Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 8

• 84 911
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
Аз обикновенно говоря също от опит. Имам от 2013 и са най-некачественото ещо, което съм купувала от ИКЕА. И точно шалове и ръкавици седяха там.

# 646
Дамата да си прецени.Аз съм доволна от тези органайзъри и нямам никакви забележки Simple SmileНо говоря за тези от Икеа, с други нямам опит.Може би моите да са по-качествени, купувани са преди точно 20г от Икеа в Испания и си ги мъкна от къща на къща Simple Smile

# 647
  • София
Хем от 2013-та, хем след 6 месеца за боклука? Нещо аз ли пропускам? Имам 2 такива от март месец, единият в момента е натоварен с на ММ пуловери, дънки и горнища - не е за боклука, ни най-малко.

# 648
Хем от 2013-та, хем след 6 месеца за боклука? Нещо аз ли пропускам? Имам 2 такива от март месец, единият в момента е натоварен с на ММ пуловери, дънки и горнища - не е за боклука, ни най-малко.
На 6-ят месец се деформира...това достатъчно ли е за да не съвпада мнението ми с твоето?

# 649
  • София
Здравейте, предстои ни обзавеждане на нова спалня. Има възможност за преграждане и изграждане на дрешник, но не съм имала никога и не знам какви са плюсове те и минусите му. Помещението е 21м2. Дали да направим дрешник или да изберем голям ъглов гардероб?
Категорично - дрешник:
 * събира повече, защото не е необходимо да оставяш място за отваряне на врати, а и можеш да уплътниш всяко ъгълче
 * по-лесно можеш да реорганизираш пространството при нужда
 * има възможност да прибереш вещи, които не влизат в гардероб. Аз съм сложила прахосмукачка, стълба, сгъваем простор, който рядко ползвам
 * в стаята остават само ниски мебели, което създава усещане за простор

# 650
  • София
На 6-ят месец се деформира...това достатъчно ли е за да не съвпада мнението ми с твоето?
Дали съвпадат мненията ни не е от значение. Моите са съвсем леко деформирани от претоварването (тоест неправилна употреба) и не са за хвърляне, но пък не са от 2013-та. Е, не са и от 6 месеца, затова категоричният ти срок ми направи впечатление. И като обърнах внимание, ми се стори, че си противоречиш - хем го имаш от 7 години и не си го изхвърлила, хем е за боклука.

# 651
След като се деформира, го донесох в БГ и стои в апартамент, които се използваше 5 дни годишно. Преди 3 месеца го махнах и чакам някой да го поиска.
Снимах го, но за съжаление файлът е много голям

# 652
Ето тази конструкция също мисля, че ще бъде удобна. Айо се избере доставка от Белгия, идва за 7 дни.
BGN 18.57  29% Off | Layered Wardrobe partition storage rack drawertype foldable cabinet stackable closetorganizer interspace shelf clothes organizer
https://a.aliexpress.com/_mPwVTYt

# 653
Много скъпо ще й стъпи. Едната бройка е 18 долара..златно ще излезе. Колкото нов гардероб.

# 654
Едната бройка е 18,57лв. и не е нужно да се купува цялото. Аз лично съм поръчала две, които държа едно до друго, или едно над друго, защото от това имам нужда. И е идеално. Simple Smile
Да попитам, какви органайзери за хладилник имате и от кое сте доволни? Кое наистина е от полза?

# 655
И аз се присъединявам към питането за хладилника. При нас е невероятен хаос винаги

# 656
И аз се присъединявам към питането за хладилника. При нас е невероятен хаос винаги
Аз държа всичко в кутии.

# 657
Търся идеи за организация на пространство под стълбище като място за съхранение на обувки с някакви готови елементи, ако имате опит!

# 658
  • Бургас
В хладилника ми има ред, когато не е претъпкан. Дойдат ли децата и започна ли да приготвям храна, която да вземат при тръгване става ужас.В зимните месеци на помощ идва и студената тераса.Като ги изпратя винаги въздъхвам и обявявам: Много обичам хладилника ми да е подреден! Мъжът ми се смее, че аз съм била единствения човек, който се радва на празен такъв.

# 659
  • Русе/Germany
Тези бях гледала за хладилник, но не знам до колко ще вършат работа

Общи условия

Активация на акаунт