Жестокия Истанбул - Zalim Istanbul Тема 2

• 60 852
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Докато се прави на горда и велика пред богаташите, дъщеря  си предлага услугите на Дженк. Интересно ми е, как ще реагира като разбере, че е бременна.

Скрит текст:
Оооо,много голяма реакция толкова,че няма време за нея буквално понеже тя се промушва с нож в корема пред очите му след като той и казва,че нищо не изпитвал,че всичко си е било и грешка,но преди това Шениз я подлъгва,че ще я жени за него,а я жени за Недим заплашвайки я с един запис как мъже се гаврят с нея в хотелската стая докато тя е приспана и така Джерен става Карачай....
А иначе Джемре ще научи от устата на Дженк към последните серий плюс други неща.
Но те го мислиха за умряло благодарение на Шениз,но гледай много спойлери да не стават.

# 661
Не е нахална Джемре, постъпи импулсивно, но тя се държа така и със сестра си, когато видя отношението й към Недим. Недим е неин пациент, така да се каже. Срещу  подлостта на Шениз с какво може да се противодейства?  Да бъде пресметлива и подла като нея?  До тук разбрах, че прислугата и охраната слушат по-скоро Шениз, не Агях.
И Джерен не е невъзпитана, просто тя има самочувствие на хубаво момиче и живее с илюзията, че след като забременее от Дженк, той ще се ожени за нея. Иска да се възползва от красотата си. Малко ли жени го правят? Дадоха разсъжденията й няколко пъти. Тя отлично знае кое е правилно и кое не.  Отделен въпрос е, че семейството на Джемре и Джерен не дължи нищо на богаташите. Дългът за колата Агях го измисли, за да  ги задържи . Всички отлично знаят, че колата беше потрошена заради дъщеря му.

# 662
Агях ме дразнеше, но сега го съжалявам. Жена му е съсипала и децата и племенника му, и него. Не и без негова вина, разбира се. Но той изглежда наистина принципен и почтен, макар и да е пълен кон с капаци. Приличат си със Сахер, ама тя само се бие в гърдите, а на действия никаква я няма.
Джемре ми е нереалистично напориста и смела. И тя все с рогата напред. Ми кой се държи така в нова обстановка от самото начало? Тя и простата и майка, с извинение. Дошли от село и си им личи много. Джерен си е като дъщеря на Шениз, обач е много далеч от нейната класа. От цялото им семейство Дживан е най-свестен. Импулсивен е и никога не премисля, но поне е честен и пред другите и пред себе си. И Дженк и Дамла според мен струват повече от двете сестри. Ще видим де. Аз Джемре още я харесвам, въпреки че и олекна образа, а Дамла още си е пълна кифла, но си личи, че има повече там. А Дженк вече доста пъти показа, че е привидно тъпо леке, а всъщност въобще не е така.
Още ми е любимец Недим, защото е жертва на всички там незаслужено. Него напълно го разбирам защо се влюбва в Джемре. За Дженк се чудя обаче. Както каза сестра му, толкова жени има, все и някоя друга му се е опънала. Не е само Джемре.

# 663
В средите, в които се движат хора като Дженк трудно ще срещнат момиче от простолюдието, което да им се опъне. Около тях все движат златотърсачки, които се предлагат лесно и богатите губят интерес.
Мисля, че в Дамла има бъдеще. Разглезена е, но като я парне малко истинската любов и я поочука живота ще влезе в релси. Личи й, че не е лошо момиче.
Джемре наистина го играе с доста самочувствие, но то и не е нормално да виждаш как тормозят човек, който не може да се защити и да раболепничиш. Животът й не зависи от семейство Карачай, така че не е нужно да се държи като техен слуга. Единствено, че не се замисля, че ако я изгонят Недим ще пострада най-много.

# 664
Боби, има логика и в това със златотърсачките. А и той съзнателно си подбираше такива за еднократен секс.
Може ли някой, който е изгледал сериала да ми отговори за няколко неща:
Скрит текст:
Защо умира Агях? Разбира, че Дженк не е негов син и получава инфаркт ли? И Умут е синът на Дженк и Джерен, а малкия Булут на Недим и Джемре, нали?

# 665
Боби, има логика и в това със златотърсачките. А и той съзнателно си подбираше такива за еднократен секс.
Може ли някой, който е изгледал сериала да ми отговори за няколко неща:
Скрит текст:
Защо умира Агях? Разбира, че Дженк не е негов син и получава инфаркт ли? И Умут е синът на Дженк и Джерен, а малкия Булут на Недим и Джемре, нали?

Да, и на трите въпроса. Simple Smile

# 666
  • София
Не чета в спойлерите, и не гледам клипчета.  Ама си си мисля,че ще има яки любовни многоъгълници- Джемре с Дженк и Надим,  Джерен с Дженк и още няколко... и, защо ли си мисля още за Дамла+Дживан, и защо не...Сахер + Агях.

# 667
Мимче, благодаря! Голяма драма, голямо нещо. Поне за първия въпрос се надявах да няма и тук такава сюжетна нишка, но уви.

# 668
Ей ни са спря да маже и лъже тази Шениз еййй
Джемре разбра Дженк.Стана му съюзник по вина само това стига да се влюби в нея.

# 669
Тази Шениз как мъчи Недим, много ми е мъчно.. Интересно ми е какво толкова е направил, за да изпитва такава омраза към него. Спомням си думите й в първи епизод, че е видял нещо, което не е трябвало да види. Мисля, че е имала нещо с баща му. Пък дали е така предстои да разберем.
А Джерен не спира с интригите и игричките. Дамла правилно й каза, че колкото и да се опитва да се изкачи няма да й се получи, защото е зла.

# 670
Сет ЗИ - Озан
старо ,но невиждано

Беркер от сегашно течащия епизод на Алев  Алев - Пламък

# 671
Ох, голям сладур е Дженк/Озан. Heart Eyes Джемре как може така да му се дърпа, наистина не я разбирам.. 😂

# 672
Ох, голям сладур е Дженк/Озан. Heart Eyes Джемре как може така да му се дърпа, наистина не я разбирам.. 😂

Няма вкус както казват моите колежки....

# 673
Както са казали хората вкус другар няма. Симпатяга е Дженк, но аз пък по-натам като видях Недим какъв сладур е... взимам го, хаха. Hug
Хората имаме различен вкус, и слава богу. Grinning

# 674
  • Свети Влас
Мади ще ти отговоря на въпроса в спойлер.
Скрит текст:
Недим е видял как Шениз и баща му правят сещаш се. Демек, Шениз изневерява на Агях със собственият му брат. А таз гад е решила да блъсне Недим, като обвинява синът си... Ще видите това във втори сезон...

Общи условия

Активация на акаунт