Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 8

• 86 155
  • 762
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Здравейте
Идвам с въпрос за идеи за съхранение на обувки в шкаф за обувки.
Направих си голям шкаф за обувки в коридора от регалите на Били (от Икеа) с врати, но трябва да наредя супер много етажи за да мога да ги наредя и да не са едни върху други, в кутии пък си заема много място, та ще се радвам на ваши предложения Simple Smile

# 451
По-зобре си сложи рафтове.
Показаните са ми грозни и неудобни и едва ли са по-евгини от рафтовете 😉

Дала си толкова пари за били с врати..довърши го с рафтове.

# 452
  • sofia
Моето били си има рафтове (предполагам и на питаща потребителка също), въпросът е да се оползотвори максимално пространството.
На най-горния рафт са с въпросните поставки, така събирам два пъти повече чифтове и не се сплескват. На най-долния се вижда как съм ги захлупила, но пък иначе разстоянието е баш като за боти. Шкафът ми е за сезонните обувки и като застудее вадя зимните.
Скрит текст:

# 453
Рафтовете си ги слагаш ти където искаш...кеф ти на 20 см от долния за ниски обувки, кеф ти на 50 за боти. Наблъскани яко без въздух не ми е ок на мен лично..не е и прегледно нито красиво. Лично мнение де..

# 454
  • Пловдив
С обувките и на мен ми беше голям проблем къде и как да ги съхранявам.
Начертах си шкафа, както искам и дадохме проекта във фирма за разкрой на плоскости.
Сега си имам място за всички обувки, заедно с кутиите.
В предната част, където не се вижда много добре на снимката, са обувките, които носим в момента
Скрит текст:

# 455
И аз много харесвам кристали, подложни чинии, комплекти за сервиране , покривки и всякакви такива неща и полагам осъзнато усилие да не купувам повече нищо. А има такива красоти!

Навремето имаше тук тема за аранжировки на маси и бях очарована от красивите подредби и броя комплекти, които хората имаха.

Нашите обувки са по стелажи (етажерки) в голяма гардеробна стая.

# 456
  • sofia
Тета, обувките не се виждат, зор ми е, че не е красиво....вратите за какво са измислени. По-важно ми е шкафът да побере максимум с никакво местене на рафтове. Сега, ако сложа още един рафт ще стане красиво, ама със зимните трябва да го махам и да го завирам и него някъде.
Давам идея за конкретно питане, ако на някого не му е удобно, просто не се възползва.

Извънсезонните са в кутии в дрешника, две били-та по 60 см баш ни стигат за оборотните в момента.

# 457
  • München, Deutschland
За нашите извънсезонни обувки купихме Икеа Пакс с рафтове. След много мислене и различни шкафове, и за мен това е най-доброто. За тези, които носим в момента основно - Икеа Малм, който стои в коридора.

Навремето имаше тук тема за аранжировки на маси и бях очарована от красивите подредби и броя комплекти, които хората имаха.

Има ни, има ни още. Wink

# 458
Да, предположих, но умишлено полагам усилия да не влизам въобще в този подфорум.
Опитвам се да минимизирам изцяло житието ни и ми действате катализиращо. Големи красоти показвате! Two Hearts

# 459
За нашите извънсезонни обувки купихме Икеа Пакс с рафтове. След много мислене и различни шкафове, и за мен това е най-доброто. За тези, които носим в момента основно - Икеа Малм, който стои в коридора.

Скрит текст:

Има ни, има ни още. Wink

chrissy, би ли уточнила, ако обичаш, кои точно Пакс и Малм имаш предвид, че ми е болен-болезнен въпрос съхранението на обувки вкъщи.

# 460
И аз съм в процес на минимизиране на имАнето. За сега без много успех. Свиди ми да хвърлям и само прехвърлям и пререждам от шкаф в шкаф. СЪщо имам много кристал, затворен по шкафове. Някъде четох, че бил отровен и не смея да слагам храна в него. Но не го и изхвърлям. Изпотроших чашите и олекнах малко, но дебелите кристални купи и подноси ще ме заровят. Най-много да ги занеса на втората употреба. Но да ми се откъснат от сърцето още малко.

# 461
И аз съм в процес на минимизиране на имАнето. За сега без много успех. Свиди ми да хвърлям и само прехвърлям и пререждам от шкаф в шкаф. СЪщо имам много кристал, затворен по шкафове. Някъде четох, че бил отровен и не смея да слагам храна в него. Но не го и изхвърлям. Изпотроших чашите и олекнах малко, но дебелите кристални купи и подноси ще ме заровят. Най-много да ги занеса на втората употреба. Но да ми се откъснат от сърцето още малко.
Заповядай в темата за минимализма.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1021862.msg41205665#msg41205665

Аз хвърлям и подарявам безмилостно, но проблемът беше, че и купувам доста. Това спрях в последните 2-3 години и лека -полека разчиствам всичко останало до това, от което имаме нужда само.

Най-лесно е да подредиш дрешник и гардероб когато нямаш чак толкова много неща. А не да е претрупан и преливащ, торби във всички ъгли и под леглата и да се купува още и още.

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 18:43 от Анонимен

# 462
МНого благодаря. Записвам се на минутата. Мен толкова теми са ме мотивирали в тоя форум за какво ли не, искрено се надявам темата за минимализма да ме облъчи най-много Smile Laughing Имам крещяща нужда. Не желая да организирам шкафове и гардероби повече. Просто искам да ги опразня.

# 463
МНого благодаря. Записвам се на минутата. Мен толкова теми са ме мотивирали в тоя форум за какво ли не, искрено се надявам темата за минимализма да ме облъчи най-много Smile Laughing Имам крещяща нужда. Не желая да организирам шкафове и гардероби повече. Просто искам да ги опразня.
Ще ти бъде полезна.
Заповядай!

# 464
  • Русе/Germany
Ще ти бъде полезна.
Заповядай!
И аз имам крещяща нужда!!!
Трагично е положението Sad
Отивам и аз в темата, дано там да добия малко повече решителност! 🤔
Благодаря за коментарите за обувките, реално ще трябва са добавя и аз още рафтове, но се чудех дали има още трикчета.

Общи условия

Активация на акаунт