Защо мъжете са такива?

• 21 512
  • 577
  •   1
Отговори
# 480
Абс съм съгласна с последното мнение. Качествените мъже и жени се надушват и събират заедно. И да, огледален образ са си един на друг. И в това няма нищо нелогично или езотерично. Въпреки, че езотериката не е за подценяване и е навсякъде. Щом някоя жена е много готина и читава, защо не може да си намери свестен мъж? Защо все "попада" на свине? Няма логика. Същото е и с мъжете. Който много се оплаква от жените какви гадни, меркантилни чуми и използвачки са, пак ми става ясно той какъв е, що за стока е, и що само на такива "попада".
Не ми се струва коректно да оценяваш човека според партньора му.

Съгласна съм с Братан - масово се сблъсквам с двойки, при които единият партньор е много над нивото на другия, но го търпи - заради възпитание (което не зависи от него), заради чувствата си и други.

# 481
  • София
Вече никой и никъде не седи, свършиха се баламите. Година, две, пет и беж крачета, да бягаме. Като не е хубаво -не е хубаво.
Братан е прав. Едно влюбване и хоп, пет години заминали.

# 482
Thaicho, точно това казва Allwewant Simple Smile

Тия, които търпят и все са горканки, това си е техен избор.
Така че винаги има някаква хармония, дори да е извратена.

Що се отнася до езотериката - каквото горе, това и долу, каквото отвътре, това и отвън.

# 483
Мъжете са такива, каквито са и жените. Не защото. Има добри и лоши хора сред двата пола. Има поправими лошотии при правилен избор, има и непоправими, независимо от избора.

# 484
  • София
И все още, добрите са повечето.
И мъжете тук са ни много арни, ама се правят на кисели краставички.

# 485
Братан, не просто е коректно, а е толкова логично, че просто няма накъде. Ти, примерно, ако имаш тъпа жена, какъв ще си? И ти ще си тъп. Не е ли логично? Като си толкова умен, какво правиш с тъпачка? Явно не си достатъчно умен, за да си хванеш умница. Това, само като пример. Др пример е класиката - насилник и жертва. В основата си и насилникът, и жертвата са слабохарактерни. Насилникът - защото се оставя да насилва, жертвата - защото няма сила да пресече насилието. Тоест и двамата са си на място във връзката.

Сега, човек може да се промени донякъде и въпреки вродения си характер. Променяйки се, автоматично се променя и средата му, партньора му и т.н.

# 486
Бе то всяка ревнива умница е с двата крака в тъпотата, щом толкова ми искат някои личното мнение.
Относно какъв човек съм, или не съм, ще помоля да не изпадате в такива откровения. Особено след поредното натъртено харесване на мнения.
Смятам, че личните ми качества са с приоритетна важност за най-близките ми.

# 487
Ами то и за ревнивнивците същото. Хеле пък тия дето си вярват, че жена им е накакво лично притежание. По-голяма тъпотия от това няма.

# 488
Мъжете са свине, за това сме единодушни Simple Smile
Разбирам и двете съфорумки, Дренка може би една идея повече. Тя кара по-направо, без панделки и красиви опаковки.
Разбирам и SaRaNia - всеки човек е склонен да смята своите чувства за уникални и да не му харесва, когато ги принизяват или описват недотам възвишено.

Аз обичам с панделки, може и без опаковка Simple Smile
А, и хубави ябълки обичам Wink

# 489
Клишето "Търкулнало се гърнето, намерило си похлупака!", не е случайно....
Събират се сходни.Един малко брутален пример-измислен, ама да поясня какво визирам...Някой представя ли си  целоживотна любов/връзка/брак между Мара отварачката и учен-химик, Нобелов лауреат?   Smiley

# 490
Клишето "Търкулнало се гърнето, намерило си похлупака!", не е случайно....
Събират се сходни.Един малко брутален пример-измислен, ама да поясня какво визирам...Някой представя ли си  целоживотна любов/връзка/брак между Мара отварачката и учен-химик, Нобелов лауреат?   Smiley
И аз не можех да си представя брак между британски принц и разведена треторазрядна американска актриса, ама стана.

# 491
  • София
Знаете защо няма Нобелова награда по математика, нали?

# 492

Научих нещо ново. Това не го знаех.

# 493
  • Агент под прикритие
Да не е мразел математиката? Joy

# 494
Теорията с любовника не е много сигурна, но пък звучи достоверно. Joy

Общи условия

Активация на акаунт