Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Възможно безплодие според натална карта

 • 4 953
 • 91
 •   1
Отговори
# 30
 • Мнения: 937
Човек може да харесва като хора приятелите си. Това не значи че иска да деца от тях, ако липсва сексуално желание. По написаното от теб оставям с впечатление, че ти не се усещаш обичана, харесвана, комфортно в тези взаимоотношения. Остави другите жени в живота му. Ако той иска наистина теб и да бъдеш майка на децата му, ще се чувстваш единствена, харесвана, желана, обичана, ще те постави в центъра на своя свят. Дори и да си пълничка, да си от някое малко родопско село. Не се заблуждавай, че перфектните мерки са основният повод някой да е сексуално атрактивен за друг човек. Освен за секс на екс. Не и за майка на децата му. Всички жени имат едни и същи атрибути. Под дрехите. Когато човек харесва някого като партньор,  то е многопластово. Идеалът е сродна душа, приятел, интелектуално сходство и силно привличане.

# 31
 • Мнения: 24
starinthenightsky, съгласна съм, засега обаче при нас ги има от негова страна само първите 3 от последното изречение + желанието аз да съм човекът, който ще го дари с дете, което не е малко все пак. Наистина не на всеки оказваме подобна чест. Той ме привлича по всякакъв начин и ако зависеше от мен, досега да съм се преместила и да сме стартирали връзка.
Със сигурност идеалните мерки няма да ми помогнат да предизвикам желание у него, но правя опити да се приведа в някакъв приемлив и за двама ни вид, вид, който да ми дава самочувствие и увереност и да тушира срама по някакъв начин. Опитвам се да налучкам точната формула, ако изобщо има такава.

# 32
 • Мнения: 3 981
Охх, чакай малко. Вие нямате връзка, а той те е избрал за майка на детето му. Секс правили ли сте въобще? Тука намирисва нещо.

# 33
 • Мнения: 24
Елфичка, правили сме, но нямаме връзка в истинския смисъл на тази дума. Познаваме се от година и 2 месеца и сме се опознали достатъчно добре обаче. Мен лично не ме изнанадва желанието му предвид живота му и неуспешните връзки, които е имал. Когато си се сблъсквал с неподходящи жени и имаш чувството, че тепърва все такива ще ти идват, може би е обяснимо да искаш поне дете да имаш от някоя, която ти се струва подходяща за целта.

# 34
 • Мнения: 3 981
Това ми звучи използваческо и като ти да си му удобна.
Само ще ти кажа, че нарцистични и стиснати мъже винаги се изкарват жертви на меркантилни жени. Правят го, за да се не минат докато настояват да получат това което искат от теб и ако проявиш и малко себеуважение и кажеш: Чакай малко, това не е джентълменско, ... и веднага те изкарват меркантилна, използвачка. По това как те говорят за бившите си ще разбереш какви са те, не какви са бившите им.

В твоя случай той не ти предлага любов, не ти предлага връзка, и брак не иска да ти предложи. Обаче иска дете да му родиш. Защо? Защото те е надушил, че ще искаш от кумова срана да му се доказваш и щвеси готова и на минимално уважение като жена да се съгласиш само и само да му се харесаш. Чакай малко, ти не си ли и ти привлекателна жена. ТОЙ с какво те заслужава?

Има ли "ние" в цялата тази работа или ти си обслужващ персонал в Неговия живот?

# 35
 • Мнения: 24
Мисля, че е вид взаимопомощ и възможност и двамата да имаме дете. Не мисля, че някой от двама ни използва другия за целта. Осъзнато и желано е, породено от набор от качества и гени, които сме видели и харесали един в друг.

# 36
 • Мнения: 31 267
След като искате и двамата дете почвайте да го правите. Събирате се кой от Варна, кой от София и следите овулация. Всичко друго са разтягане на локуми

# 37
 • Мнения: 6 274
Ами значи неговият Сатурн и Раху са в 4 дом а не в 5.
Той има доста силна карта и според мен, има потенциал и реални възможности да има дете/деца.
Събирайте се по- бързо, и действайте Hug

P.S. ... и чакам скоро да се похвалиш! Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 22:04 от Катерица

# 38
 • Мнения: 937
Като оставим настрани желанието изразено чрез думи. Важно е  действието. Ако желанието не е подкрепено с действия си е само в сферата на празните приказки.
Или "ти можеш да бъдеш майка на децата ми" е начин да свалиш някоя мадама, за да ти пусне. Колкото да опиташ как са нещата. Да й сваляш звезди, само и само за да се случи.
Не знам за случай, в който жена е забременяла от мъж, защото всеки ден си говорят. Затова е нужен активен сексуален живот.
Защо държиш да забременееш от човек, който не те желае за повече от един два пъти ? Кара те да се чувстваш некомфортно като жена ? Имай малко повече самоуважение. Съмнявам се, че наличието на бременност и дете, ще те сближи с някого и ще го върже за полата ти.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 06:56 от starinthenightsky

# 39
 • Мнения: X
Като късно забременяване и лесно раждане може да се тълкува описаното от теб, а не - безплодие.

# 40
 • SF
 • Мнения: 12 767
Децата (а и бракът) задържат двойката заедно, но е временно. Докато се "поокопитят" от събитието, че са станали родители. Ако беше гаранция, нямаше да има раздели и разводи.
Най-тежко е да имаш дете от някого, който идва да ти даде издръжката за него с новата си по-висока и по-красива приятелка.
Но аз мисля, че момичето, което пита за безплодието, наистина иска да стане майка. Щастлива е, че може да има шанса родител на нейното дете да е привлекателен мъж, когото тя си е избрала и изпитва чувства към него. Това не е просто секс, без предпазни средства, от който може да се получи бебе. Не омаловажавайте копнежът й за дете и любов. Много по-красивият вариант е да бъде създадено с любов и с любим мъж, отколкото с неизвестен донор. Независимо, че скоро след раждането, може и сама да си гледа детенцето, ако то наистина се появи.

Последна редакция: сб, 04 яну 2020, 13:53 от Esmee

# 41
 • Мнения: 24


Може ли да ми кажете какво означава?

# 42
 • SF
 • Мнения: 12 767
Искаш да ти направим хороскоп ли?

# 43
 • Мнения: 24
Ако може

# 44
 • Мнения: 3 981
Според мен не може. Нечестно е да се използва чуждият труд и знания с презумпцията да е за без пари.

Общи условия

Активация на акаунт