Скарахме се заради свекървата:(

• 16 948
  • 575
  •   1
Отговори
# 315
Почивни дни са, мъжът вероятно е наоколо. Да не види темата и т.н.
А и доста хора я нападнаха.
Знаете ли, то все пак си зависи от човека.  Ако си представя една кротка бабичка, уплашена от заболяването си и не смееща дума да издума пред младите, направо ми идва да я приютя вкъщи. Laughing Но представете си ярък екземпляр от свекървенската тема, в която пишете какви ли не чудеса (не съм запозната от първа ръка със свекървите, нямам си)... Rolling Eyes Не знам...

# 316
А защо да пише, като доста тук я нападат грозно. И какво да пише? Да се обяснява тя къде е спала, детето в кой клас е, болно ли е, здраво ли е, тя самата има ли родители, с кого живеят, този мъж баща на детето ли е и пр.!? Точен адрес и ЕГН искате ли Simple Smile
Всъщност жената питаше дали мъжът й дотолкова се е разсърдил, че да се разделят. На което отговориха само 2-3, защото ние просто няма как да знаем това.

# 317
  • София
Нищо не писа за плащане на приятелката, приемам, че не са ѝ платили. Приятелка е,  не е хотел. Щеше да си каже, ако има нещо такова. Доста необичайно е да плащаш на приятел за подслон.

# 318
  • София
Аз да питам - детето /на крушовия, не на ЛГ lisa_sf/ сега като е ваканция къде е - при албиона или в къщата на Даска Или още е у баба си? Satisfied Даска какво му купи за НГ?

# 319
Има сто начина да платиш.

# 320
За мен човек трябва да се реваншира. Ако е за ден-два, с пари не, но подарък - бутилка алкохол, плодове, кафе - както се ходи на гости. За повече време - с пари, че все пак се храни там (къде иначе?), ползва ток и вода. Защо да натоварвам домакинята, ако съм гостенка? Така и аз ще се чувствам по-спокойна. И ще е хубав жест синът да поеме този разход вместо майка си. Тя едва ли има възможност.

# 321
  • София
Всъщност, авторката не смее да влезе, за да не отговори на елементарните въпроси, породени от темата, а не защото се ровим в бельото й.
Надявам се, поне да чете и да си зададе въпросите, които вижда тук, защото трудно ще остане с мъжа си с такова мислене и толкова грозно изхвърляне на майка му.
Няма начин този човек да не се замисли, ако утре с него се случи нещо, дали няма да го сполети същото отношение.
Честно казано, аз бих го очаквала и не бих имала вяра на мъжа ми в сходна ситуация.

Все пак, през този живот, би трябвало да преминеш с някого, на когото да се облегнеш в кризисен момент- в хубав можеш да щракаш с пръсти с всеки.

# 322
  • София
Да, занесли са кора яйца и тиква. И приятелката лятоска ще иде на селски туризъм у свека.
Даски Joy, липсваш!

# 323
Как ни наплаши тази даскалка, човек да не смее да участва в тема вече.... Simple Smile
И на мен ми се привижда тук, а и в други теми...

# 324
Аз не бих приела да ми плаща приятелка. Подарък - да! Участие за храната - да. Но плащане за ток и вода в повече ми идва. Един човек няма как да изхарчи кой знае колко за 1-2 седмици. Просто няма и през ум да ми мине да искам или очаквам.
Разбира се, за всеки е различно и в случая синът трябва да се поинтересува и предложи компенсация за причиненото й неудобство или просто за това, че е помогнала в критичен момент. Ама като го гледам как се е свирал на диванчето до мама, съмнявам се. Него май само в сръдните към жена му го бива.

Хич не ми липсва Далкалка с налудната й тема. Моля ви, не дърпайте дявола за опашката, че сега ще се появи с някоя поредна драма: "Детето събори елхата в училище и изяде елховите украшения", "Помощ, майката се върна и всеки ден причаква мъжа ми пред базата"...

# 325
Могат да поемат храната на двете, нали я посещават ,може да няма уред или нещо в дома да го подарят.Опция  е и ответна визита при майка им.Стига да не е стипца и да има възможност.И тогава , да не посещават редовно си  е изгонване и не от теснотия.

# 326
  • София
Даскалка има друг активен профил в момента. Но на тази авторка не съм й гледала старите постове, а май трябваше.

# 327
  • София
Даскалка има друг активен профил в момента.
Скрит текст:
Но на тази авторка не съм й гледала старите постове, а май трябваше.
Кой е той??

# 328
Аз да питам - детето /на крушовия, не на ЛГ lisa_sf/ сега като е ваканция къде е - при албиона или в къщата на Даска Или още е у баба си? Satisfied Даска какво му купи за НГ?
Кюфтета, много ясно.

# 329
  • София
Даскалка има друг активен профил в момента.

Като коя се изживява  Даски сега?

Общи условия

Активация на акаунт