🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 2)

• 71 842
  • 1 438
  •   1
Отговори
# 1 260
Това в петорката с Райна ли беше?

# 1 261
Жана е отвратителна. Може би е откачила от наркотиците ,иначе не знам как може да се държи така.Безобразно поведение  и другите не са цвете ,но малко от малко се усещаха.
     Жана да я вземаш вместо хапче за страх......

# 1 262
Това в петорката с Райна ли беше?
Възможно е, имам спомен и за някаква поп-фолк певица, която участваше тогава, но не съм сигурна коя беше.

# 1 263
https://www.bgdnes.bg/Article/8073162   Това е новина от преди два дни. Има някаква кореспонденция между участието в Черешката и думите на Фънки от последния ред на интервюто                                                                            . Смятате ли да организирате отново концерти и чрез коя фирма ще става това?

- Ми де да знам. Аз много-много не cе занимавам c тези pаботи. Нали знаете, аз cъм по пpедаванията и cвиpенето.

Копирано от https://www.bgdnes.bg/Article/8073162 © www.bgdnes.bg

ММ ми го каза това снощи, ама аз му казах, че чете глупости из жълти сайтове, пък то май е вярно. Rolling Eyes

# 1 264
По принцип не следя "Черешката". Епизодично гледам. Като погледна световно неизвестните  участници, представяни или представящи се за ВИП и се отказвам. Тази седмица реших да погледам заради известните / с изключение на някой си Людмил, когото нито бях чувала, нито виждала/. Потресена съм. Снощният епизод надхвърли всички. Това е обида за интелигентния
зрител. Простащина, липса на възпитание и маниери. Съчуствам на Деси и съм впечатлена от самообладание то и стила и. Ако Жана е имала фенове, след това участие ги е загубила.

# 1 265
Цитат
Ако Жана е имала фенове, след това участие ги е загубила.
О, нищо не се знае! Обикновено феновете по ниво са си като идола.

# 1 266
  • софия
Не е загубила всички. В профила на предаването имаше една, която е написала, че Жана е естествена и не се преструва, луда глава. 11 лайка имаше.

# 1 267
Кефи ме всеки как го прекръства Людмил (май така беше истинското име?). Джеансон, Джийсън Брад Пит, Дбл със и без съответните гласни, сега пък Птица го писала Джийзъс. 😂 Джийзъса е друг, свети в тъмното и е по-изписан от вестник. Да не се бърка! 😂
Този ще мине по брой на прякори и бай Лисан от Женените от пръв поглед Joy

# 1 268
Занимава ме следната дилема - коя седмица беше по-отвратителна, тази или онази със Нора и Кулагин. На кантар съм и тогава беше пълен цирк. А вярно и онази с Евгени Минчев не е за пренебрегване.
А сега си представете седмица - Жана, Нора, Кулагин, Евгени Минчев и...,може би... МегЗ. 😀😀😀

# 1 269
Нямам търпение да видя довечера последния епизод.
Очаквам справедливостта да възтържествува в лицето на шеф Манчев. Искам да въздаде правосъдие, хайде не с двата ножа от промото в ръцете, но поне с една дебела професионална точилка.
Малко са ги били някои участници, малко...

# 1 270
  • ВАРНА
А сега си представете седмица - Жана, Нора, Кулагин, Евгени Минчев и... МегЗ.

Е те тука ще има кръв - бой и дране с нокти!!!
Пет бесни жени  на едно място....малиииии!

# 1 271
Не е загубила всички. В профила на предаването имаше една, която е написала, че Жана е естествена и не се преструва, луда глава. 11 лайка имаше.

Сякаш това е някакво невероятно качество?! Да не се преструваш, че си натурален простак и заядливец, без капка обноски. Мерси аз на такива "естествени" неприятници и то с претенции!

# 1 272
Изгледах снощния епизод Деси не ми е много приятна, но се справи доста добре. Поведениято на Жана е отвратително.

# 1 273
Занимава ме следната дилема - коя седмица беше по-отвратителна,
Скрит текст:
тази или онази със Нора и Кулагин. На кантар съм и тогава беше пълен цирк. А вярно и онази с Евгени Минчев не е за пренебрегване.
А сега си представете седмица - Жана, Нора, Кулагин, Евгени Минчев и...,може би... МегЗ. 😀😀😀
Имаше една още по-отвратителна според мен. Тогава гостите се държаха с домакинята си омерзително зле! Участваха една дебела, арогнатна и невъзпитана прохождаща певица от Сандански, май спечели някакъв музикален формат, Ася Капчикова (държа се като абсолютна лигла), човекът гъ.. ааа.. глас Краси Аврамов и Косьо Марков от Тангра (много възпитан и сдържан човек, не можеше да повярва къде е попаднал).

Беше отвратително!

Та, след този епизод известно време спрях да гледам черешката.

# 1 274
Занимава ме следната дилема - коя седмица беше по-отвратителна, тази или онази със Нора и Кулагин. На кантар съм и тогава беше пълен цирк. А вярно и онази с Евгени Минчев не е за пренебрегване.
По мое мнение, онази вечер с Нора и другите ми беше И смешно, а снощи само - бясно!
Епична ще е вечерта, ако се съберат изброените маргинали. 😁

Общи условия

Активация на акаунт