Той е стиснат..

• 19 535
  • 597
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Аз лично никога не съм оставала без мои лични пари за козметика и дрехи. Просто не мога да си го помисля. Честно, не мога.

# 316
Девойката учи невероятното трудна и ангажираща българска филология та вероятно и пишете някоя курсова работа на тема какво мисли бг мамата за стиснатите мъже.
Точно така. Разкрита съм. Отивам да поплача тихо. И понеже усещам ирония за специалността ми - бих се радвала Вие да завършите филология в Софийски университет с моя успех Simple Smile Тук не сме, за да си мерим образованията, нали, а да си помагаме с мнения и съвети ...

Започнаха се ударите под кръста, авторке Simple Smile Внимавай каква информация споделяш, че тука всичко ти се записва във форумното досие. Аз ти вярвам и както на ЛС ти отговорих, надявам се да си вземеш поуките от мненията по темата, защото те са на място.
Усетих. Уж споделяш повече, за да можеш да получиш по-адекватни съвети, ни все ще се намери някой да се заяде за нещо. Тъжно ..
Темата можеше да да приключи още, когато се заговори за амортизация на жената..и като се сетя, че в темата ми се появи информация какво уча, без дори аз да съм ги писала в нея, ми става зле 🤦🤣 Та явно май наистина става дума за "форумно досие"..
Благодаря, bratan. 🎀

# 317
Девойката учи невероятно трудната и ангажираща българска филология та вероятно и пишете някоя курсова работа на тема какво мисли бг мамата за стиснатите мъже.
А ти вероятно може да си й гаджето и да не ти харесва как изглеждаш отстрани., а.

Айби, съвсем сериозно ти казвам, това е контрол и тормоз, което той прави. Няма право и един лев да ти каже как да си изхарчиш. Премести се на мизерийка в Студентски и там да ти кажа ще ти е по-мирна главата, а ако си търсиш някъде, където да се нанесеш в голяма къща срещу няколко часа почистване и готвене, Драгалевци си търсят честни хора постоянно. И отношението към теб ще е по-добро. Даже и шофьорът може да те метне някъде ако ти трябва без да се молиш като на поп.

# 318
Авторката има една камара възможности, може да работи, да си пести, да излиза с нормални хора и да разбере какво са нормални взаимоотношения. С тази българска филология, дето я учи, и на пълен работен ден, и на две места може да работи. Тя си е избрала да търпи изцяло по комерсиални причини, да не изтърве двата апартамента. Ама едва ли ще успее.

# 319
  • София
Скрит текст:
Братан, който ти вярва, преди 2 минути ми лайкна поста, в който изразих съмнение относно историята ти. Joy
Има вариант просто да ме дразни или да напомня зя себе си, за да не го забравя, разбира се, но ми стана смешно. : ))

Положението е икономически тормоз. Да просиш пари за превръзки при положение, че изкарваш заплата все пак, е нелепо. Яко под чехъла на този сельо си.

# 320
Фрау, нали се сещаш, че няма как да се докопа до двата апартамента. Те са си на момчето и той ще продължи да си ги има като частно свои дори и да се ожени. Няма как да се докопа която и да е, та камо ли авторката, която си дава цялата заплата по гаджето, а той спестява в собствената сметка

# 321
  • София
Комерсиални причини? Да си купува дрехи на Коледа и РД 5 години подред? Не бих го нарекла комерсиални причини.
На мен лично акъла ми не побира такова поведение въобще.
"Не може превръзки! Ще ти купя лигнин!" Хеви метъл!

# 322
От ироничните коментари на авторката разбирам, че 5% не е разбрала от това, което я съветвате. Да, понякога темите се отклоняват в друга посока. Почти при всяка тема е така, но как да не се отклонява като авторката пишеше от дъжд на вятър. Иска съвет, после не се вясва да даде разяснения и хората почват да гадаят.
Останах с впечатление, че за нея вариант - зарязване на гаджето няма. Тя си го обича. Май й се искаше да й кажете как да го “промени”, а вие взехте й казахте как да се оправя в Студентски град.. ама че сте и вие.. 😃🤦🏻♀

# 323
  • София
Лигнин вика, хаха Joy Joy

# 324
Цитат
С тази българска филология, дето я учи, и на пълен работен ден, и на две места може да работи
Аз пък не съм съгласна с това и никога не съм била съгласна. Човек като учи, трябва да учи здраво, не да работи нещо си по цял ден, а ученето да върви между другото, с бягане от лекции и упражнения. Ако искаш да работиш, търсиш работа по вечерно време, за по 2-3 часа най-много.
После се чудим защо масово излизат такива неуки от университетите.

# 325
Всеки си гледа от камбанарията. За нея той явно е нещо голямо, велико и богато.

# 326
  • София
Рядко срещам някого на това мнение. Нямам идея защо всички се юркат да работят на по 20. Модерно е, не е само от нужда. Там е разбираемо.

# 327
131824, това е и моето усещане. Авторката, като че ли, не е трогната много от отношението му. Ние повече се възмущаваме и скачаме сякаш. Тоз момък май живее някъде в 19и век.
Авторке, роди му едно дете, повярвай ми, той ще се промени и ще ви гледа като писани яйца, нищо няма да ви липсва. Може и да изгони квартирантите.

# 328
Девойката учи невероятното трудна и ангажираща българска филология та вероятно и пишете някоя курсова работа на тема какво мисли бг мамата за стиснатите мъже.
Точно така. Разкрита съм. Отивам да поплача тихо. И понеже усещам ирония за специалността ми - бих се радвала Вие да завършите филология в Софийски университет с моя успех Simple Smile Тук не сме, за да си мерим образованията, нали, а да си помагаме с мнения и съвети ...

Започнаха се ударите под кръста, авторке Simple Smile Внимавай каква информация споделяш, че тука всичко ти се записва във форумното досие. Аз ти вярвам и както на ЛС ти отговорих, надявам се да си вземеш поуките от мненията по темата, защото те са на място.
Усетих. Уж споделяш повече, за да можеш да получиш по-адекватни съвети, ни все ще се намери някой да се заяде за нещо. Тъжно ..
Темата можеше да да приключи още, когато се заговори за амортизация на жената..и като се сетя, че в темата ми се появи информация какво уча, без дори аз да съм ги писала в нея, ми става зле 🤦🤣 Та явно май наистина става дума за "форумно досие"..
Благодаря, bratan. 🎀

Това ти го отговорих още на ЛС.
Специалността си я написала в публикация в друга тема.
Имаш само няколко мнения. Профилът ти не е нещо тайно.
Имам роднина учи медицина вече 6-та година и когато учи, не може да работи. Работи само лятото. Другите дисциплини не са толкова тежки.
Всъщност няма значение точно какво учиш. Има хора учат и не ходят на лекции и пак си завършват. Въпросът е после от тях какво излиза.
Аз също можех да работя на пълен работен ден и щях да завърша, но нямаше да имам нито успеха, нито знанията. Затова съм работила на 4 часа.
Един от колегите ми който не учеше, но успя да завърши все още разкарва хляб с камион. Наскоро го видях и ми каза, че нямало смисъл от това образование. Пита ме аз какво работя и се изуми, че съм работила по специалността си. А сега съм вече в друга сфера, но на по-висока длъжност. Вика ама как. Ами как му викам - с учене.

Момичета, авторката не седи при него заради апартаментите му. А защото е имала връзка с него от 17 годишна и друго отношение не е видяла. Тоест тя не предполага, че това дори не е нормално отношение, но явно нещо и е просветнало.
За мен тя не уважава себе си. И като не се уважава, няма как да я уважават и другите. Защото като се уважаваш, няма да допускаш да изпадаш в подобни нелепи ситуации и да търпиш такова поведение.

И що за малоумни съвети да му ражда деца. Вие акъл имате ли?

# 329
Цитат
С тази българска филология, дето я учи, и на пълен работен ден, и на две места може да работи
Аз пък не съм съгласна с това и никога не съм била съгласна. Човек като учи, трябва да учи здраво, не да работи нещо си по цял ден, а ученето да върви между другото, с бягане от лекции и упражнения. Ако искаш да работиш, търсиш работа по вечерно време, за по 2-3 часа най-много.
После се чудим защо масово излизат такива неуки от университетите.
Именно. Мога да работя на 8 часа, но ще си остана завинаги продавачка в мола. Уча, защото си обичам специалността и искам да се развивам с нея - искам да имам високо качество на образованието, понеже желая да стана учител по български език и литература. Не искам парите/работата да ми изместят образованието.
Разбрах добре всички отговори. И за потребител - 1318.. държа да кажа, че в писмената комуникация рядко използвам иронията, защото трудно се улавя.

Общи условия

Активация на акаунт