Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Възможно безплодие според натална карта

 • 5 069
 • 91
 •   1
Отговори
 • Мнения: 24
Здравейте!
Нова съм тук и е малко странно дори присъствието ми, защото не съм бременна, не съм и родител, но пък много бих искала да бъда. На 40г. съм и съм все още неомъжена. Има мъж обаче, с когото излизам отскоро и който по всичко личи ме харесва за майка на децата си, ако евентуално имаме такива. Понеже изключително много го харесвам, започнах да чета малко повече на тема астрология и даже си записах час при Силва Дончева с идеята за изготвянето на синастрия. Не знам какво да очаквам като прогноза за връзката ни, но колкото повече взех да чета в интернет и да правя опити да разчета самостоятелно наталните карти и на двама ни, толкова повече взех да се безпокоя за моята. Май има всички аспекти за безплодие. След около 20 дни ще разбера дали си подхождам с въпросния човек, но дотогава ще ми се пръсне сърцето от притеснение по другия въпрос. Може ли някой с малко повече познания да ми каже дали имам повод за притеснение с тези Сатурн, Северен лунен възел и Лилит в 5-ти дом, Луна в 11-ти (водолей) и в опозиция със Сатурн, и Нептун в 8-ми дом, който също знам, че не е за пренебрегване? Единствено Вертексът ми е в 6-ти дом, а везните са плодороден знак и останалото сякаш е присъда.

# 1
 • Мнения: 6 482
Миличка, вярно, че всеки има право да вярва в каквото пожелае, но ако тези карти ти кажат, че не сте един за друг и че си безплодна, какво ще направиш? Ще се разделите ли?
Гледай си живота, наслаждавай се на този човек, дано ви се получат нещата и да си имате бебе.
Все бях чувала да си поставят хората диагнози по интернет, ама чак безплодие, заради някакви карти и хороскопи??!? Въобще сериозна ли е темата?

# 2
 • Мнения: 4 090
Кой ти е управителят на 5 ти дом и в какви връзки е с основните - Слънце, Венера, Луна? Ако не знаеш управителят, в кой знак е пети дом. Там планети има ли? Какви транзити минават сега по картата ти и най-вече в кой дом транзитират в момента Юпитер (късмета) и Лилит (лошия късмет).  Какви планети транзитират в 5ти дом (деца) и 7 дом (партньор).

Днес е работен ден - отиди в някоя лаборатория и си направи
1. пълни хормонални изследвания - ФСХ, ЛХ, Пролактин, Естрадиол, Тестостерон; - за да видиш добре ли са ти хормоните за забременяване или имаш дисбаланс там
2. изследвания на щитовидната жлеза - ТСХ, ФТ4, ФТ3 - за да видиш дали нямаш скрит проблем с щитовидната жлеза и да е много трудно да забременееш
3. Антимюлеров хормон - да видиш какъв ти е яйчниковия запас.

Сатурн ти дава забавяне. Понякога трябва да помъдрееш, за да получиш това, което искаш и да можеш да се справиш с него, може и да е тръсене ли търсене на мъжът, с който да искаш да го направиш това дете. Не е задължително присъда че няма да имаш дете.

# 3
 • София
 • Мнения: 7 171
Предвид възрастта бих се насочила към репродуктивен специалист, а не астролог.

# 4
 • Мнения: 24
5-ти дом ми е дева (доколкото знам безплоден знак) и там са Сатурн, Черната луна (Лилит) и Северен лунен възел, като Сатурн е в опозиция с Луната в 11-ти (водолей) и във връзка със Слънцето, което ми е 4-ти дом ((лъв - отново безплоден). В 7-ми дом нямам нито една планета. До момента съм имала само 3 връзки и то крайно неуспешни, не са правени опити за бебе с никого и не знам какъв ми е халът. След празниците ще си направя изследванията, за да ми се изясни картинката, но като гледам колко са зле нещата в картата, може би просто отлагам момента, в който ще разбера със сигурност, че не ми е дадено да бъда майка. Disappointed Relieved
Не знам как се определя кои планети ттранзитират в моменти, но написаното е според рождената ми дата 09.08.1979г., 00:15ч. час на раждане в гр. Пловдив

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 00:26 от Dida_mida

# 5
 • Мнения: 7 800
Dida_mida,много правилно са ти казали тук.
Единствено лекар след преглед и изследвания може да ти каже какъв ти е халът.Не звезди и планети,това е 21 век,не 15 преди Христа когато Оракула е казвал.Казвам ти това с най-добри чувства.Пробвайте 6 месеца и ако не стане отивай в репродуктивна клиника.Пожелавам ти успех и здрав разум!

# 6
 • Мнения: 24
Знам, че е така, още повече че имам медицинско лице в семейството - сестра ми е лекар. Страхът обаче май сковава здравия разум и ме спира да действам в правилната посока, която действително са изследванията и медицинските прегледи.
Благодаря много!

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 00:25 от Dida_mida

# 7
 • Мнения: 2 291
Във Вашия случай най-доброто решение, което бих могла да Ви препоръчам, е да се обърнете към компетентен медицински астролог и към репродуктивен специалист, т.е. да съчетаете два вида консултации. Лекарят ще Ви каже от физиологична гледна точка как стоят нещата, астрологът може да оцени факторите за репродуктивен потенциал в наталната карта и на тази база да направи прогностика за по-благоприятни периоди, когато можете да се подложите на медицински манипулации. Защото, както се сещате, не всяка от тези процедури може да мине с гаранция за успех. Доколкото разбирам, за синастрия вече сте си намерили астролог, дано останете доволна. За медицински анализ не бих препоръчала същата. Но все пак първо се консултирайте с медицинско лице, за да не се филмирате излишно от това, което ще ви каже астрологът. Защото има такива, които го правят без "упойка", зависи на какъв ще попаднете. Обикновено по време на астрологична консултация не се поставя категорична диагноза "безплодие", но знае ли човек...

# 8
 • Мнения: 24
Благодаря много за съвета!
Вече много се наплаших, буквално не мога да си гледам работата от четене на астро материали по темата. Като прибавим и Плутон в 6-ти дом и Нептун в 8-ми, направо ми се плаче. Надявам се лекарите да не ме диагностицират със стерилитет.

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 00:25 от Dida_mida

# 9
 • Мнения: 2 291
Бих Ви посъветвала да спрете сама да си гледате наталната карта и да четете интерпретации от нета. Със сигурност не са верни и така само си създавате излишни притеснения.

# 10
 • Мнения: 31 764
На 40 вероятността да има бебе без асистенция е силно вероятна. И то защото репродуктивните възможности след  35 силно спадат. Не ти е нужен астролог за това. По скоро започни изследвания и го хващай тоя за ушите.

# 11
 • Мнения: 160
Защо си създавате излишни притеснения, разглеждайки сама астрологичната си карта?
От къде знаете точния час на раждане? Може би майка ви го е казала? Или от общината или от болницата сте го взели? Направена ли е ректификация на часа?
Ами ако сте родена 15 минути по късно, трябва да правите нова карта и нови притеснения Simple Smile
Първо отидете на медицински специалист. А астрологията може и след това.

# 12
 • Мнения: 4 090
С две ръце за ректификациите, дори и да е записан в общината. Буквално 3 мин разлика мен ме правят друга бира.

Но нека, моичето си е харесало таткото, сега да си мине по пътя. И астрологията може да помогне много. Да разкаже какво може и какво не.

# 13
 • Мнения: 24
Знам часа с точност, защото със сестра ми сме родени и двете на 09.08., но в различни години, а майка ни е на 8-ми и просто е нямало начин да не запомни кога съм, защото е било интересно на чий рожден ден ще се пръкна.
Какво представлява въпросната ректификация?

# 14
 • Мнения: 4 090
Часът на раждане. Не само датата. Ректификацията  е - събираш минимум 10 дати на значими събития в живота - раждане на сестра ти, брак, развод на майка ти, преместване на нова работа, в друг град, завършване, начало и край на работа, събития от здравословен характер, започване и приключване на връзка, получаване на отличия и медали, на печалби от игри. По тях се връща назат софтуера и се гледа на тази дата кои домове са били активирани, кои планети са транзитирали и как би се изместил часа, за да е верен за събитието, което се е случило. Правят се хипотези и след много такива случки се прави истинската карта и от тук занапред астрологията "ще ти познава", защото гледа теб наистина.

От точният час зависи в кой дом ще са ти планетите особено ако сега са ти в началните или крайните градуси. Винаги съм за ректификациите, защото и майка ти да е видяла часовника като си се родила, той може да не е верен, да ги е закръглила минутите, да са ти прерязали пъпната връв по-късно от момента на раждане.

# 15
 • Мнения: 4 707
Моля те, кажи ако има някакво развитие Simple Smile
Аз само да кажа да внимаваш много с кой астролог ще се консултираш, защото да ти гледа някой картата е все едно ти гледа душата. И стига си чела в интернет, правила съм същата грешка...и щом има мъж в живота ти защо не правите опити за бебе 💏🧜‍♂️🧜‍♀️ ако ме разбираш 😛, а четеш глупости из интернет!?  Живей си живота и ти желая да го споделиш по много красив начин с някого, както и да бъдеш майка ♥️

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 00:38 от Morella Allan Poe

# 16
 • SF
 • Мнения: 13 312
5-ти дом ми е дева (доколкото знам безплоден знак) и там са Сатурн, Черната луна (Лилит) и Северен лунен възел, като Сатурн е в опозиция с Луната в 11-ти (водолей) и във връзка със Слънцето, което ми е 4-ти дом ((лъв - отново безплоден). В 7-ми дом нямам нито една планета. До момента съм имала само 3 връзки и то крайно неуспешни, не са правени опити за бебе с никого и не знам какъв ми е халът. След празниците ще си направя изследванията, за да ми се изясни картинката, но като гледам колко са зле нещата в картата, може би просто отлагам момента, в който ще разбера със сигурност, че не ми е дадено да бъда майка. Disappointed Relieved
Не знам как се определя кои планети ттранзитират в моменти, но написаното е според рождената ми дата 09.08.1979г., 00:15ч. час на раждане в гр. Пловдив

Като цяло картата ти не обещава много деца, но защо се тревожиш за забременяване, ако не си правила опити досега? Няма как да спечелиш от тотото, ако не пуснеш фиш. Как смяташ, че се забременява.
Скоро прогресивната ти Венера е сменила знак и от Дева е преминала във Везни. Предполагам, че тогава си срещнала мъжа, когото харесваш, но все още не сте решили да имате бебета. Само след 3 градуса и прогресивната ти Луна ще направи ингрес в 5-и дом, което е една от предпоставките за забременяване. На 3 градуса, аспектът вече започва да се усеща и ето, че ти вече мислиш и се тревожиш за това.
Предстоят някои много точни аспекти на прогресивната Луна: Първо ще направи опозиция с наталната само след няколко месеца, което е твърде възможнен момент. Ако го пропуснеш обаче, след около година ще имаш втори шанс, когато прогресивна Луна ще бъде върху северния натален възел. Не знам с каква скорост се движи твоята прогресивна Луна и не мога да бъда точна в месеци и дати. Приблизителни са, но са в период по-малък от 2 години. След възлите, прогресивна Луна в 5-ти дом ще навести и натален Сатурн, което вече наистина може да донесе събитие. Много по-точно, включвайки и транзитите, астроложката ще може да ти конкретизира датите. Нямам ЗЕТ и не мога да съм по-точна. Но аспекти, които указват забременяване, предстоят в най-скоро време. Наближили са и затова го мислиш повече от всякога.

# 17
 • Мнения: 2 090
Уф, правете секс без предпазни средства по всяко време и то ще си проличи. Чак пък да това да си гледаш наталната карта не е ли в повече?

# 18
 • Мнения: 6 727
Dida_mida ,
Не си казала как си се насочила точно към спомената в началото на темата астроложка. Обаче, не мога да се направя на две и половина и ще те предупредя да не се доверяваш на консултацията си с нея.
Подкрепям мненията на съфорумничките, които те окуражават да имаш повече незащитени контакти с избраника на сърцето ти!
Чакам в най - скоро време да се похвалиш с хубавата вест ! Heart

# 19
 • Мнения: 979
Моят съвет към авторката на темата е да не превръща желанието да има дете, във фикс идея. На всяка цена. Ако е писано, ще стане, ако ли не и невъзможното да направи, няма да се случи според желанията.
Вероятно има астролози-консултанти, които не могат да интерпретират като хората, най-вече по въпроси свързани със здраве, а какво остава човек само с четене по нета, сам да си снема анамнеза. За астрологичната част. Ориентирайте се към астролог, който същевременно е и лекар. Ако Ви интересува астрологична консултация по темата възможност за забременяване.  Едно време астролозите са били и лекари. Понастоящем всеки може да се смята за компетентен, само въз основа на астрологичните си познания да се изказва по въпроса.
Какво и е на Силва Дончева като астролог ? Доколкото знам е астролог последовател на идеите на Бялото братство. В такъв аспект по критериите на някои от съфорумците, вероятно е духовно ориентирана личност.

ще разбера дали си подхождам с въпросния човек

Астрологът не Ви казва подхождате си или не, а как се напасвате един спрямо друг. Доколко връзката с определен човек може да е по-значима или маловажна. В зависимост от периода на нейното възникване.

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 07:57 от starinthenightsky

# 20
 • Мнения: 31 764
Темата по принцип е смешна. Двайсет годишна да пита, че е страх да не кажат че е безплодна е едно, ама 40!?!?! Вземете пробвайте. Ако не стане за шест месеца отивате при доктора докато има още някоя читава яйцеклетка.

# 21
 • Мнения: 24
Не знам как да го обясня, за да не изглежда смешно в очите на повечето от вас, а и е доста сложна и заплетена история. Само някой, който се чувства много самотен и чийто живот се е стекъл като моя, може би би ме разбрал.
Не мога да кажа, че съм грозна. На 40 години все още бивам харесвана и то от хубави мъже. Проблемът винаги е бил, че не е било взаимно. Ако някой харесва мен, аз не изпитвам симпатия или обратното. Хванах си първото гадже чак на 30г., та представете си колко са зле нещата в личен план. Чувствам се като прокълната през повечето време. Не знам какво е да имаш т. нар. "нормални" отношения с мъж. Нещата като цяло са ми много закучени. Първата ми връзка продължи 3 години и то беше от разстрояние, понеже сме от различни градове. Втората продължи само 4 месеца. Изживявам много нещата и има дълги периоди, в които съм била сама. Мисля, дълбая, не живея. Случи се така, че срещнах мечтания от мен мъж, но ние нямаме връзка. Аз съм влюбена, излизали сме 7 пъти заедно, имаме 2 интимни контакта и дотам. Той е от Варна, аз - от Пловдив. Той е популярно лице (или поне в някои среди), аз съм съвсем обикновено "момиче". Той е начетен, харизмартичен, с чувство за хумор, успял и на всичкото отгоре дяволски красив. Харесах го още при запознанството ни и в мен остана усещането, че е точният за мен човек. Общуваме, пишем си, има много какво да си кажем, имаме сходни интереси и съдби. Той е имал много жени, но не е бил щастлив с никоя от тях, не е искал и да направи някоя от всички майка на децата му. От около 5-6 години не е в във връзка, жените просто идват и си отиват. Много обезверен и изключително саможив е станал. Еднакво самотни сме и колкото и странно да звучи, че даже и налудничаво на хора, които нямат нашите проблеми, аз и той искаме да имаме общо дете. Обича душата ми и човека в мен, но не мисля, че е очарован от физическите ми данни. Може да е бил и със страшни красавици, но в тяхно лице не е видял достойната, а в мое напротив. Това породи в мен идеята за синастрия, защото доколкото разбрах той самият се е консултирал със своя позната, която е с някакви познания в областта на астрологията и тя е казала, че сме един за друг. Оттогава усещам по-голям интерес към особата ми, но не знам дали това ще прерасне във връзка. А желанието ни за дете пък не знам дали би се увенчало с успех, защото тръгвайки с идеята за синастрия, поразгледах наталните ни карти, които и при двамата са с доста отрицателни аспекти.
Не знам дали сега разбирате трудността в отношенията ни - аз от своя страна влюбена, той привлечен от душевността ми и двамата заедно мечтаещи за общо поколение. Различни градове, липса на романтични отношения, които да правят нещата по-лесни и за капак кофти аспекти по отношение деца в моя личен хороскоп. Не знам дали онова, за което мечтая, ще ме споходи, защото след всичко прочетено, се страхувам дори да опитам. Страхът от спонтанен аборт, раждането на дете с увреждания или диагноза "безплодие" от мед. лице биха ме сринали. Обичам деца. Около мен приятелките ми вече имат отдавна отгледани, абитуриенти даже, колежките ми също напоследък почти всички бяха с растящи коремчета... Тежестта е голяма. От една страна щастието на другите и от друга моят личен неуспех в създаването на семейство.
Не виждам нищо смешно в случая, в крайна сметка имаме различни съдби. На някои Господ е отредил деца, мъж/жена, други като мен е ощетил, но пък ми е дал таланти, страхотни родители и сестра. Човек не може да има всичко, знам това.
А писането ми тук беше опит да намери отговор на въпроси, които ме измъчват и които ми отровиха празниците, опит да намеря един вид утеха сред непознати за мен хора и съжалявам, ако за някои тук и така повдигнат въпросът е безумен. Сестра ми е лекар, със сигурност знам какво да правя, но съм на мнение, че ако Господ няма подобни планове за мен, никой лекар не може да ми помогне по пътя към мечтаното дете.

P.S. Относно Силва Дончева... чувала съм, че е добър астролог и реших да й се доверя. Какво ще ми каже, не знам, но се надявам в астрологията да има начини да "излъжеш" съдбата и планетите.
И благодаря на Esmee, която успя с прогнозата си леко да ме вдигне! Не разбирам от прогресии и транзити, но прочетеното ме накара да се усмихна и да помечтая отново.

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 16:47 от Dida_mida

# 22
 • Мнения: 31 764
Звучиш като 17, а не като 40 годишна. Нито знаеш тоя човек какво изпитва към теб, а си тръгнала за безплодие да се притесняваш. Не е ли по добре първо да се изясните, пък после другото.
Сестра ти като лекар не те ли съветва да идеш на лекар за поне базови неща- проверка на полови хормони, проверка на яйчниковия резерв, проходимост на тръбите, житовидна жлеза.

# 23
 • Мнения: 24
sigma, той изпитва уважение. До момента е попадал основно на леки жени, меркантилни, тарикатки, общо взето такива, с които липсват допирни точни, еднакви ценности... Харесва ме много като човек, както вече написах, и ме е избрал за продължителка на рода му. Няма как да знаем дали отношенията ни биха се променили. Не знам дали изобщо синастрията ще ми даде така желания положителен отговор. От моя страна го има не просто харесването, има я любовта, но аз никого зорлем не мога да накарам да бъде и сексуално привлечен. За жена на 40г. смятам, че не съм за изхвърляне, но когато някой е бил презадоволен от женско внимание и непрекъснато е търсен от красавици, които буквално му се самопредлагат, трябва да се моля разбирателството ни, страхотните разговори и усещането за съдбовност при срещата ни да надделеят над желанието за физически съвършена половинка.
Сестра ми пък е много против изобщо всякакви прегледи и предварително травмиране с обременяващи съзнанието лекарски диагнози (тя за протокола също е на моя хал - на 43г. без никога да е била омъжена и без деца).
Гинеколожката ми също преди време ми каза, че въпреки годините ми мога да се притеснявам сериозно, ако вече са правени неуспешни 6-месечни опити за зачеване. Аз такива нямам в живота си, защото никога не е ставало въпрос с някой мъж да се работи за бебе. Сега темата е на дневен ред, но както казах е сложно предвид 400км. разстояние, изчисляане на овулация и правене на секс под стрес и с вечното притеснение дали ще му харесам повече този път или дали ще ни се получи и след 9 месеца ще станем родители. Човешките взаимоотношения са много сложна материя и във всеки един момент могат да тръгнат в желаната или не посока.

# 24
 • Мнения: 4 707
Боже мой много се разстройх от прочетеното. И после някой да ти каже, че ''който не иска да е сам, не е сам'' и прочее...
Определено не си ми смешна, нито историята. Но се натъжих и за това, което каза, че той не бил физически привлечен.... сексуалното привличане не е ли по-скоро енергийно, така нар. химия.... а не кой как изглежда. Как ще правиш бебе, ако се надяваш този път да му се харесаш повече.... а той как по точно те предразполага като ти е казал, че не си достатъчно красива за него? Извини ме, ако съм разбрала грешно.

# 25
 • Мнения: 979
Планетите няма какво да ги лъжеш. Те не ти определят съдбата, но всеки с раждането си е абониран за някаква съдба. Планетите и астрологията, могат да са само средство да разбереш каква е тя. И ако при Вас нещата не се случват естествено, с лекота и нямаш някакви индикации от реалния живот, че между Вас започва връзка, която може да прерастне в съвместен живот, по-значимо партньорство, този мъж може да е баща на децата ти, то понастоящем няма какво да гледаш и търсиш в астрологичните карти. Астрологията отразява реалния живот. В т.число ако ти е подходящ периодът за забременяване, ще забременееш дето се казва от нищото. От един единствен път.
Общо взето човек се обръща към астрологията, когато нещо не върви както го иска, не когато нещата, които желае се случват с лекота. Невървежът, препятстването е индикация, че не е времето да се случи желаното. Същото е и със синастриите. Когато си влюбен и намираш щастие и си удовлетворен във връзката си, надали ще се интересуваш дали сте съвместими от астрологична гледна точка.

# 26
 • Мнения: 6 727
Dida_mida , за един качествен анализ ( ако държиш на астрологично мнение), се гледат и двете карти. Като предварително е уточнен часа.  Показателите на картата на мъжа за дете са много важни!
 Сравнява се и вашата съвместимост.
Лично аз бих те посъветвала да се обърнеш към ведически или античен астролог, ако си решила да правиш подобна консултация. Има едно изследване, което е въз основа на преобладаващите конституции в двамата, нарича се Нади- Кута. Също, се анализира положението на Луната на двамата партньори в коя пада на Накшатрата попада.
Историята, която си разказала е път, който си извървяла, за да стигнеш до осъзната мисъл за дете.
Всеки има своя път на взаимоотношения, връзки, контакти с другия пол.... Сатурн в 5 дом дава забавяне , пречки и препятствия( още повече , че при теб Сатурн е Бадхакеш) ....но не дава липса на дете и/ или партньор.
При теб Раху ( СЛВ) се намира също в 5 дом, което според мен е по- скоро фактора, който следва да бъде обстойно анализиран. Той говори, че жената в никакъв случай не бива да прави аборти, а също, че трябва да се придържа към висок морал.

Важното е сега да се изясните какви са целите ви и дали имате желание за съвместен реален ( не виртуален!)  живот, който да доведе до идването и на нов живот.
Ако вие сте решили да имате дете, възрастта ти не е пречка, има много жени, родили на твоята възраст!

# 27
 • Мнения: 24
Morella Allan Poe, той никога не ми е казвал нищо в прав текст. Разбрах го от мой колега, който ни запозна. Аз съм много притеснителна и цял живот срамът ми е пречел доста в живота. Той в случая не ми помага и когато става въпрос да изразя сексуалната си енергия. По-скоро обаче проблемът идва от това, че макар и слабичка, нямам спортна фигура, а той цял живот е тренирал и на 41г. слага в малкия си джоб доста хлапета на по 20г. Захванах се с фитнес, та барем преобразувам мазнините в мускули. Много се притеснявам в негово присъствие, а това си дава индикации, че съм лапнала с двата крака. Успокоява ме това, че при някои от връзките му ми е споделял, че нещата не са започнали съвсем гладко и дори не са го привличали, не ги е желаел, но в последстие нещо в него се е отключило и са се получили нещата между тях.

starinthenightsky, аз тръгнах с идеята да видя дали нещата могат да прераснат в нещо сериозно. Ние общуваме ежедневно, в момента знам, че съм единствената жена, която търси, а и ме обнадеждава фактът, че детето е желано и от двама ни. Една евентуална поява на такова също променя много нещата и хората си стават още по-близки. Реално детето свързва двама души много повече от брака. Проблемът е, че в моята карта май има кармичен дълг чрез дете, отделно и кармична свързаност с него и може би един друг ще си учим уроците. Затова искам да разбера кое е възможно и кое не, и се надявам астрологията да ми даде малко повече яснота.

Катерица, четох за тези неща и Нади - Кута, но не разбрах много. Сатурн и СЛВ в неговата карта също са в 5-ти дом + Плутон. При мен и Черната луна Лилит пак е там. Роден е на 03.12.1978г. в 16:20ч. Моят СЛВ прави съвпад с неговия Сатурн, което определя кармичност някаква, доколкото знам. Поотделно картите ни имат много трудни аспекти, а в синастрията ни има много пооложителни с включен Юпитер. Тръгнах да разглеждам и някакви Хиронови връзки (при двама ни той е в 12-ти дом), но за децата гледах основно моята карта.

# 28
 • Мнения: 6 727
Dida_mida, моля те, не си прави сама анализи. Трябва ти човек, който да притежава знание и усет, с които да каже верните за теб съвети.....но всъщност, ти какво питаш? При положение, че драми няма. Имате връзка, имате желание за дете, ами действайте😍
 Не разбирам, кое те кара да ровиш сега в картите ви ?
Благодарете на Бог, че ви е срещнал, живи сте, здрави сте! Искате дете! Simple Smile
Ами помолете се за дете ( има светии, на които се измолват за деца), добре е да получите благословия за дете....не знам как и от кой, защото в Църквата ще ви посъветват първо за венчавка.....
Не си написала къде е роден, но според картата, която при мен излиза с данните, които си посочила, човекът на сърцето ти има Сатурн и Раху в 4 дом, в Лъв, а не в 5 дом.

# 29
 • Мнения: 24
Роден е във Варна

# 30
 • Мнения: 979
Човек може да харесва като хора приятелите си. Това не значи че иска да деца от тях, ако липсва сексуално желание. По написаното от теб оставям с впечатление, че ти не се усещаш обичана, харесвана, комфортно в тези взаимоотношения. Остави другите жени в живота му. Ако той иска наистина теб и да бъдеш майка на децата му, ще се чувстваш единствена, харесвана, желана, обичана, ще те постави в центъра на своя свят. Дори и да си пълничка, да си от някое малко родопско село. Не се заблуждавай, че перфектните мерки са основният повод някой да е сексуално атрактивен за друг човек. Освен за секс на екс. Не и за майка на децата му. Всички жени имат едни и същи атрибути. Под дрехите. Когато човек харесва някого като партньор,  то е многопластово. Идеалът е сродна душа, приятел, интелектуално сходство и силно привличане.

# 31
 • Мнения: 24
starinthenightsky, съгласна съм, засега обаче при нас ги има от негова страна само първите 3 от последното изречение + желанието аз да съм човекът, който ще го дари с дете, което не е малко все пак. Наистина не на всеки оказваме подобна чест. Той ме привлича по всякакъв начин и ако зависеше от мен, досега да съм се преместила и да сме стартирали връзка.
Със сигурност идеалните мерки няма да ми помогнат да предизвикам желание у него, но правя опити да се приведа в някакъв приемлив и за двама ни вид, вид, който да ми дава самочувствие и увереност и да тушира срама по някакъв начин. Опитвам се да налучкам точната формула, ако изобщо има такава.

# 32
 • Мнения: 4 090
Охх, чакай малко. Вие нямате връзка, а той те е избрал за майка на детето му. Секс правили ли сте въобще? Тука намирисва нещо.

# 33
 • Мнения: 24
Елфичка, правили сме, но нямаме връзка в истинския смисъл на тази дума. Познаваме се от година и 2 месеца и сме се опознали достатъчно добре обаче. Мен лично не ме изнанадва желанието му предвид живота му и неуспешните връзки, които е имал. Когато си се сблъсквал с неподходящи жени и имаш чувството, че тепърва все такива ще ти идват, може би е обяснимо да искаш поне дете да имаш от някоя, която ти се струва подходяща за целта.

# 34
 • Мнения: 4 090
Това ми звучи използваческо и като ти да си му удобна.
Само ще ти кажа, че нарцистични и стиснати мъже винаги се изкарват жертви на меркантилни жени. Правят го, за да се не минат докато настояват да получат това което искат от теб и ако проявиш и малко себеуважение и кажеш: Чакай малко, това не е джентълменско, ... и веднага те изкарват меркантилна, използвачка. По това как те говорят за бившите си ще разбереш какви са те, не какви са бившите им.

В твоя случай той не ти предлага любов, не ти предлага връзка, и брак не иска да ти предложи. Обаче иска дете да му родиш. Защо? Защото те е надушил, че ще искаш от кумова срана да му се доказваш и щвеси готова и на минимално уважение като жена да се съгласиш само и само да му се харесаш. Чакай малко, ти не си ли и ти привлекателна жена. ТОЙ с какво те заслужава?

Има ли "ние" в цялата тази работа или ти си обслужващ персонал в Неговия живот?

# 35
 • Мнения: 24
Мисля, че е вид взаимопомощ и възможност и двамата да имаме дете. Не мисля, че някой от двама ни използва другия за целта. Осъзнато и желано е, породено от набор от качества и гени, които сме видели и харесали един в друг.

# 36
 • Мнения: 31 764
След като искате и двамата дете почвайте да го правите. Събирате се кой от Варна, кой от София и следите овулация. Всичко друго са разтягане на локуми

# 37
 • Мнения: 6 727
Ами значи неговият Сатурн и Раху са в 4 дом а не в 5.
Той има доста силна карта и според мен, има потенциал и реални възможности да има дете/деца.
Събирайте се по- бързо, и действайте Hug

P.S. ... и чакам скоро да се похвалиш! Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 22:04 от Катерица

# 38
 • Мнения: 979
Като оставим настрани желанието изразено чрез думи. Важно е  действието. Ако желанието не е подкрепено с действия си е само в сферата на празните приказки.
Или "ти можеш да бъдеш майка на децата ми" е начин да свалиш някоя мадама, за да ти пусне. Колкото да опиташ как са нещата. Да й сваляш звезди, само и само за да се случи.
Не знам за случай, в който жена е забременяла от мъж, защото всеки ден си говорят. Затова е нужен активен сексуален живот.
Защо държиш да забременееш от човек, който не те желае за повече от един два пъти ? Кара те да се чувстваш некомфортно като жена ? Имай малко повече самоуважение. Съмнявам се, че наличието на бременност и дете, ще те сближи с някого и ще го върже за полата ти.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 06:56 от starinthenightsky

# 39
 • Мнения: X
Като късно забременяване и лесно раждане може да се тълкува описаното от теб, а не - безплодие.

# 40
 • SF
 • Мнения: 13 312
Децата (а и бракът) задържат двойката заедно, но е временно. Докато се "поокопитят" от събитието, че са станали родители. Ако беше гаранция, нямаше да има раздели и разводи.
Най-тежко е да имаш дете от някого, който идва да ти даде издръжката за него с новата си по-висока и по-красива приятелка.
Но аз мисля, че момичето, което пита за безплодието, наистина иска да стане майка. Щастлива е, че може да има шанса родител на нейното дете да е привлекателен мъж, когото тя си е избрала и изпитва чувства към него. Това не е просто секс, без предпазни средства, от който може да се получи бебе. Не омаловажавайте копнежът й за дете и любов. Много по-красивият вариант е да бъде създадено с любов и с любим мъж, отколкото с неизвестен донор. Независимо, че скоро след раждането, може и сама да си гледа детенцето, ако то наистина се появи.

Последна редакция: сб, 04 яну 2020, 13:53 от Esmee

# 41
 • Мнения: 24


Може ли да ми кажете какво означава?

# 42
 • SF
 • Мнения: 13 312
Искаш да ти направим хороскоп ли?

# 43
 • Мнения: 24
Ако може

# 44
 • Мнения: 4 090
Според мен не може. Нечестно е да се използва чуждият труд и знания с презумпцията да е за без пари.

# 45
# 46
 • Мнения: 24
След всички мнения и съвети към мен се включвам отново, след като вече бях на гинеколог и резултатът до момента е следният: цитонамазката е ок, МКБ - също, нямам миомен възел и кисти на яйчниците, към момента съм изследвала TSH - 2.2, LH - 6.82, FSH - 7.23, естрадиол - 67.58, тестостерон - 0.93, пролактин (единствен над нормата) - 570, което може би означава, че когато пусна изследвания за прогестерон, той ще е под нормата или поне много нисък. Като минат и тези изследвания, ще отида на вторичен за мнение и ще се консултирам и с ендокринолог.
Някоя дама имала ли е подобни стойности на пролактина, и ако да, как са влезли нещата в норма и стигнало ли се е до зачеване? Четох нелоши отзиви за Витекс и може да се ориентирам към прием на билката.

# 47
 • Мнения: 4 090
С лекарства се оправя лесно. Антимюлеров хормон си изследвай. 40лв е. Той ще покаже яйчниковия запас. От него зависи какво и колко лесно може да стане. Също така профилактично си изследвай и хормоните на щитовидната жлеза, фолиевата киселина, витамини Б12 и Д.

# 48
 • София
 • Мнения: 1 023
Прогестерона може да се изследва в 3 дни от месеца, трябва да ги изчислите с гениколога ти. И ако е над нормата, това е признак, че може да заченеш лесно. Това ми сподели моя лекар, когато си го бях изследвала случайно и бях отцелила точно тези 3 дни Grinning

# 49
 • Мнения: 6 727
amelimeli, ведите имат своите духовни практики, които са много и са специфични, изброени в зависимост от даден проблем. Понятия като молитва, смиреност, покаяние, не са им чужди. А напротив, това е норма. Четат се по точно определен брой  молитви ( техните молитви са на санскрит и се наричат мантри), правят се определени действия- хранене на животни, благотворителни акции, ритуали с вода, цветя и т.н.
Ние, българите, имаме православни църкви, православни молитви и сериозен православен живот, които помагат на духовно ниво да се борим с проблемите. А в корен това всъщност е борба с греха, защото те са негово последствие; осъзнаването му и оттам духовен живот, според мярката и възможностите на всеки...

# 50
 • Мнения: 18
Благодаря за отговора,Катерица!
Запозната съм с християнската традиция,но ми е интересно  как ведите отработват  това-ако знаете нещо конкретно за такива случаи или можете да ме насочите към подходящата литература?
 

# 51
 • Мнения: 6 727
amelimeli, чета много ведически материали, но не практикувам ведически духовен живот и практики.
Не съм ведически специалист и не бих могла да съм полезна с конкретни насоки. За Раху в 5 дом съм чела, че е възможно да е сигнал за влияние на духа на починал роднина, който е имал неестестена смърт, или тежък живот и/или  да не е бил погребан както трябва, например, да не е спазена традиция, да не му е отдадена почит и пр. Затова се правят сериозни анализи и се дава конкретен, духовен съвет , за грижа на душите на починалите ни близки.
В православието също има много сериозни духовни практики и молитви, за починалите, също, ако е имало аборт( независимо по какви причини) , се прави покаяние, пост, изповед, причастие, съответна молитва ...за грамотно изпълнение на каквото и да е, е необходим съвет на духовник. Това при вярващите православни може да даде свещеник.
Също, има книжки, наречени Молитвеник и Псалтир.
При ведите, трябва да е също духовно лице , но не знам как се наричат тези хора. И под каква форма и къде са събрани техните молитви.  Със сигурност има, но аз за съжаление не мога да те насоча. Тук, във Форума, Sotis е професионалист по ведическите теми, по- конкретно, астрология. Може би тя би могла да ти бъде полезна.
Постите между впрочем са много застъпени при ведите. Да не споменавам, че те по принцип месо изначално не ядат.

# 52
 • Мнения: 4 090
За да се стигне до аборт по медицински причини, значи някъде има грешка. Да не би да сте предубедена към другите и да ги съдите по някакъв начин? Това, което съм чела за абортите е, че трябва да се осъзнаят грешките и да не се повтарят.

# 53
 • Мнения: 18
Благодаря за отговорите,Катерица и Елфичка!
По принцип темата за възможността да отработваме неблагоприятните разположения на планети/знаци в наталната карта или допуснати от нас грешки  ме вълнува от много време.  Това е една от най -интересните и ползотворни страни на астрологията според мен !Хубав слънчев ден от мен!

# 54
 • Мнения: 6 727
Благодаря за отговорите,Катерица и Елфичка!
По принцип темата за възможността да отработваме неблагоприятните разположения на планети/знаци в наталната карта или допуснати от нас грешки  ме вълнува от много време.  Това е една от най -интересните и ползотворни страни на астрологията според мен !Хубав слънчев ден от мен!
Радвам се, че намирам в теб сродна душа по убеждение относно ползването на астрологията като инструмент за осъзнаване на духовни взаимозависимости.

# 55
 • Мнения: 4 707
Dida_mida -, какво стана с мъжът, нещата потръгнаха ли и правите ли опити за бебе?

# 56
 • Мнения: 24
До днес чаках да ми излязат всички резултати на полови хормони и до последно треперех за стойността на AMH. Оказа се 3.640.
Предвид това, че TSH е над 2 (нищо, че е в норма), ще изследвам цялата щитовидна + витамин D, фолиева киселина и инхибин B, след което ще видя какво ще ми препоръча гинеколожката за високия пролактин, който действа като естествен контрацептив. Като го вкарам в норма, почваме с опитите. а дотогава може и тръбите да проверя. Simple Smile

# 57
 • Мнения: 4 707
Dida_mida, много се радвам Simple Smile надявам се и в емоционален план всичко да е наред вече между вас. Да сте влюбени и да се обичате. Бъди спокойна и щастлива. Simple Smile

# 58
 • Мнения: 6 727
Нищо не разбирам от медицинските маркери, но пък се радвам, че действате!!! Чакам скоро да съобщиш радостната новина Heart Hands Pray Hug

# 59
 • Мнения: 24
Благодаря ви много! Надявам се и аз всичко да приведа в норма и след време да се похваля с бременност. Simple Smile

# 60
 • Мнения: 1 253
Здравейте, само да ви кажа, TSH 2.2 е абсолютно нормално за възрастта Ви и не повлиява на забременяване. Забременях с 2.6, на вашата възраст. АМХ колко е?

# 61
 • Мнения: 4 707
То май наталната карта и емоционалните блокажи повече влияят отколкото тези стойности. Надявам се, че вие сте забременели със взаимна любов ... но то и доста по-млади жени раждат деца без обич, или после се разделят с бащата, така че нищо не е гаранция или присъда.

# 62
 • Мнения: 24
Здравейте! Simple Smile
АМХ е 3.640 при референтни 0.027 - 5.470

# 63
 • SF
 • Мнения: 13 312
Здравейте.
Тук няма как да обсъждаме хормоналните показатели. Предполагам, че в бг мама е пълно с теми по този повод, които биха били доста по-полезни.

# 64
 • Мнения: 1 253
За безплодие се гледат планетите в пети дом плюс планетите, които са пред... забравих вече.
Но те в моя случай не бяха фактор.
Потърсете специалист по репродуктивна медицина.

# 65
 • Мнения: 24
Моля някой с добри познания да ми каже кой е възможно най-добрият период за мен от всички изброени! Relieved

Това ми казаха:
"сатурн в 5 дом не лишава от деца, забавя, просто може да има на по-късна възраст
има силен У5, който управлява диспозитора на сатурн и е в съвпад с него
по натал У5 - Слънцето/Юпитер е в т-каре с луната /и трите планети са сигнификатори на майчинството/ и с връх уран
сега е в уранова опозиция, и това, което е искала, но не е постигнала до сега в живота, може да се случи - уран си е по обратите на 180 градуса в живота, неочакваните, внезапни и шокиращи изненадки
предстои прогресивен съвпад луна-юпитер и прогресивно Новолуние в 5 дом на 27.49 градуса в Дева и в тригон към МС /15.02.2023/ - смяна на статус (за жена това е брак или раждане, майчинство, тогава и СД Сатурн е в апликиращ тригон към Луната, а две години преди 2023-та сд сатурн е в секстил към К5
края на 2021 прогресивна луна ще мине през Нодалната /Сатурн в 5 дом, тогава и СД Асц ингресира в Рак в съвпад марс при активиран натален тригон марс-луна
до средата на юни 2021г е в период на слънце-венера у5 и у1 - благоприятен период за зачеване
след това влиза в период на слънце-меркурий, който е управителят на 5 дом, а и 2021г. транзитен уран ще тригонира сатурн в 5 дом, транзит Нодална в хармоничен аспект към Венера/Слънце съвпада, транзитен сатурн върви към луната - период саде сати, в който често жената става майка, дълъг е, обхваща знака преди наталния и след този на натална луна 7,5 г.
транзитен юпитер април 2021 ще е съвпад с луната"

# 66
 • Мнения: 2 291
Манджа с грозде.
За какво е използвал/а терми и фирдари при условие, че работи по модерна астрология и не може да избяга от този начин на мислене? Ооо, та тук има три в едно – и от ведическата малко е заимствано /Саде Сати/, и от традиционната, и от модерната. Всичко смесено в едно.

По това описание никой от астролозите във форума не може да ти каже кой е най-добрият период за зачеване. Първо – твърде хаотично поднесена информация. Второ – безхаберно смесване на школи и методи.
Трето – всеки астролог си има свой начин на работа, който по всяка вероятност ще се разминава с цитираните писания.

Най-добре е да се допиташ до автора на тези писания с молба за повече конкретика. Никой читав астролог не се ангажира с мнение по чужди прогнози. Не можеш да влезеш в главата на човека, който го е писал. Освен това има и още един важен момент – може да има разминавания в прочита на наталната карта, оттам нататък няма да се застъпват и прогнозите.

# 67
 • Мнения: 24
Разбирам. Ще се поинтересувам тогава защо така е поднесено. Simple Smile

# 68
 • Мнения: 2 291
Разбирам. Ще се поинтересувам тогава защо така е поднесено. Simple Smile

Толкова може и знае, затова е така поднесено. И нищо не разбира от антична/традиционна астрология.
Ся да не се окаже някой от форума, ще си имам "симпатизанти". У фейсо ми стигат. ))

Малко астрология за прогнозиращи.
Ако искаме да определим кои са ефективните периоди и кога може да се очакват такива, първо се оценява съответната тема в натала и се определят нейните сигнификатори, преценява се всеки един от тях какви ефекти носи. Защото ако стартира период на неефективен сигнификатор, може да има проблемен резултат или никакъв.

Именно затова в твоята карта първо трябва да преценим кои са сигнификаторите, които обещават потомство. Прави се пресяване. Първо – Сатурн и Раху в 5ти знак отнемат. При това Сатурн получава аспект от Марс, който макар и да се намира в кадентен дом, е склонен да оказва вредоносен ефект. Източен, в триплицитета си, но в знак на падение, където се държи неадекватно. В случая гледа към Сатурн и това допълнително нагнетява петодомната ситуация. Също така управлява МС по терма и го съзерцава.

Единствено Луната като сигнификатор се намира на ефективно място и не е поразена. Венера и Юпитер като плодовити планети се намират в лъчите, в мъжки знак и са пресушени. Меркурий като основен управител на 5ти знак също.

Допълнително гледаме Жребия на децата – неефективен дом, слаб основен управител /който го поразява/, терма на Сатурн, който също не дава големи обещания и не е плодовита планета. Ако часът ти на раждане е верен, Луната е в точен аспект с жребия, при това е в дом, който дава плодове, и според мен е водещ кандидат за сигнификатор на децата при теб. Останалите са или слаби, или изгорени, или поразени. Луна в сатурнов знак и сатурнова терма не дава многобройно потомство, но поне е в топъл и влажен знак, тъй че евентуално може да върже плод, при повечко усилия. А и все пак двата бенефика са в отсрещния знак, макар че силата им е намалена заради хелиакалната фаза,  в която са.

С оглед на това бих заложила на Луната като водещ фактор в прогностиката – тя трябва да се активира, а не да се дирят дирекции на Марс и Сатурн – планети, които при теб намаляват възможностите. С така поставена Луна си имала шанс според мен около 30те, но не знам какви тогава са били приоритетите и дали си имала подходящ мъж – кандидат за татко. И вероятно този въпрос е отлежавал във времето,  сега е излязъл на дневен ред, докато още си във фертилна възраст.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 00:57 от Sotis

# 69
 • Мнения: 4 707
Може би когато се гледа темата за деца трябва първо да се гледа за партньор, все пак за тях трябва баща, няма да дойдат от небето дори да е подходящ периода за зачеване.

# 70
 • SF
 • Мнения: 13 312
Не, не следват непременно в този ред.
Може да се пита само за дете или само за партньор.

# 71
 • Мнения: 2 291
Така работя и аз, репродуктивни прогнози не правя за жени, които са без партньор. Но доста профита прогнозират майчинство и бременност на жени, които още нямат връзка и партньор. И после се живее с напразни очаквания.

По изключение мога да поема, ако са предвидени алтернативни решения – уговорка с приятел, донорско осеменяване, осиновяване и т.н.

Мисля, че Дида по-напред в темата беше споделила, че е намерила алтернатива.

# 72
 • Мнения: 6 727
Dida_mida , чудя се защо не уточните въпросите с този, който ви е консултирал, а цитирате тук безименно с : " това ми казаха" сякаш по подразбиране очаквате готови изчерпателни професионални насоки по личен казус в публичен форум?  При това върху чужд анализ.Много ми е странно.

# 73
 • Мнения: 24
Да, знам, че Венера и Юпитер са ми изгорени от слънцето и са в безплоден знак Лъв и общо взето важните домове са в такива. Марс ми е в тригон с Луната, но ми е в анаретен градус и като цяло е слаб в Рак, а като се има предвид, че ми управлява 7-ми, може би от там и ми липсва партньор. Управителят на 5-ти Меркурий също е в Лъв и наистина сякаш не ми е писано да усетя какво е майчинството. Не знам и доколко една добра мъжка карта променя нещата да речем. Преди години е ходел при Вотей и тогава по отношение на темата за децата му е казала, че след време при него ще се появи жена с дете или ще осинови, макар че ако на нас ни се получи чудото, детето ще е припознато и общо взето би отговаряло на думите й.
А какво значи да ми се активира Луната?

Dida_mida , чудя се защо не уточните въпросите с този, който ви е консултирал, а цитирате тук безименно с : " това ми казаха" сякаш по подразбиране очаквате готови изчерпателни професионални насоки по личен казус в публичен форум?  При това върху чужд анализ.Много ми е странно.

Да, странно е може би. Просто исках 2 мнения и сякаш очаквах второ, което да подкрепи казаното, за да се успокоя и да продължа да се надявам.

# 74
 • Мнения: 2 291
И на лични съм получавала въпроси по консултации, преминали при други астролози. Магерова, Силва Дончева, Оксана и прочее да вземат да ме наемат за секретарка ли? Шегувам се, надали си представят, че клиентите им после отиват в някой форум и изтипосват част от прогнозата, с молба за разяснения и алтернативно мнение.
Който е правил прогнозата, той отговаря и дава разяснения. В случая с Дида-мида се включих, защото въпросната прогноза не стъпва върху правилен прочит на наталната карта и оценка на сигнификаторите.

# 75
 • Мнения: 24
Май неговата е по-малко трагична от моята. Пак в дева и в 5-ти са Сатурн и СЛВ + Плутон и Маркурий като управител е изгорен от слънцето. Луната му е в тригон с възела, но май пак важните домове са в безплодни знаци и все пак не са толкова критични нещата.
Асцендентът ми е телец, който е плодороден поне, а според солара ми от РД нататък Луната ми ще е в 1-ви дом. Мисля, че Юпитер ще прави тригон с Асцендента ми, а Луната ще е в тригон с Меркурия ми (управителя на 5-ти). Дали между двата рождени дни не е моето време?

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 02:11 от Dida_mida

# 76
 • Мнения: 979
Астрологията не е суха материя извадена от контекста на процесите в природата. Подходящо семе, почва или благоприятстващи неговото развитие условия, за да върже.

Бързи техники за прогнозиране, лекция на Елена Пенчева

Нещата са 50 на 50. Затова препоръчвам понеже възможност една жена да не роди свои деца, в такъв смисъл има, да не се фиксирате върху желанието си непременно да родите деца. Ако толкова пък много искате, може да си осиновите

# 77
 • Мнения: 2 291
В крайна сметка всички прогностични техники спомагат да се реализира това, което е обещано от наталната карта. В това съм се убедила и на собствен гръб, за пореден път миналата година. Дори при дирекции на Венера и Юпитер ще се получи само това, което те предвиждат в натала. Снощи хвърлих едно око, доколкото можем да се доверим на този час на раждане при Дида. Има дирекции на Венера и Юпитер към осите. Но трябва да изходим от това как са поставени в наталната карта, имат ли сила да дават изобилие. Изглежда, че в момента темата се е активирала, за крайния резултат обаче не може да се гарантира. Ако не се получи сега, евентуално между 2021 и 2022 г., след упорити и продължителни опити. Ако и тогава не стане, можете да се ориентирате към осиновяване, ако нямате предразсъдъци в това отношение.

# 78
 • Мнения: 4 707
Но по ведическата система всички тези планети, които са й в безплоден знак Лъв стават в Рак, който е воден и майчински?  По важното е да имаш партньор и вече всички тези решения с деца или без, с осиновяване ще ги решите заедно.
Имам приятелка, която никога не е искала деца, не ги понасяше, дори те се страхуваха и започваха да плачат като я видят Laughing
Ако някой много настояваше тя казваше близките 10 години със сигурност не, или след 40. С всички предпазни средства винаги, с крайно нередовен цикъл и други гинекологични проблеми.... се оказа случайно непланирано бременна и то преди да стане на 30, изпадна в депресия и искаше аборт, НО понеже имаше партньор, който я убеди да оставят бебето ... сега ще става майка.
Не разбирам нито защо се случва така, но дори да са писани деца, ако нямаш партньор те няма как да се реализират...а ако имаш колкото и да не искаш и да се пазиш явно ще стане.


Била съм на астролог и не съм питала за деца, но тя беше сигурна кога ще имам такова и понеже много обичам деца се зарадвах много. Но хаха тъй като нямах партньор момента си отиде и не се реализира по този начин. Simple Smile

# 79
 • Мнения: 2 291
По ведическата система има съвсем друг подход към анализа и друг начин за разглеждане. Не може да се сравняват двете системи, те боравят с различни инструменти за оценка на хороскопа.

# 80
 • SF
 • Мнения: 13 312
В крайна сметка всички прогностични техники спомагат да се реализира това, което е обещано от наталната карта. В това съм се убедила и на собствен гръб, за пореден път миналата година. Дори при дирекции на Венера и Юпитер ще се получи само това, което те предвиждат в натала.

Това имах предвид, когато казах, че аспектите могат да се подредят обратно или поне различно на житейската логика и пожелания - първо да се харесаме, да ходим по срещи, да бъде вълнуващо, след година-две преместване в общ дом и планиране на деца, родителство, отглеждане, внуци, помощ в отглеждането, пенсиониране...
Аспектът за забременяване може да е чудесен, но ако жената е на 18, е тъпо да я "навиваме" да се възполва. Нищо, че има чудесни отношения с гаджето.

# 81
 • Мнения: 4 090
Мислех да не се включвам в темата, но ще го направя. Дида-мида, ако искате второ мнение си направете втора платена консултация.

Опитвате се по различни начини да си изкопчите безплатна такава, но това не е почтено. Ако отидете на лекар и лекарят ви каже нещо, което не разбирате го питате лекарят, ако искате второ мнение отивате на друг лекар. Нали така? И не отивате при другия лекар с: Ето това ми каза предишния, хайде сега консултирай ме за без пари.

Знам че има хора, които премат астрологичните и таро консултации като подарък, който им се полага, но това, че някой не вижда чуждия труд като стойностен не значи че чуждият труд е без стойност. 

Във форум сме където ди помагаме, но помощ и безплатна консултация са коренно различни неща. Това е все едно да пусна тема "Как да си направя ректификация" и да напиша 10 дати и събития за мен и да кажа: В колко съм родена. Кажете ми, че консултантката ми каза едни неща и искам втора ректификация. И понеже сте добрички сте длъжни няколко от вас да ми прегледат картата...

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 12:26 от Елфичка

# 82
 • SF
 • Мнения: 13 312
Безплатните консултации тук са на доброволен принцип и са въпрос на желание на консултиращите. Никой не може да получи безплатна консултация, ако няма кой да му я даде.

Търсещия съвет във форума трябва да е наясно, че ще се изсипят куп тълкувания на въпроса му, лични мнения, приказки на килограм или пък няма да получи нито едно отговорче, колкото и да му се иска.

Лично аз винаги говоря "по принцип", "отгоре-отгоре" и никога не съветвам човека лично. Пазя се от възможността да сбъркам и да подхлъзна с много настоятелни и крайни позиции. Който ме е питал нещо във форум, нека е наясно, че ме е питал във форум. Понякога имам време да пиша с часове, понякога не влизам с дни и се отдалечавам от темите, които са повдигнати или засегнати.
В момента уча прогностика и съм в състояние много дълго да дрънкам по темата, но се страхувам някой да не го приеме именно като консултация, каквито аз не правя.

# 83
 • Мнения: 2 291
Тук всеки се включва по желание, но така се получават доста разнопосочни мнения.
За Дида-мида бих добавила, че ако отношението ти към казуса наистина е сериозно и отговорно, би било по-разумно да се консултираш с астролог, който има познания по репродуктивна медицина. Вместо да колекционираш мнения от различни хора по форуми и групи, сред които може и да има практикуващи астролози, но те не могат да отделят нужното време и внимание, за да ти направят качествена прогноза. Това е работа, която ангажира поне 2-3 дни. А ние междувременно работим по реални поръчки, не си  бъркаме в носа от нищонеправене. Това, че пишем в някой форум, не означава, че стоим без работа.
Такава бърза прогностика не бих рискувала да правя, да си слагам главата в торбата. Мога да дам мнение само по наталната карта, как е представена репродуктивната тема. При искане на безплатна консултация винаги трябва да сте наясно, че няма да е със същото качество, защото такива сериозни теми не се анализират за 10-15 минути. Нали сте ходили по професионални консултации? Там астрологът веднага ли изстрелва мнение по някой сложен и проблемен казус? Освен ако не изкрещи "Боже мили, катастрофа!". Доколкото съм чувала, почва едно хъкане, мъкане и чесане по тиквата, когато се прави импровизирана консултация без предварителна подготовка по картата. Тогава според вас какво може да се очаква от една форумна консултация? Само повърхностен прочит с голяма вероятност да се изпусне някой важен детайл.

# 84
 • Мнения: 979
Мислех да не се включвам в темата, но ще го направя. Дида-мида, ако искате второ мнение си направете втора платена консултация.

Опитвате се по различни начини да си изкопчите безплатна такава, но това не е почтено. Ако отидете на лекар и лекарят ви каже нещо, което не разбирате го питате лекарят, ако искате второ мнение отивате на друг лекар. Нали така? И не отивате при другия лекар с: Ето това ми каза предишния, хайде сега консултирай ме за без пари.

Знам че има хора, които премат астрологичните и таро консултации като подарък, който им се полага, но това, че някой не вижда чуждия труд като стойностен не значи че чуждият труд е без стойност.  

Във форум сме където ди помагаме, но помощ и безплатна консултация са коренно различни неща. Това е все едно да пусна тема "Как да си направя ректификация" и да напиша 10 дати и събития за мен и да кажа: В колко съм родена. Кажете ми, че консултантката ми каза едни неща и искам втора ректификация. И понеже сте добрички сте длъжни няколко от вас да ми прегледат картата...

Чуждият труд е стойностен само когато обслужва нечий интерес, полза. Хората са егоцентрици. Не че е нарочно, но поставят себе си на първо място. Симпатизират на всички онези, които поне привидно "мислят" и са "загрижени" и работят за техния център. Призоваването, намекът за реципрочна възвръщаемост, може да се разбере като липса на човечност. Сочат се укорително с пръст астролози, които знаят цената на постигнатия опит, знания и труда си не го раздават на народни цени или даром. Точно такива с показалци последствие нямат нищо против да вземат пари и то не жълти стотинки за труда си. Субективното винаги е по-ценно и важно.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 15:49 от starinthenightsky

# 85
 • Мнения: 146
Здравейте и от мен. Като цяло аз нищо не разбирам от зодии, но астролог ми каза наскоро, че ако реша да забременявам ще стане трудно, ако стане! Дори ме пита дали имам намерение да осиновя дете.... След което ми каза, че по щастлива ще бъда ако не подписвам и не правя сватба. Като цяло съм логичен човек, но признавам си много се притесних, при положение, че август ще се женя и смятаме да правим опити за дете вече, дори си запазих час при гинеколог другата седмица. Та, въпросът ми е има ли от Вас някои желание да погледни въпросните аспекти, за да види дали наистина е вярно това, което ми казаха? Благодаря предварително.

# 86
 • Мнения: 2 291
Всеки астролог си има методи и работи с различни техники, понякога и по различни системи.
Защо смятате, че тук някой ще Ви прави проверка на чужда прогноза?

# 87
 • SF
 • Мнения: 13 312
Аз я разбирам, че се е "филмирала", но оставам с впечатлението, че това са само препоръки от страна на астролога. Няма кой да гарантира кога си по-щастлив и кога по-малко.
Има някои индикации, които говорят, че не трябва да се обвързва с подпис, но това са само цитати, извадени от контекста.

# 88
 • Мнения: 2 291
Освен това и прочитът ще бъде различен. Нима очаквате при всички астролози да е едно и също?

Вчера бях потресена във фейса, като видях в една група една госпожица да иска за й се определят дати за инвитро.
След което се спомена, че има записан час за консултация с астролог. Но ако може да мине номерът и в групата, защо пък не?

# 89
 • SF
 • Мнения: 13 312
Подходящи дати за инвитро могат да се разглеждат. Но ако лекарите са на друго мнение, се слушат лекарите.
На човек като му кажат нещо неприятно и не може да си го извади от мислите. Надява се на второ, трето мнение, които категорично да отрекат първото. Има хора, които обикалят астролози, докато не попаднат на такъв, който да им каже това, което те искат да чуят.
А предишните автоматично стават некадърници.

# 90
 • Мнения: 2 291
Има хора, които обикалят астролози, докато не попаднат на такъв, който да им каже това, което те искат да чуят.
А предишните автоматично стават некадърници.

Имам съвсем пресен такъв случай и меко казано съм изумена. А дори не става въпрос за нереализирана прогноза.
Като не изкараш някого голям капацитет и не му потвърдиш очакванията, автоматично ставаш некадърен астролог, който не може да му разчете натала.

# 91
 • SF
 • Мнения: 13 312
Хората се самонастройват.
Например, аз не мога сама на себе си да правя прогностика. Или нищо не виждам, или виждам това, което очаквам, че ще видя, напасвам си го към очакванията и само го потвърждавам гордо.

Общи условия

Активация на акаунт