🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 2)

• 71 825
  • 1 438
  •   1
Отговори
# 1 275
Кулагин, Алфредо и онази Нора бяха най-гнусната седмица, която съм гледала. Мегъза с щраусовите яйца беше просто трагикомична 😂

# 1 276
А сега си представете седмица - Жана, Нора, Кулагин, Евгени Минчев и...,може би... МегЗ. 😀😀😀
Не Мегз, малкият Бахаров си представям аз... Close

# 1 277
  • Испания
Малко от профила на Деси за снощната гавра:
Скрит текст:

Не мислех, че Деси ще коментира, но е възпитана и обрана отново.

Занимава ме следната дилема - коя седмица беше по-отвратителна, тази или онази със Нора и Кулагин. На кантар съм и тогава беше пълен цирк. А вярно и онази с Евгени Минчев не е за пренебрегване.
А сега си представете седмица - Жана, Нора, Кулагин, Евгени Минчев и...,може би... МегЗ. 😀😀😀

Луна и Нина Малакова също са кандидати за подобна седмица.

# 1 278
Ооо, помня я онази петорка с Минчев, Райна, Жени К., Георги Мамалев и още някой, който вече ми се губи. Райна при нея ги посрещна по бельо, а Минчев нищо не сготви и не сервира, натряска се и им разправяше, че не заслужавали да ядат и да му сядат на масата. 😆

Иначе, ако ги съберат на вечеря Жана, Мегз, Кулагин, Нора и аз предлагам Лорина и вземе, че падне бомба... Светът ще загуби една бомба. 😆

# 1 279
Иначе, ако ги съберат на вечеря Жана, Мегз, Кулагин, Нора и аз предлагам Лорина и вземе, че падне бомба... Светът ще загуби една бомба. 😆
😂😂😂
Може ли тогава да е гала вечеря на всички "достойни"? 😁😈

# 1 280
Искам Луна и Албена Вулева. Последната задължително с лудата си майка.

# 1 281
  • Русе
Ооо, помня я онази петорка с Минчев, Райна, Жени К., Георги Мамалев и още някой, който вече ми се губи. Райна при нея ги посрещна по бельо, а Минчев нищо не сготви и не сервира, натряска се и им разправяше, че не заслужавали да ядат и да му сядат на масата. 😆

Мисля, че Графа беше с тях.

Отвратително ми беше и на мен снощи. A от тая Жана ме изби на агресия - особено като гримасничеше отстрани. Никога не ми е била приятна, но удари дъното. Довечера ще видим кой какво Simple Smile

# 1 282
  • Испания
Ооо, помня я онази петорка с Минчев, Райна, Жени К., Георги Мамалев и още някой, който вече ми се губи.
Скрит текст:
Райна при нея ги посрещна по бельо, а Минчев нищо не сготви и не сервира, натряска се и им разправяше, че не заслужавали да ядат и да му сядат на масата. 😆

Влади Ампов.

https://nova.bg/news/view/2011/06/11/17175/%D1%81%D1%8A%D0%BB%D0 … D0%B0%D1%82%D0%B0

# 1 283

Графчето беше петият участник. Мамалев и Минчев го сдухаха в неговата вечер, а Минчев май беше разплакал Райна. Thinking Пак той напусна собствената си вечеря.

# 1 284
Ooo, да, ЛуДа и Лорина също са ми в класацията на топ противняци. Дори не помня кои бяха горките им "колеги" в техните седмици.

# 1 285
В едно от участията си Коцето Калки също не дойде и ги посрещна бившата му(май) към момента жена.
Аз и Денди Пенди бих наредила в някоя от извратените ааа изброените компании. Joy

# 1 286
Мерси, вярно че Графа беше.

Луна беше с Нордел, която също може да се чувства поканена на "гала вечерята". И от миналата седмица Гущеровица и Месечков, от по-предишната Евчето, въобще гости да искаш.

# 1 287
Гущера, Месечков и особено глупавото Евче са направо безопасни игли, в сравнение с някои от горе изброените 😂

# 1 288
Ще трябва да им опнем една циркова шатра за гала вечерята, че доста народ се събира... 😂

# 1 289
Пак ви връщам на Деси и Жана.
Разрових се в профила на Деси и намерих този пост, писан три месеца преди заснемането на Черешката. Какво е отношението на едната и какво на другата....
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт