Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 61

• 56 565
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
Приятни цветове са, колко струват?
Към 11лв. В Lily.

# 226
  • Варна
Днес в Елитис доста постоях пред щанда на Руби Роуз, разглеждах сенките. Нищо не купих. На ето тази палитра се зачудих, но нямаше тестери, цената беше около 6.65 лв по спомен.
После се разтърсих в нета за отзиви, добри са и май ще ходя да си я взема.

# 227
Днес в Елитис доста постоях пред щанда на Руби Роуз, разглеждах сенките. Нищо не купих. На ето тази палитра се зачудих, но нямаше тестери, цената беше около 6.65 лв по спомен.
После се разтърсих в нета за отзиви, добри са и май ще ходя да си я взема.

Май имаме еднакъв вкус за сенки. Имам я същата. Не е лоша за цената си.

# 228
  • Варна
Аз харесах Нюд палитрата на Катрис, но тя е подарък на щерката и ми се сърди като я ползвам. Та си викам тази да си взема, ако случайно са сходни?

# 229
  • Бургас
Руби Роуз са си класика.Не е лоша палитра,имам я,но съм свикнала с по-лъскавите цветове първо на Sleek,а сега и на Революшън.Като за ненатрапчив грим е сносна палитричка.Аз си искам лъскаво обаче.

# 230
Ще ми препоръчате ли хидратиращ серум, подходящ за акнеична кожа? Бях метнала око на едни корейски в ДМ ама не съм сигурна за тях.

# 231
  • Бургас
На VZK( в Лили) е хубав серумът.

# 232
  • Пловдив
На VZK( в Лили) е хубав серумът.

Хиалуроновия серум ли, в лилава опаковка? Взела съм го, но още не съм го отворила. Дали е подходящ за зимно време, аз си мислех, че е лек и съм го планирала за пролетта, лятото.

# 233
  • Бургас
А някой слънцезащитен крем за лице с фактор 50 да похвалите от дрогериите? Зимата ми се иска да пробвам нещо бюджетно.

# 234
  • София
С този съм в момента и много си го харесвам.

# 235
  • Бургас
Да,лилавата опаковка,хиалуронов серум.
Много добре хидратира,а пише,че за мазна кожа може да се ползва без крем.
Учудващо добър дрогериен продукт.
Извадих си два от запаса,до 11 тази година са годни.За три месеца ще свършат.Винаги се запасявам,когато видя този серум,защото много често липсва,явно е много харесван продукт.
И може да се маже и около очите,чудесен е.
Лек е,да,но дава невероятна хидратация.

# 236
  • Deutschland
Мария, коя точно палитра на Sleek ползваш?
Глас и от мен за Руби роуз, държат по цял ден на очите и то без база, цветовете са разнообразни, не само в червената гама. Разкошни са просто

# 237
  • Бургас
Sleek Storm 578.

# 238
  • Sandanski
Здравейте момичета, за да ползвам отстъпка за рожденник в дм  трябва ли да имам клиентска карта,?

# 239
  • Сливен
 не,просто на касата преди да ти маркират стоките кажи,че ще ползваш отстъпка за рожденник и ще ти поискат личната карта за да проверят

Общи условия

Активация на акаунт