Той е стиснат..

• 19 516
  • 597
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Би ми било интересно колко от писалите в темата "работят яко". Залагам на под 50%. Странно е как обаче едни 80% й набиват канчето, че иска някой да я издържа.

# 571
Тя и да иска и да не иска, без него как да стане?

Както се писа по-нагоре, на мъж, който иска да те издържа, не можеш да попречиш. Joy

# 572
Аз не разбирам защо, след като е живяла бедно и продължава да живее така, не се амбицира да направи нещо с живота си, да натрупва знания и умения, да работи яко, да печели пари.
Сульо й дава акъл на конвеир. Единственият й начин да има собствено мнение и глас е да се опълчи на този младеж, ама тогава пък ще се чувства виновна, защото той си я е научил, че без неговото Гък нищо няма право да става.

# 573
Аз мисля, че не може да се промени. Който си е пинтия, си остава за цял живот. Това са моите наблюдения. Освен ако не съзрее един ден и не разбере, че на оня свят не може да занесе нищо. Успех!

# 574
Дами, нямате ли си традиционни семейни задължения? Simple Smile
Весели празници и наздраве на всички!

Сирен, всичко може, ама дърта жена да ми се вика, не съм съгласна! Grinning
Имам и дъщеря, не само син.
Не бих била съгласна дъщеря ми да живее на семейни начала с мъж, който да я издържа, докато тя самата няма тази възможност. Доста голяма е вероятността отношенията им да се сложат на принципа "който плаща, той поръчва музиката".

# 575
Ако не е, бих изчакала да завърша и бих се оглеждала за по-интересни, щедри и подходящи партии.

Препоръчвам програмист - те са затворени, с неособено високо самочувствие и при други обстоятелства жените не биха ги погледнали. Но взимат поне 3000 лв, така че авторката ще е доволна.
Или тираджия - те може да взимат 4000 и нагоре и освен това рядко се задържат вкъщи. И едва ли ще правят проблем за едикоя си храна от 4 лв

Скрит текст:
always bring your sense of humour with you

# 576
  • София
Добре, млади жени, можещи да бъдат майки на авторката.

# 577
И аз чакам авторката да сподели какъв коледен подарък е получила ...
Момиче, ти като ученичка си искала пари от мама, за да си купиш нещо, на 17 си се загаджила и караш с този подход и към гаджето. Ами не става така. Ти работиш и изкарваш пари. Да малко са, но не е съвсем нищо. Дължиш му точно половината от общите сметки и половината от общата храна. Каквото остава, си е за теб. И не му дължиш благодарност за това, че живееш в негово жилище. Вие живеете заедно на семейни начала, нали за това се събират хората - да си помагат взаимно, а не да си смятат кой колко и защо е дал. Твоят достатъчен принос е домакинстването. То сигурно за това нямаш и социална среда - твоите съученици, а сега и състуденти купонясват, а ти го играеш семейна и бързаш да се прибереш да наготвиш на мъжлето.
Ако толкова не ти стигат твоите си доходи, намери си друга работа и се разкарвай от този. Само по лошо ще става. Винаги съм казвала, че жената трябва да е финансово независима, за да спи с когото иска, а не с когото трябва.
Весели празници!

# 578
  • Paris, France
И аз чакам авторката да сподели какъв коледен подарък е получила ...
............. Винаги съм казвала, че жената трябва да е финансово независима, за да спи с когото иска, а не с когото трябва.
Весели празници!

Чакаме, чакаме. Интересно е и тя какво му е подарила.

Тя и сега.може да си спи с когото си иска. Ясно е, че иска да спи с него.

Хубави съвети и даваш, ама тя не ги иска.

# 579
И аз се чудя тя какво е подарила Joy

# 580
Тристепенно меню. Вечеря на свещи ама без свещите, че те пари струват, а младият спестовник не дава.

# 581
Авторке, не им прави удоволствието да им казваш, досега те дъвкаха, нека си остане лично от уважение към приятеля ти Simple Smile
Аз съм сигурен, че я е изненадал със скъп и приятен подарък Wink

# 582
Прочети я темата. Тя му казва от каква дреха има нужда и той ако одобри й я купува за Коледа или за рождения й ден.

# 583
Аз все още съм мега любопитна не какво е получила тя, а какво е подарила на него.

# 584
  • София
Е то е ясно какво е получила - дрехи (нали така казва, че това й подарявяли обикновено), може и някоя козметика - ако е й е свършил шампоана или спиралата. Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт