Скарахме се заради свекървата:(

• 16 975
  • 575
  •   1
Отговори
# 195
Ами, Тайничко, твоята работа май е гузен негонен бяга, защото един от въпросните постове май беше твой..  Както и да е. Погледни страница 10, постове 135 и 137 май бяха. В единия се казва, че дете има, а в другия някой не се е светнал още.
Авторката не е писала в темата ,че има дете.Съжалявам ,но не всички се ровят в профилите на пишещите.Оттам се получи недоразумението.

# 196
Приятелите не са длъжни да стават санитари и болногледачи. Изисква се от деца и роднини на пострадалия.
Не са длъжни. А, ако имат доброто желание и възможност, може ли?

Изобщо, голяма драма за едно разумно, прагматично решение, което устройва всички.Щом вместо самостоятелна стая при приятелка, по-добрата грижа се състои в гушкане със синчето на дивана в холо-кухнята, ок.

# 197
Няма да влизам в дребнави спорове с теб. Погледна ли цитираните от мен постове? Ако междувременно не са редактирани, разбира се.

Относно измислиците, тука вървят с пълна пара. Намери си друг да се заяждаш. Имаш богат избор.
Всъщност ти се заяде с измишльотините си относно мой пост.

# 198
  • Варна
И аз не се ровя.

Вярно, не е писала, че имат. Но не е писала и че нямат. Спомена се детска стая само.

# 199
Някои се ровим, да.
Предпочитам да поровя, отколкото да се хабя и пиша в някоя пързалка.
Ето, влизала е преди малко авторката- ама да драсне някой ред и внесе яснота- цък.
Пък вие тук се дърлете на воля.

# 200
Да де, разбраха го и умрелите вече.

И то е истински кошмар да спиш при детето си.

Дърлям се, защото не е права. Просто не я харесва тази жена и това е. За човек, когото харесваш и ти е приятен, ще изтърпиш и повече неудобства.

Не стана ясно колко време е стояла свекървата - три дена, три месеца, колко?

# 201
  • Варна
Приятелите не са длъжни да стават санитари и болногледачи. Изисква се от деца и роднини на пострадалия.

Изобщо, голяма драма за едно разумно, прагматично решение, което устройва всички.Щом вместо самостоятелна стая при приятелка, по-добрата грижа се състои в гушкане със синчето на дивана в холо-кухнята, ок.
Удобно и прагматично за домакинята, с мини жилище. Останалите?
Между гостуване и грижи за болен има разлика.

# 202
И аз не се ровя.

Вярно, не е писала, че имат. Но не е писала и че нямат. Спомена се детска стая само.

Което навежда на мисълта, че имат.
Затова и влязох във профила да видя.
Предвид постовете, няма как да влезе и да даде яснота.
Как ли ще се почувства, ако нейната майка я оперират и трябва да поседи при нея и един ден мъжа и каже, че вече не я издържа и иска да си ходи.
Може би ако мислено се постави в една такава ситуация ще проумее,че е постъпила лошо.

# 203

От останалите най-важна е оперираната жена. Силно се съмнявам, че е било особено удобно за нея да спи на един диван със сина си в холо-кухнята. Аз, на нейно място, 1000% бих избрала да отида при приятелката си. Не само заради по-комфортните условия, а и защото с нея бих си прекарала милион пъти по-приятно отколкото със снахата.

# 204

Бих искала за пети (поне) път да напиша, че никъде не е упоменато болната да има нужда от грижи. Ходи на превръзки. Също така е написано, че е минало доста време от операцията, не говорим за прясна рана. Обсъждаме написаното, все пак, а не дали ще оставим болната майка на мъжа си, която се нуждае от грижи, да рови по кофите пред ВМА, нали така?

# 205
... Аз, на нейно място, 1000% бих избрала да отида при приятелката си. Не само заради по-комфортните условия, а и защото с нея бих си прекарала милион пъти по-приятно отколкото със снахата.
И аз това отдавна го написах. А и съм убедена, че повечето ще го предпочетат, ама нА, нали трябва да се правим на велики!

# 206
  • София

Да, може, разбира се!
Само че, в този случай, приятелката е поставена в положение да реши, дали да прибере при себе си свекървата или да остави да я пратят на хотел.
Приятелката не е проявила инициатива да я приеме, което е основното.
А, е знаела за операцията и къде е отседнала.

Това за гушкането със синчето, е първо унижение за болната, но пак не от нея сътворено.
Няма нищо по- гадно от това, да си болен и безпомощен и да те третират като втора категория "нещо си", което пречи...

# 207
Не става дума за удобства и комфорт. Ясно е , че няма за никого. Става дума да се изтърпи една неприятна ситуация и нашата лигава авторка бързичко е сдала багажа и сега милата не може да преживее дори и сръднята на мъжа си.

# 208
Абе аз все още се чудя защо мъжът е спал с майка си  Laughing

# 209

Приятелката не е проявила инициатива да я приеме, което е основното.
А, е знаела за операцията и къде е отседнала.

А възможно ли е свекървата да е разчитала да остане у сина си и да е казала на приятелката си, че има къде да спи? Дори и приятелката да е проявила инициатива...

Общи условия

Активация на акаунт