Раждане в МБАЛ "Вита" - тема 8

• 70 933
  • 886
  •   1
Отговори
# 765
Аз ще съм така защото и моята няма да я има аз съм при др Илиева затова си има акушерки и си правят записи вие в коя седмица сте аз съм 32ра
Здравей, сестро 😃😃 И аз съм при Илиева ( златен човек)... 32 без 3 дни ❤️

# 766
  • София
Моля пуснете нова тема.

# 767
В подобна ситуация, лекарката ме пренасочи, и друг лекар преглеждаше записа от тонове за 5 мин. Реално един от записите притесни сестрата, добре, че го прегледа заместващият лекар, че щях да се уплаша доста. Питайте а за разчитането дали да ходитв при някой…

# 768
  • София
Аз съм в аналогична ситуация, моята лекарка предварително ме предупреди кой ще я замества и пред мен се уговори с акушерката, която да пуска записите и да координира нещата, докато нея я няма. Идеята й беше да не се лутам и да се чудя кой би ми съдействал при нужда от помощ.

# 769
Luellis, аз съм ходила само за тонове. Отиваш на регистратура и казваш, че си за тонове и някоя акушерка ще те настани и включи апарата. След записа винаги ги е поглеждал и лекар, но със сигурност ще ти кажат на място къде да идеш щом твоя лекар отсъства.

# 770
Здравейте,

Знаете ли дали в База 1 се правят записи на тонове?

# 771
Момичета един малко странен въпрос😀 една позната ми каза, че при секцио трябва да се махне лака по ноктите на ръцете и краката.. наистина ли все още го има като условие? И то в частна болница😀

# 772
  • sofia
Това се прави с цел нашата безопасност, когато си под анестезия посиняването на пръстите/ноктите се наблюдава. Аз бях секцио по спешност и отидох с лак, което ме тревожеше доста.

# 773
Изискването за лака е свързано с Вашата безопасност и здраве. По цвета на ноктите може да се следи за реакции от упойки и др. Аз бях с лак и много трудно ми поставиха апарата за мерене на сатурация и пулс, доста притеснителен момент беше и при бъдеща операция ще имам едно наум.

# 774
  • София
Luellis, доколкото знам правят запис на тонове и в База 1, макар, че аз още не съм стигнала до там. Но в началото на бременността ми често засичах жени за запис на тонове там.

# 775
Да, правят.

Здравейте,

Знаете ли дали в База 1 се правят записи на тонове?

# 776
  • София
Няма значение каква е болницата.
Лака се сваля, ако ви предстои оперативна интервенция по препоръка на анестезиолога.
Цветът на ноктите е едно от първите неща, които се променят, ако в организма се случва нещо нередно, докато сте под упойка. По него лекарите веднага могат да разберат за състоянието на пациента и да реагират незабавно. Ако пациентът има непоносимост към упойката, ноктите започват да посиняват, например.

Момичета един малко странен въпрос😀 една позната ми каза, че при секцио трябва да се махне лака по ноктите на ръцете и краката.. наистина ли все още го има като условие? И то в частна болница😀

# 777
Здравейте , в начална бременност съм и имах два прегледа вече при д-р Дойчиновски , но забравих да му взема телефона. В момента не се чувствам добре и искам да му звънна утре, някой би ли могъл да ми съдейства с телефона на ЛС? Благодаря!

# 778
Здрасти, аз раждах преди 3 месеца със секцио. Цената беше 2500 всичко, операцията, избор на екип, сама в стая, храна, консумативи. Както каза Гагова, само лична карта си носи и бебето Simple Smile Всичко осигуряват и за теб, и за бебока. Успех Simple Smile
здравейте
предстой ми раждане във Вита през септември. Искам да попитам някой наскоро раждал там за актуални цени. Потърсих, но намерих цени от 2019 г. и не съм сигурна дали са актуални. А във сайта на Вита не мога да се ориентирам какво включва цената, за осигурени или не е. Има цена за нормално раждане 2600 лв, а по надолу има Пакет нормално -1600 лв, ама незнам с екип ли е, с нощувките ли е?
Извинявам се ако някой наскоро е отговарял и не съм го видяла. Simple Smile

Честито Flowers Hibiscus Надявам се всичко да е минало добре и да се радваш на прекрасно малко човече!
Би ли споделила с нас как премина раждането? Кой лекар изпълни операцията? Какви впечатления имаш като цяло от болницата и от екипа?

# 779
Здравейте!
Бих искала да попитам нещо относно късна фетална морфология. Записах час за д-р Мирчева. Някоя правила ли е в 32 г.с.? По препоръка на следящата ме АГ, иска да я направя максимално късно - 32 г.с.
Звънях във Вита да питам, дали гледат в този период, тъй като има места където най-късно приемат 30+6 дни.... Обаче дамата на регистратура не можеше да ми отговори на въпроса и каза, че няма представа  Joy

И друго. Някоя наскоро раждала там нормално? Колко излиза тотала, тъй като малко се обърках с ценоразписа... Когато раждах в старата база беше 1600лв цената и влизаше всичко в нея... Сега гледам разбито всичко в ценоразписа и не се ориентирам в крайна сметка колко е.

Общи условия

Активация на акаунт