намесват баби и дядовци.
Човекът е решил да те почерпи, а ти му отказваш с безумни мотиви и му даваш карт бланш да си излиза, обаче пък се сърдиш като си излиза.

От цялата картинка аз виждам една досадна, мрънкаща и скучна жена. За харесване ли е такова чудо?
ама вие пък сте много отракана май? Кой пък е казал, че мрънкам когато излиза сам? Може би, вие мрънкат когато излиза мъжът ви сам и явно се случва доста често. Напротив, не мрънкам, даже му казвам да излиза с приятели да се разсее, защото на никого не му е лесно. Аз също излизам, не ме мислете за толкова глупава 😉 Не намесвам аз родители, а той и той е човекът, който слуша маминка, че да спи отделно! Отказвам да излизам, особено тази вечер, по ред причини, сигурно и на вас няма да ви се излиза с него, ако след това започне да ви натяква, че " еди си колко пари сме били изхарчили от едно излизане " и начина по който го каза, сякаш аз съм му никоя, че да ме бил черпил... Ами и аз да го черпя тогава всяка вечер с вечери, както правя вкъщи..

# 252
По отношение на парите и семейството, ние лично сме много твърди, щото тия неща се правят с Ексел, не с емоции.  Като разпишеш нещата, знаеш ли колко ясно се вижда кой за какво става длъжен.

# 253
Айде пак авторката виновна. Хора, тоя мъж чеп за зеле не става от него. Била мрънкала, била недоволна. Ами естествено, че ще бъде, с тоя плужек до себе си. Какво очаквате-да си мълчи и да му мие краката ли? Пари ѝ бил давал, нищо, че забравял. Това не е даване, той е забравил, демек нула. Авторке, моят съвет е, че ти бъдеще с този нямаш. Той няма да се промени. В момента си уязвима, защото си с много малко дете. Стисни зъби, докато започнеш работа и си плюй на петите. Иначе цял живот ще стоиш нещастна.

# 254
Dimitrova, преди бебе Петя как живеехте?
преди бебе Петя, аз плащах сметките, като ток и вода, защото той бил дал пари за обзавеждане и искал да си почине малко. След като забременях, аз подготвих всичко за детенцето, като количка, кошара, дрехи, козметика и всичко необходимо за отглеждането на едно бебе, като той тогава започна да плаща сметките, а и имах проблемна бременост.

Общи условия

Активация на акаунт