Скарахме се заради свекървата:(

• 16 941
  • 575
  •   1
Отговори
# 225
Може. Нали теренът е свободен вече 🤭
Смееш се ти, ама то и това е проблем Simple Smile
Освен теснотията и неудобството преди излизане сутрин.

# 226
  • София

Обаче,точно тази жена спи със синчето на един диван и през ум не ѝ минава да му каже да извади 50 лв за един надуваем матрак.

Това, къде го прочете, че съм го изпуснала? newsm78
[/quote]В първия пост на авторката:
С мъжа ми спаха на единственото легло- диван в хола.
Не, къде пише, че майката не е казала на сина си да купи едно легло за 50 лева?
Нали не мислиш, че решението да спят със сина й на дивана е нейно?
Щото, тя е в жилището на снаата, не в собственото си и някакси не си представям как е тупнала в масата с изискване да спи със сина си на едно легло........

# 227
Мисля, че майката очевидно се е навила да спи на един диван със сина си. Ако имаше други желания, би могла да ги сподели. Не вярвам да е имала сливи в устата. А купуването на един надуваем матрак все оше не е убиец на ничий бюджет.Би могла да предложи тя да купи тъпия матрак за ЦЕЛИ 50 лева. Но не го е направила. Или не е нормално да каже:"Не искам да ви притеснявам. Ето 50 лева за един надуваем матрак"?

Що се отнася до възможността свекървата да е предложила алтернатива на гушкането със синчето на дивана, но Мамин Златен да е ревнал:"Не, Мами! Не! НЕЕЕЕЕ!!! Никакъв матрак! Заедно ще спинкаме!", не ми се струва особено реалистична.

# 228
Бая развихриха някой фантазиите.

Приятелката та приятелката.. ми я си представете, че съпругът е искрено притеснен за здравето на майка си и му е по-спокойно като я наглежда. Малко ли хора измират след операции. А жената може и да е от тези, които в никакъв случай не биха притеснили децата си, но синът й да не я иска край себе си само от куртоазия, а от искрена загриженост.
Гледам някой се хвалят как родителите им дори и при животозасташаващи ситуации не искат да разчитат на тях. Това говори колкото за родителят, толкова и за вас самите.

# 229
  • София
Мисля, че майката очевидно се е навила да спи на един диван със сина си. Ако имаше други желания, би могла да ги сподели. Не вярвам да е имала сливи в устата. А купуването на един надуваем матрак все оше не е убиец на ничий бюджет.Би могла да предложи тя да купи тъпия матрак за ЦЕЛИ 50 лева. Но не го е направила. Или не е нормално да каже:"Не искам да ви притеснявам. Ето 50 лева за един надуваем матрак"?

Що се отнася до възможността свекървата да е предложила алтернатива на гушкането със синчето на дивана, но Мамин Златен да е ревнал:"Не, Мами! Не! НЕЕЕЕЕ!!! Никакъв матрак! Заедно ще спинкаме!", не ми се струва особено реалистична.
Виж колко добре описа нещата. Peace
Само изпусна главното действащо лице- собственицата на хапартамента! Mr. Green
След като тя е решила, че свекървата трябва да се разкара, а и двамата- майка и син, не са смели да извадят сливите от устата си, за да се опънат, много далеч ли е от мисълта, че са тикнати на дивана като знак за незаседяване? newsm78

# 230
Бая развихриха някой фантазиите.

ми я си представете, че съпругът е искрено притеснен за здравето на майка си и му е по-спокойно като я наглежда.
Къде да я наглежда? На дивана до него ли? Интересна идея за грижа за опериран човек, да се гъчкаш на дивана до него. Като му ръгнеш един лакът в раната докато спиш, страхотна грижа ще получи, да.

Вярно някои бая развихриха фантазиите си.

Хм, АбсурТ, презумпцията ти за собственицата на апартамента води към единственото логично заключение, че след като майка и син не смеят гък да кажат на собственицата, явно тя самата е взела гениалното решение мъжът ѝ да спи с майка си на дивана в кухнята. Много реалистично, да, да.

# 231
Гледам някой се хвалят как родителите им дори и при животозасташаващи ситуации не искат да разчитат на тях. Това говори колкото за родителят, толкова и за вас самите.

Понеже това е към мен, май, с животоспасяващата операция на баща ми, да си кажа - света съм изринала да го приемат изобщо в болница, щото те тия случаи не ги чакат с погачи, ами направо ги отказват. Два дни с частни линейки от болница на болница, разговори със здравно министерство, не ми се говори дори. За такива ли ситуации някой се е хвалил, че няма да се грижи за родителите си и къде? И кой в тази тема е казал, че в такава ситуация родителите му ще откажат помощ, съответно?

# 232
Хайде стига, вие тази жена мечка стръвница я изкарахте. А жената изглежда сговорчива и притеснителна. Ама то и ангел небесен да си, в такива условия трудно се живее.

... ми я си представете, че съпругът е искрено притеснен за здравето на майка си и му е по-спокойно като я наглежда. Малко ли хора измират след операции. А жената може и да е от тези, които в никакъв случай не биха притеснили децата си, но синът й да не я иска край себе си само от куртоазия, а от искрена загриженост.
Може, ама да си е казал тогава, че не е съгласен. Не да се зъби пост фактум.
А и те все пак са се грижили за нея известно време. Авторката не уточни колко, но не вярвам за ден-два да е драмата.

# 233
Честно казано и аз мисля, че именно авторката е направила разпределението именно с цел, майката на мъжа й да не се застоява и за всички да е ясно, колко е неудобно. Мъжете не се занимават с тия неща, още по-малко гостите.

# 234

Понеже това е към мен, май, с животоспасяващата операция на баща ми, да си кажа - света съм изринала да го приемат изобщо в болница, щото те тия случаи не ги чакат с погачи, ами направо ги отказват. Два дни с частни линейки от болница на болница, разговори със здравно министерство, не ми се говори дори. За такива ли ситуации някой се е хвалил, че няма да се грижи за родителите си и къде? И кой в тази тема е казал, че в такава ситуация родителите му ще откажат помощ, съответно?

Ти изрина света, а мъжът от темата няма право на същото, така ли?

# 235
И тя да е направила разпределението, мъжлето да е донесло един матрак, да го е надуло и да не се е бутало при майка си.
И да е казал на жена си да не се притеснява и да влиза спокойно сутрин, за да се приготвят с малката за работа и училище.

# 236
Как така да донесе матрак мъжлето?! Нали собственичката ще го закопчае с белезници за парното и ще го налага с камшик на голо за наказание за проявеното своеволие!

# 237
Ти изрина света, а мъжът от темата няма право на същото, така ли?

А в темата жената пише ли за животоспасяваща интервенция? Изринах света, щото щеше да умре. И изобщо ако родителите ми имат нужда от грижа след операция или поради каквито и да е здравословни проблеми - ще я положа. Както и за свекърва ми. Авторката не е написала, че такива се необходими.

# 238
  • София

Хм, АбсурТ, презумпцията ти за собственицата на апартамента води към единственото логично заключение, че след като майка и син не смеят гък да кажат на собственицата, явно тя самата е взела гениалното решение мъжът ѝ да спи с майка си на дивана в кухнята. Много реалистично, да, да.
И аз така мисля- всяка спи с детето си.... Mr. Green
Колкото и да сме изродени с теб, според някои тук, щото сме майки на момчета, все още не сме горди притежателки на жълти книжки или чакащи за освидетелстване, за да приемем, че има жени, готови по своя воля да спят в едно легло с пълнолетните си момчета, че и оперирани на всичкото отгоре.

# 239
  • Варна
В интерес на истината, авторката се оплака основно от теснотията.  Явно има и липса на мебели.  Непонятно ми е как гост ще напътства да се купуват нови мебели и вещи. Или госта  да идва с интериорен дизайнер. Организацията и настаняването е задължение на домакините.

Общи условия

Активация на акаунт