Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 8

• 86 161
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
И аз така като Дидка.
Панталони, блузи, ризи и сака -на два реда закачалки. Отварям и всичко е пред мен, ясно видимо.

В скрина са ми домашните дрехи.

# 421
Засега следната стратегия дава многообещаващи резултати: Изгладени и лесно видими в гардероба стоят около 20 парцала Simple Smile Гледам всеки от горните да може да се носи с поне 2 от долните. Когато някой стане за пране, след прането го прибирам. Когато бройката в оборотния гардероб намалее - вадя нови 5-10 бройки от безкрайните наличности, гладя и попълвам.
Много помогна Великото откритие да държа чисто зимните (пуловери, плетени шапки и т.н.) дрехи прибрани в кашон, когато е лято и в кашона отиват летните (топове, ленени дрехи) - когато иде зима.

# 422
  • София
...Гледам всеки от горните да може да се носи с поне 2 от долните. ...
Не трябва ли да е обратно комплектоването? Блузите отиват за пране по-бързо. Thinking

Имам големи гардероб и шкаф, всичко ми е пред погледа. Ако не успявам да си подредя дрехите, значи съм прекалила с купуването им. Следва прочистване и период на спестяване. Grinning
С обувките и чантите обаче сърце не ми дава да постъпя така.

# 423
Здравейте, виждали ли сте някъде подобни прозрачни кутии с дръжка https://www.cleanandscentsible.com/wp-content/uploads/2020/04/ba … nd-Scentsible.jpg

# 424
  • гр.София
От Джъмбо съм взимала такива, но по-тесни и продълговати

# 425
Такива са тези от Джъмбо. Много са удобни за какво ли не, имам в почти всеки шкаф Grinning според мен са по-добре от широките, защото при тях нещата падат и се разместват.

# 426
Да дадете инфо дали в Джъмбо има холеми кутии ,тип органайзъри, за грим? Ако стават и за път ще е супер.

# 427
  • София
Да дадете инфо дали в Джъмбо има холеми кутии ,тип органайзъри, за грим? Ако стават и за път ще е супер.

Мисля, че има. Намират се точно на завоя на пътеката по която се слиза на долния етаж.

# 428
Мисля, че има. Намират се точно на завоя на пътеката по която се слиза на долния етаж.
Уточнете за кое Джъмбо става дума, те са много Simple Smile

ДХ3, пусни примерна снимка, че не се сещам точно какво имаш предвид.

# 429
  • София
За магазина на бул. България. Но трябва всички да са еднакви, според мен.

# 430
ДХ3, такива има там.
Метални кутии.
Този също, но циповете му за изваждат, трябва да се сложат няколко бода за ограничител.
Подобни, на 1 и 2 етажа.
От този тип също и този.

За магазина на бул. България. Но трябва всички да са еднакви, според мен.
Не, всеки е различен Simple Smile има по-малки, по-големи, асортиментиментът също не е еднакъв, подреждането е различно във всеки. Този на бул. България е сравнително малък.

# 431
  • София
Не споря, защото в друг не съм ходила. Той е първия магазин в БГ. И хич не ми се вижда малък.

# 432
Човече, мн.благодаря! Тези чантичките на етажи ще са ми супер!❤

# 433
Разчиствам шкафове от стария ни апартамент. И уж периодично изхвърлям вещи, но явно съм оставила подаръци от сватбата, че ми е било съвестно заради хората. Обаче този оловен кристал никога не съм го ползвала, пък има, че има! Смъкнах една чиния за торта или фруктиера, ми тя тежи три кила! Че да ви питам за мнение, тези вещи да заминат ли директно на контейнера или да ги мъкна до някой оказион? Има ли смисъл да се занимавам, как мислите?

# 434
Пусни ги в ОLX. Може някой да ги купи.

Общи условия

Активация на акаунт