Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 8

• 85 626
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
И аз за това по-напред споменах за тия въртележки с подправките дето някой пита струва ли си. Ами за мен не става това нещо на плота да се подмята. Моето прашаса, клеяса от парата, готвенето...Ясно че всички чистим и забърсваме, но в един момент ми писна и въртележката я засилих на боклука, прибрах си бурканчетата, че моите имаха фабричен надпис и ми досвидя да ги хвърля. А и тоя панаир на плота хич не ми допада, т.к. имам и други неща и в един момент много пренаселено стана за моите стандарти. Сега само кафемашината стои отгоре и то не че ми харесва, а няма къде да я сложа.

# 571
И аз така ..мисля и виждам нещата ☺

# 572
А аз някак постепенно свикнах да ги държа в един цилиндричен икейски сушилник с дупки всички тези черпаци, дървени и други бъркалки, решетести лъжици, щипки и тн пособия. Стои накичен като ваза
Скрит текст:
между котлоните и мивката, много ми е удобно. При готвене и сервиране на храната просто се пресягам и си взимам каквото ми трябва. Вече не бих се върнала към варианта да ги прибирам в чекмедже, не че в настоящата ми кухня имам свободно такова.
tetka_the_best, предполагам в такъв сушилник, като моите. На мен драмата ми е, че хем не съм много по стоенето в кухнята, хем пък обичам, като взема нещо да правя, всичко да ми е под ръка и удобно. И съм се докарала до там, че по плотовете имам тонове цигания, която ме дразни. Та съм в дилема: как хем да са ми под ръка Сичкото джиджавка, хем да ги разкарам от там и да не ми се въртят постоянно пред очите, че ме дразнят?Joy Чудя се къде да си добавя чекмеджета, струва ми се, че те ще ми решат проблема. Имам малко място в края на шкафовете, там стърчи плотът, под него отдолу е празно, има само нещо като малко плотче/масичка на четирикракото ми приятелче, дето си отиде. Хем да я махна, хем ръка не ми се вдига, защото си казвам, ами, ако си намеря друго приятелче? Въпреки че засега грам желание нямам за това. Драми куин......и решение се не види. Simple Smile И, дето казват хората - голям залък хапни, голяма дума не казвай. Преди време се възмутих от подобни плотове на наши познати, пълни с какво ли не, хич не ми хареса така, и съм казала нещо от сорта "тия пък цялата цигания изкарали на показ", та сега ми го припомнят вкъщи.Blush Добре че от другата страна имам празно място, където може да се сложат зеленчуци, да се режат, да се меси и т.н. Но определено са за разкарване етажерчицата и металните сушилници пред нея. Ако му измъдря начинЪт, ще се похваля! Grinning
Скрит текст:

Същите, високата е моята. Даже не знаех, че има и по-ниски, защото ми е подарък. При мен нямат време да прашлясат, защото се ползват ежедневно почти, пък стратегически съм ги сложила по-встрани от котлоните. И не са толкова много Wink Иначе от изпарението, дори и при отличен абсорбатор, съм си намирала онова различно лепкаво прашасване по "официалните" чинии за специални поводи, прибрани най-високо и в най-отдалечения шкаф Simple Smile

За под плота ти - една изтегляща се вариера?

# 573
Скрит текст:
А аз някак постепенно свикнах да ги държа в един цилиндричен икейски сушилник с дупки всички тези черпаци, дървени и други бъркалки, решетести лъжици, щипки и тн пособия. Стои накичен като ваза
Скрит текст:
между котлоните и мивката, много ми е удобно. При готвене и сервиране на храната просто се пресягам и си взимам каквото ми трябва. Вече не бих се върнала към варианта да ги прибирам в чекмедже, не че в настоящата ми кухня имам свободно такова.
tetka_the_best, предполагам в такъв сушилник, като моите. На мен драмата ми е, че хем не съм много по стоенето в кухнята, хем пък обичам, като взема нещо да правя, всичко да ми е под ръка и удобно. И съм се докарала до там, че по плотовете имам тонове цигания, която ме дразни. Та съм в дилема: как хем да са ми под ръка Сичкото джиджавка, хем да ги разкарам от там и да не ми се въртят постоянно пред очите, че ме дразнят?Joy Чудя се къде да си добавя чекмеджета, струва ми се, че те ще ми решат проблема. Имам малко място в края на шкафовете, там стърчи плотът, под него отдолу е празно, има само нещо като малко плотче/масичка на четирикракото ми приятелче, дето си отиде. Хем да я махна, хем ръка не ми се вдига, защото си казвам, ами, ако си намеря друго приятелче? Въпреки че засега грам желание нямам за това. Драми куин......и решение се не види. Simple Smile И, дето казват хората - голям залък хапни, голяма дума не казвай. Преди време се възмутих от подобни плотове на наши познати, пълни с какво ли не, хич не ми хареса така, и съм казала нещо от сорта "тия пък цялата цигания изкарали на показ", та сега ми го припомнят вкъщи.Blush Добре че от другата страна имам празно място, където може да се сложат зеленчуци, да се режат, да се меси и т.н. Но определено са за разкарване етажерчицата и металните сушилници пред нея. Ако му измъдря начинЪт, ще се похваля! Grinning
Скрит текст:

Същите, високата е моята. Даже не знаех, че има и по-ниски, защото ми е подарък. При мен нямат време да прашлясат, защото се ползват ежедневно почти, пък стратегически съм ги сложила по-встрани от котлоните. И не са толкова много Wink Иначе от изпарението, дори и при отличен абсорбатор, съм си намирала онова различно лепкаво прашасване по "официалните" чинии за специални поводи, прибрани най-високо и в най-отдалечения шкаф Simple Smile
      За под плота ти - една изтегляща се вариера?

Сега ходих да видя каква е тая изтегляща се VARIERA, но онлайн не ми излиза. То и не всичко предлагат онлайн.

# 574
Виждали ли сте някъде кутия, подобна на тези за под легло, но не по-висока от 14см? Ще стои над пералнята. Трябва ми и друга голяма кутия за прах за пране, но да се затваря супер плътно.

# 575
# 576
Здравейте! Как и по-точно къде съхранявате дамските си чанти?

# 577
Здравейте! Как и по-точно къде съхранявате дамските си чанти?
Съхранявам ги в платнени торби на рафт в гардероба.

# 578
  • Асеновград
Аз ги съхранявам в гардероба в коридора ни, от едната страна са само якетата ни, а от другата страна са всичките ми чанти и обувки, много е удобно ако имате такъв гардероб, и място разбира се. Нашия е четирикрилен, а преди като нямах такова място ми бяха в основния гардероб в спалнята в противопрахови торбички, или една в друга.

# 579
Момичета, искам такъв кош за пране. Виждали ли сте някъде?
https://decorexpro.com/images/article/orig/2018/04/uzkie-korziny … mushchestva-3.jpg

# 580
# 581
Да, не е лош но размера не ме устройва. Ще бъде на точно определено място и ширината трябва да е до 30см

# 582
https://www.hubavo.eu/ratanov-kosh-za-prane-35l

Има телефони..да попиташ за ширината. Даден е само литраж.

Този отговаря
https://www.hubavo.eu/koshove-za-prane/ratanow-kosh-za-prane

Дописвам
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0971736001.html

Този е крътъл..35 см диаметър.
Ако го посмачкаш..може да ти пасне.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 20:24 от teta75

# 583
Къде си държите парфюмите? Май питах преди време, ама...нищо не измислих. А днес ще сглобяваме тоалетка и се замислям, дали има нещо подходящо като външно чекмедже или кутия, което да е и красиво? Изпляскани директно върху тоалетката ще е неудобно за обиране на праха. Нещо като самостоятелна витрина ми се вижда най-удачно, но сме с малко дете и ме притеснява стъкларията. А, и не ми се дават пари за още НЕЩО точно между Черен петък и Коледа Grin

Другото, което мислех е нещо ей такова до огледалото в коридора, но не съм убедена, че е добра идея: https://www.ikea.bg/products/bathroom/bathroom-storage/bathroom- … -1-vrata/40281098

# 584
За козметиката и парфюмите си имам на стената дървена етажерка (като за книги) от едната страна на тоалетката (която всъщност е бюро с огледало и осветление).

Общи условия

Активация на акаунт