Жестокия Истанбул - Zalim Istanbul Тема 2

• 61 374
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Дженк има или аневризъм или тумор в главата си защото се спомена за томография което няма какво друго да е...и ако не си взема лекарствата ще се свържи със семейството а той лекарствата ги е хвърлил на боклука за да разбере Джемре.Не е трябвало да си пропуска прегледите,но той отказвал да посещава и лекар....
Дженк каза,че всичко е под негов контрол и тн и лекаря каза,че ще изчакал томографията и после щял да приложи друго лечение.Както се разбира не е болен от вчера и всичките тия думи снощи ме увериха,че това е истинската любов
Истината живее ето тук сочейки сърцето си
Моите чувства са истински
Обичам Джемре и тн...
Това много ме изплаши обаче:Няма да се откажа до последния си дъх....И на кого се мъчеше да звънне Дженк като получи криза?
А Недьо какво прави освен да се движи като Бешир в тоя сериал.Беркер буквално умря актьорски да ме прощават всичките му фенове ,но след като стана от количката подаде ротата на Озан и от там я кара през къра.
Като гледам какво му се случва на Дженк по добре да умре то няма такова мъчение ама Недим нали е герой ще го спаси ще си даде костен мозък и тн.Може и затова да се прави това да се опомни Джема и Недим да спре да праи щуротий.Повдига ми се от този вече! Каквото и да направи няма как да ми пекне в очите да не коментирам парцала Джерен...А за Шена какво да кажа вечеряла е с БОГА тази мръсница...
Озан обра овациите на всички снощи какво е правил по време на почивката на корона не знам,но.....

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 19:51 от x BlackRose x

# 421
Озан се представи чудесно в серията. Предполагам, че няма да умре или поне се надявам да не умре. Може след като Джемре разбере да осъзнае че го обича, знам ли... Докато спореха Недим и Дженк, струва ми се че след като Дженк започна да крещи, Недим разбра че става нещо. Може би Недим пръв ще научи за състоянието му. А от фрага... Толкова ме изкефи Дженк като каза на майка си, че тя е най-лошото нещо в живота на едно дете и се отрече от нея. Снощния епизод ми беше интересен, страхувам се за Дженк, Джерен всъщност добре направи като изпрати ДНК теста в имението, за да разберат най-сетне Недим и Дженк, че са братя. Не тя уби Агях с този тест, а Шениз, която е причината за всичко. Хич не се учудих като видях Шениз, че е напълно здрава. Знаех си го.

# 422
Мисля,че Дамла първа ще разбере и ще бъде помолена да си мълчи...като гледам какви спойлери идват иска да си поеме отговорноста ама друг път сигурно е видял сценката на плажа ,но не му е понесло да я гледа до край и е разбрал нещата погрешно аз мисля,че малко или много е обиден на Джемре затова,че е мълчала някаква хладност усещам в Дженк или резултатите от повторната томография няма да са Ок и е решил да се пожертва за всички....
Кой знае какво ще се случи само като си помисля,че Бахар и Мине свършват сет утре и направо се чудя сополите на Сехер ли ще гледаме? Пълен бълвоч стана всичко искрено се надявам Недимчо да се изпусне пред някой,че Дженк припадна наистина искрено се надявам,че има човек в него,а не отмъстител.
Лошото е,че ми загуби доверието вече и не му вярвам нито на любовта нито на нищо
Заслужавал бил само оттук може да съдим кой заслужава наистина защото Джемре не килограм ягоди за пазара,че да ги купи.Дженк беше грешен в много неща,но той никога не си е казвал,че е прав и никога не е правил повторно друга грешка все се опитваше да оправи положението.
В Джемре открих себе си....Сдобрих се със себе си.Душата ме заболя от играта на Озан толкова болка има в Дженк,че нямам думи и още има хора които викат,че това е саплантия.
Ами аз като гледам саплантия е това на Недим и тази Йозге тъпа ама да не казвам като какво....

# 423
Аз си мисля че болестта на Дженк ще го сближи с Джемре. А е възможно и след като Недим разбере за болестта, да се оттегли, за може Дженк да е с Джемре. Не знам кой пръв ще научи. Но ми се иска това да е Недим.

# 424
39-ти епизод е последен окончателно току що се потвърди от Бирсен Алтунташ.Бирсен казва,че другата седмица ще снимат финалните сцени.Финала ще е много разчувстващ
Като знам,че идват спойлери,че Шениз и Джерен ще умрат остава и Дженк да умре и ще стане много чувствено....
Много хора мислят,че Дженк ще умре и ще повери сина си на чичо му както той е поверен бил на Агях....

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 22:16 от x BlackRose x

# 425
  • Свети Влас
Днес четох, че всички щели да загинат... И на кой ще оставят детето ако умрат всички. Много скапан СЦ...

# 426
Днес четох, че всички щели да загинат... И на кой ще оставят детето ако умрат всички. Много скапан СЦ...
Възможно ли е само Джемре да остане жива и да говори с детето накрая?

# 427
  • Свети Влас
Теорията ми е, че Шениз ще убие Джерен, след което Шениз ще се самоубие... Дженк ще умре от болестта си... И може би живи ще останат Недим и Джемре....

# 428
# 429
Здравейте!!!!! Нека само да си позволя да напиша,че много,ама много ми е несимпатична и като жена и героиня Джемре....Джерен е в пъти по истинска и мога да я разбера,но сестра и тцъ не можА да ме грабне за фен.Дамла и тя ми е една изкуствена и отрицателна,както и Дженк/ревльо,непостоянен и ...../....майката селянка и тя самата не знае къде я боли и сърби,но идеалист без покритие.....оф сериала ми е интересен и го гледам само и само да видя как,ще се развие живота на Джерен.

# 430

Сабина Панчева‎
до
 ЛЮБИМИ СЕРИАЛИ С ПРЕВОД

4 часа ·

Озет за еп. 39 ФИНАЛ

"СБОГУВАНЕ"

Джерен и Шениз стигнаха до ужасен край. Семейство Йълмаз е в траур и е потресено от смъртта на Джерен. Джемре, научила тайната, която майка й крие години наред, ще бъде в загуба. В този момент Недим ще бъде най-голямата подкрепа за нея, въпреки факта, че връзката им е съсипана. Дженк, който загуби баща си и майка си един след друг, решава да прекара последните дни със сина си. Заболяването му също ще послужи за това решение. В края на краищата Дживан решава да се присъедини към армията. Може би това решение ще доведе до големи събития ...

Последна редакция: сб, 20 юни 2020, 20:01 от tigasa1

# 431
Трябваше да се стигне до смъртно заболяване,че да се прегърнат тези двамата....
Дано не му умре в ръцете защото мисля,че думите им които говорят не са от прегръдката

# 432
Привет, момичета. Много сълзи паднаха заради финала. Дженк не трябваше да умира. Трябваше да имат време Недим и Дженк да бъдат наистина братя. Въпреки щастливите Недим и Джемре, това щастие беше непълноценно. Умут толкова тъжно гледаше към клипчето с Дженк... Нямам какво да кажа... Просто съм крайно разочарована от този финал 😢

# 433
Какво стана с Дамла и Дживан? Разделиха ли се?

# 434
Какво стана с Дамла и Дживан? Разделиха ли се?
Единствено за тях бях щастлива, защото накрая все пак са се събрали.

Общи условия

Активация на акаунт