🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 2)

• 71 800
  • 1 438
  •   1
Отговори
# 1 335
Ох, той припадал от всички морски дарове 😂😂😂
П....ст

# 1 336
Джийсън - претенцията решил да ни прави шоу... Мале, момченце, ще те риткаааам!!!

# 1 337
Надето е толкова нежна! Не знам как издържа Константин.
Еми нежна, ама мутралинка с обособен вкус.

Я, млъкни ма! 😂 Това ми хареса! 😈

# 1 338
Коцето ме изкефи към Жана: "Стига викала па ти". 😂

Жанчето иска нея да слушат хората как да се държат. 😒

# 1 339
Тази вечер е голям смях 😁😁
Жана как запя, а Коцето и вика
-стига вика

# 1 340
Хм, странно,Деси защо прекалява така,имам чувството,че го прави нарочно,за да скапе вечерята,както те нейната.Не ми харесва колко много захапа ДБЛ, обаче толкова е явно как всички сега са бели и добри и викат чакай, спокойно (примерно),а снощи я изядоха и хич не им беше по-скоро ми се искаше да се държи така със Жана, защото и тя нищо уж не яде.

# 1 341
Аз чакам Манчо, да видя ще посмее ли да ги коментира или просто ще връчи плакета и айде.

# 1 342
Ох,тази вечер всички ги хвана логореята,вкл. и Деси!Страшна какфония,не мога да сваря да ги чуя Joy

# 1 343
Деси ме кефи! Тотално! Според мен абсолютно умишлено е това, което говори, не че е лъжа. Жената е деликатна, ама е умна колкото всички на масата взети заедно и много тънко ще им го върне за снощи.
Коцето си пълен селски бек, но реакцията към Жана, когато запя беше уникална хахаха

# 1 344
Хм, странно,Деси защо прекалява така,имам чувството,че го прави нарочно,за да скапе вечерята,както те нейната.Не ми харесва колко много захапа ДБЛ, обаче толкова е явно как всички сега са бели и добри и викат чакай, спокойно (примерно),а снощи я изядоха и хич не им беше по-скоро ми се искаше да се държи така със Жана, защото и тя нищо уж не яде.
То това малко "думам ти щерко, сещай се снахо". Ма не трябваше да се опитва да им покаже как са изглеждали те вчера, макар и с ирония... 😐

# 1 345
Ох, дотук се забавлявах добре. Коцето реже Жана, Деси -  брата на Луис...като шевна машина бил,...ох ,смея се с глас..наистина е монотонен и досаден.
Жана се развряка и Коцето ѝ секна намерението. Браво Коце, добре рулираш!
Фънки мирува.

Последна редакция: сб, 18 яну 2020, 07:19 от Walnuss

# 1 346
Ох, падам от смях днес Joy Гледам малко назад - много ме кефи Деси как нарежда на Брад Пит брат му. Определено й е писнало след вчера
Жана е развалина

# 1 347
  • Варна
Какво се четкат  на Фънки пак... Любимата му салата, хаха.

# 1 348
  • Испания
Скрит текст:
Надето е толкова нежна! Не знам как издържа Константин.
Еми нежна, ама мутралинка с обособен вкус.

Я, млъкни ма! 😂 Това ми хареса! 😈

Кой на кого го каза? Звъннаха ми на вратата и изпуснах.

# 1 349
Джизъне викат🤣

Общи условия

Активация на акаунт