"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 47

• 37 334
  • 840
  •   1
Отговори
# 105
Стела Владимирова на мен лично ми казаха, че резултата ако е над 15 е положителен.Не искам да те подвеждам и според мен е рано за тест, но нека по-опитните да кажат.

# 106
Здравейте момичета Днес ми е 8 ден след трансфер на 5 дневно ембрионче и вече не издържах и си направих кръвен тест който е със стойности 10.91mIU/ml според вас нормално ли е ? Силно се надявам всичко да е наред
Над 5 е положителен. Пусни в сряда още един да видиш дали е близо до 22.
Успех Simple Smile Стискам палци.

# 107
Здравейте, направих тест 4 дни преди очакваната дата
Изглежда е положителен

# 108
Прилича ми на изпарителна,май е сива.
Изглежда е положителен

# 109
Прилича ми на изпарителна,май е сива.
Изглежда е положителен
Бледо розова е, от камерата не се вижда добре, след 4 дни ще направя друг

# 110
Здравейте на всички, много съм притеснена и реших да споделя.
Последния ми цикъл започна на 1.12.19г, правих си тест и ми показа една и една бледа черта. Вчера бях на лекар и ми каза, че вижда много малка точка, която не може да определи като бременност. Насрочи ми час за следващия понеделник, за да видим има ли развитие. Каза, че вариантите са да е киста, извънматочна бременност или бременност в много ранен етап. Каза също да не се изненадам ако ми дойде през тази седмица. Каза също и че имам някаква задържана течност.
Ако на някой му се е случвало моля за съвет. Не знам какво да си мисля...

# 111
Не мога да повярвам, че лекар е казал, че киста може да даде + на тест за бременност...

Най-вероятно всичко е наред. В самото начало повечето казват, че има нещо, но не са сигурни какво е, защото е прекалено рано и някои бременности приключват без жената дори да е разбрала, че е бременна. Просто трябва да изчакаш.
Дано всичко е наред! Успех!

# 112
Мисли си за друг доктор! Всичко ще е наред , само смени доктора!
Последния ми цикъл започна на 1.12.19г, правих си тест и ми показа една и една бледа черта. Вчера бях на лекар и ми каза, че вижда много малка точка, която не може да определи като бременност. Насрочи ми час за следващия понеделник, за да видим има ли развитие. Каза, че вариантите са да е киста, извънматочна бременност или бременност в много ранен етап. Каза също да не се изненадам ако ми дойде през тази седмица. Каза също и че имам някаква задържана течност.

# 113

Направих втори тест,какво мислите? Валиден е май

# 114
Валиден и още как. Бременна си! Изчакай още малко и пак на лекар.
Честито и до финал!!

# 115

На лекар се ходи най-рано на 10 дни закъснение. Преди това или няма да се види нищо, или ще се види съвсем малка точка, която лекарят няма да може да определи категорично като плоден сак. Затова не се бърза с прегледа.

# 116
  • бургас
Имам проблем или по скоро се паникьосвам. В предпоследния ден от цикъла, приятеля ми свърши в мен. Сега са минали около 11/14 дни след последния ден от цикъла и гърдите ми ще се пръснат, станали са по- големи и ме болят. Правих тест на 10 ден беше отрицателен. Има ли за какво да се тревожа

# 117
  • София
Имам проблем или по скоро се паникьосвам. В предпоследния ден от цикъла, приятеля ми свърши в мен. Сега са минали около 11/14 дни след последния ден от цикъла и гърдите ми ще се пръснат, станали са по- големи и ме болят. Правих тест на 10 ден беше отрицателен. Има ли за какво да се тревожа
Нищо не разбрах...

# 118
  • бургас
Нищо не разбрах...

Ами има ли вероятност да има бременност или не. В предпоследния ден от цикъла ми, приятеля ми свърши в мен. 10/13 дни след това, гърдите ми започват да ме болят ужасно и са надути. Правих тест и беше отрицателен имали за какво да се тревожа?

# 119
  • София
Пишеш предпоследен ден от цикъла. А менструация настъпи ли след това?

Общи условия

Активация на акаунт