Проблем с мъжа ми, дайте мнение, моля

• 22 462
  • 379
  •   1
Отговори
# 255
  • out of space
Скрит текст:
Димитрова, аз ако бях на мъжа ти не бих те изтърпяла повече от седмица. Дори и заради бебе Петя.
Извинявай, но си невъзможна.
защо мислите, че съм " НЕВЪЗМОЖНА"?

Човекът се преструва от месеци на болен и спи на диван, защото не иска да го докосваш. Въпреки това, ти му се вреш и изискваш секс и гушкане. Непрекъснато мрънкаш за пари, вдигаш скандали за щяло и не щяло и намесваш/позволяваш да се намесват баби и дядовци.
Човекът е решил да те почерпи, а ти му отказваш с безумни мотиви и му даваш карт бланш да си излиза, обаче пък се сърдиш като си излиза.

От цялата картинка аз виждам една досадна, мрънкаща и скучна жена. За харесване ли е такова чудо?
ама вие пък сте много отракана май? Кой пък е казал, че мрънкам когато излиза сам? Може би, вие мрънкат когато излиза мъжът ви сам и явно се случва доста често. Напротив, не мрънкам, даже му казвам да излиза с приятели да се разсее, защото на никого не му е лесно. Аз също излизам, не ме мислете за толкова глупава 😉 Не намесвам аз родители, а той и той е човекът, който слуша маминка, че да спи отделно! Отказвам да излизам, особено тази вечер, по ред причини, сигурно и на вас няма да ви се излиза с него, ако след това започне да ви натяква, че " еди си колко пари сме били изхарчили от едно излизане " и начина по който го каза, сякаш аз съм му никоя, че да ме бил черпил... Ами и аз да го черпя тогава всяка вечер с вечери, както правя вкъщи..

Мен не ме мисли- след 20 години брак, две големи деца, едното от които пълнолетно, още си спим прегърнати.

Не ти ли е хрумвало, че за неговото абдикиране от семейното ложе не е виновна маминка, ами ред причини като коренът им се корени в твоето поведение?
Това на мъж да му се молят за секс, а той да отказва, показва известна доза отвращение. А защо? Ти си отговори.

# 256
Пънк, последния ти пост няма общо с първите. И в случая, мъжът към детето СИ е длъжен, да, а дали му е приятно, е друг въпрос.

# 257
  • Варна
Остави парите. Отношенията ви, секса как бяха ?
Наистина ли вярваш, че майка му е забранила да спи с теб ?

# 258
Скрит текст:
Димитрова, аз ако бях на мъжа ти не бих те изтърпяла повече от седмица. Дори и заради бебе Петя.

Човекът се преструва от месеци на болен и спи на диван, защото не иска да го докосваш. Въпреки това, ти му се вреш и изискваш секс и гушкане. Непрекъснато мрънкаш за пари, вдигаш скандали за щяло и не щяло и намесваш/позволяваш да се намесват баби и дядовци.
Човекът е решил да те почерпи, а ти му отказваш с безумни мотиви и му даваш карт бланш да си излиза, обаче пък се сърдиш като си излиза.

От цялата картинка аз виждам една досадна, мрънкаща и скучна жена. За харесване ли е такова чудо?
ама вие пък сте много отракана май? Кой пък е казал, че мрънкам когато излиза сам? Може би, вие мрънкат когато излиза мъжът ви сам и явно се случва доста често. Напротив, не мрънкам, даже му казвам да излиза с приятели да се разсее, защото на никого не му е лесно. Аз също излизам, не ме мислете за толкова глупава 😉 Не намесвам аз родители, а той и той е човекът, който слуша маминка, че да спи отделно! Отказвам да излизам, особено тази вечер, по ред причини, сигурно и на вас няма да ви се излиза с него, ако след това започне да ви натяква, че " еди си колко пари сме били изхарчили от едно излизане " и начина по който го каза, сякаш аз съм му никоя, че да ме бил черпил... Ами и аз да го черпя тогава всяка вечер с вечери, както правя вкъщи..

Мен не ме мисли- след 20 години брак, две големи деца, едното от които пълнолетно, още си спим прегърнати.

Не ти ли е хрумвало, че за неговото абдикиране от семейното ложе не е виновна маминка, ами ред причини като коренът им се корени в твоето поведение?
Това на мъж да му се молят за секс, а той да отказва, показва известна доза отвращение. А защо? Ти си отговори.
секс има, само в събота, защото работи мнооого. Така, че явно днес не сте сложили очилата и не сте прочели коментарите по назад. Да сте живи и здрави, още дълги години да спите сгушени, ама кажете тайната си, че да се сгушим и ние, освен невъзможното ми според вас държание, нещо явно има и друго ?

# 259

Аз мисля, че е напълно нормално да не искаш да излизаш с него, след като те кара да се чувстваш зле и злослови на приятелчетата, за да си повдига егото на твой гръб. Според мен, искат да ти кажат, че е трябвало да излезеш с него, вместо да се жалваш, че ще излиза сам. Но според мен той просто вече ти е противен и трябва да се стегнеш и да го напуснеш, защото по-добре няма да стане. Той няма да спре да е инфантилен, а ти не си му майка, за да го командваш на всяка стъпка. Съветите на жените са правилни, ако си във връзка с емоционално зрял човек, за такъв инфантил няма да помогнат. Не можеш да тичаш след него и непрекъснато да го наставляваш. Като не иска, не иска. Събирай пари няколко месеца и после се изнасяй. Той няма да се промени, а ти ще се изнервяш и изхабяваш все повече и повече. Той вижда в теб майка си по-скоро, отколкото жена си, прислугваш му и спи отделно. Любовница ли има или е гей? Не е нормално.

# 260
  • out of space
Секс само в събота ми звучи като баня в неделя. През отпуската не зачестяват ли повече среднощните ви срещи и къде спи той тогава, пак ли на дивана?

Тайна няма- просто химия, приятелство, компромиси, уважение, подкрепа и много смях.

При вас- нито ти си неговия човек, нито той твоя.

# 261
  • Варна
Димитрова, без любов и привличане няма гушкане. Аз мисля, че никога не сте били двойка.
Ако си удвоила теглото не се учудвай . Мъжът съжителства с жена, не със слугиня . Вместо салата му сервирай еротично бельо и позитивно настроение. Предразполага.

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 16:20 от Viviana91

# 262
Абе какво ще му сервира бельо, той от немай къде по график се отчита ведъж седмично, останалото време се чуди как да се спаси, че чак и болести симулира (мислех, че само жените "ги боли глава"). Мъж стигне ли дотам да бяга от секс с жена, не виждам какво може да го върне.

Може с друга жена да се промени, не знам. Има такива случаи. Но с теб, авторке, мачът е свирен. Има някакъв малък шанс, ако поставиш нещата ребром, да почне да ти дава повече пари. Пари, които се полагат за семейството. Не че има нещо унизително за теб в това. Трябва да поставиш нещиата ясно, с изчисления, ако трябва го заплаши, че "ще го изкажеш на мама".
Но тепърва да настане мир и любов между вас, едва ли.

И не подрипай така при всяка критична забележка. Това издава свадливост, която със сигурност не е приятна в ежедневието. Същото нещо можеш да го обясниш и без заяждане.

Някои биха те посъветвали да му събудиш ревността - не знам доколко такива игрички имат смисъл. Лично за мен е губене на време и е недостойно.

# 263
ама кажете тайната си, че да се сгушим и ние, освен невъзможното ми според вас държание, нещо явно има и друго ?
Ама искаш ли го наистина? Четейки те по-скоро ти е опротивял до степен на нетърпимост.

# 264
  • Насред хаоса
На един мъж кажеш ли му, че ти е длъжен до там си!
Хаха, много ми се иска да видя един такъв, като съдът му каже, че е длъжен, докъде ще е.
Такъв, който ще чака да му се каже, че трябва да се издържа децата, си е кретен и нищо повече. Останалите знаят, че евентуално дете е и тяхна отговорност и я поемат съвсем естествено. И така трябва да бъде, след като са направили това дете.

# 265
Едно е Съда да ти каже, друго е жената. Щото често се случва след жената, да ти го каже Съда. Ама тогава поне няма да се разправяш с жената.
Нямам личен опит, но съм чувала, че издръжката за нищо не стига. То и 200 -300 лв да е, до къде са?
И има много мъже, които въпреки че са осъдени на издръжка, пак не плащат. Работят на черно, живеят на квартира, иди им вземи нещо де!

# 266
  • Насред хаоса
А най-общо казано, ако изобщо се налага някой да ти казва, че си длъжен по отношение на детето си, значи си абсолютен кретен. Това вече го казах.
И да не стига издръжката, той е длъжен да я плаща. А като се намери някой по-читав адвокат, да видиш как бързо намират откъде да плащат, след като са заплашени от изпълнително дело. Па нека се правят, че не работят и че нямат доходи. Грешката на бг жените е, че много лесно се отказват и вярват на приказки като горните.
Все съм чела глупости, ама такава, че мъжът не бил длъжен да си гледа децата и си бил в правото да откаже, ако му кажат, не бях. Това прилича на тролска работа.

# 267
Ако визираш мен, аз за деца никога не съм споменавала. Твърдя, че на жена си не е длъжен и най-вече че е длъжен да издържа финасово семейството си.

А за изпълнителното дело...понеже работя в тази сфера, ще ти кажа, че има хора на минимална осигуровка. Там можеш да им удържиш някакъв процент от заплатата, но сумата не превишава 200 лв. И от там нататък и 10 изпълнителни дела да ти пратят седят и чакат ред. Докато погасиш едното, после второто и така. А ти си взимаш паричките на черно в джоба и не ти пука!

# 268
  • Насред хаоса
Изобщо не ми обяснявай, нямам какво да науча от човек, който смята, че бащата не е длъжен да си гледа децата и да ги издържа. За делата не бери грижа - щом се намират такива, които са принудени, значи става. Важното е жените да не се отказват и да не мислят, че бащата не е длъжен. Длъжен е и още как.

# 269
Изобщо не ми обяснявай, нямам какво да науча от човек, който смята, че бащата не е длъжен да си гледа децата и да ги издържа. За делата не бери грижа - щом се намират такива, които са принудени, значи става. Важното е жените да не се отказват и да не мислят, че бащата не е длъжен. Длъжен е и още как.

Ама тука гъмжи от брилятни мозъци!!!
Ако визираш мен, аз за деца никога не съм споменавала.
[/b]

Общи условия

Активация на акаунт