Проблем с мъжа ми, дайте мнение, моля

• 22 469
  • 379
  •   1
Отговори
# 270
  • Насред хаоса
Да, начело с тоя, който изръси, че мъжът не е длъжен да издържа децата си. И че можело да се пие айрян вместо АМ.

# 271
  • Варна
Думата длъжен не е точна. Нормално е за всеки родител да се грижи за децата си. За съжаление, някои игнорират децата си, заради неприязън и конфликти с др.родител. Има и такива, ,които злоупотребяват с дълга на заможния бивш. Естествено най- потърпевши са децата .

# 272
Да, начело с тоя, който изръси, че мъжът не е длъжен да издържа децата си. И че можело да се пие айрян вместо АМ.
Ама цитирай ме, де!

# 273
  • Насред хаоса
Нормално е за нормалните хора. За идиоти определението е длъжен.
Ама цитирай ме, де!
Върни се на 12 страница и виж. Няколко пъти си написал/а, че мъжът не е длъжен да си издържа семейството.

# 274
аз не разбрах, значи мъжа не е длъжен да издържа семейството си. А кой е длъжен? Никой; жената...смисъл, каква е твоята теза изобщо, Пънк?

# 275
Нейната теза е, че не е длъжен, обаче го прави от благородство.
То тъй де, ама като му се изпари внезапно благородството?

# 276
  • София
Твърдя, че на жена си не е длъжен и най-вече че е длъжен да издържа финасово семейството си.
Дами, струва ли си още? :/

# 277
  • Най-красивата страна
Мъжът не бил длъжен да издържа семейството си?

Ако жената издържа семейството,върши цялата домакинска работа и гледа детето сама,то за какво и е  мъж тогава?
Защото ако е само за секс-ми по-добре да си купи вибратор ....

# 278
Твърдя, че на жена си не е длъжен и най-вече че е длъжен да издържа финасово семейството си.
Дами, струва ли си още? :/
струва си, да видим друга гледна точка, с прилежно надиплени аргументи. Понеже до сега и двете не виждам...но пък знам ли, Сапфира (понеже от нея се искаше) може  и да аргументира с член, челен!

# 279
А, аз ако тръгна да давам на всеки, дето ми иска, ще хвана болки в кръста.
В момента минималната задължителна издръжка за дете е 25% от минималната работна заплата.

# 280
  • Пловдив
Тогава излиза, че и жената е длъжна да си издържа семейството. Съгласни ли сте?

# 281
Длъжен си единствено на децата си до 18 г. Майката и бащата. Всичко останало, включително роднини, родители е по желание и възможности. Ако не са родителите кой ще го храни това дете, кой ще плати сметките, че да е на топло, изкъпано. Кой ще плаща ДГ, уроци и т.н., ако не родителите? Това дете не идва по своя воля на бял свят, създаваш го по свой избор и си поемаш отговорностите. Честно казано, трудно ми е да повярвам, че има човек, който твърди, че не е така и всичко било от добра воля.

# 282
Тогава излиза, че и жената е длъжна да си издържа семейството. Съгласни ли сте?
аз не знам какво излиза, но мога да кажа, че за мен не е нормално жената да върши всичко, а мъжа да ходи на работа и да му издигнат статуя, че давал 100-130лв за сметки...Ако жените не ценим труда и усилията си, не виждам как може да очакваме мъжете да го правят.

# 283
Ако не си изплаща издръжката, може да се заведе наказателно дело. След което се стига и до затвор, възпрепятстване от излизане от страната.

# 284
Като не можете да се разберете,отиди на по-продължително "гости" при родителите си.По реакцията му ще прецениш как да продължиш нататък.Относно парите,направете обща сметка,до която да имаш достъп и настоявай,да превежда в нея сума по споразумение,но не по-малка от тази,която внасяш ти.
Пробвай един месец да записваш всички разходи,които правиш за детето и общото домакинство и му представи сметката с касовите бележки. Изпробвано,има голям ефект,някои хора нямат реална представа от разходите за домакинството.

Общи условия

Активация на акаунт