Дженк каза,че всичко е под негов контрол и тн и лекаря каза,че ще изчакал томографията и после щял да приложи друго лечение.Както се разбира не е болен от вчера и всичките тия думи снощи ме увериха,че това е истинската любов
Истината живее ето тук сочейки сърцето си
Моите чувства са истински
Обичам Джемре и тн...
Това много ме изплаши обаче:Няма да се откажа до последния си дъх....И на кого се мъчеше да звънне Дженк като получи криза?
А Недьо какво прави освен да се движи като Бешир в тоя сериал.Беркер буквално умря актьорски да ме прощават всичките му фенове ,но след като стана от количката подаде ротата на Озан и от там я кара през къра.
Като гледам какво му се случва на Дженк по добре да умре то няма такова мъчение ама Недим нали е герой ще го спаси ще си даде костен мозък и тн.Може и затова да се прави това да се опомни Джема и Недим да спре да праи щуротий.Повдига ми се от този вече! Каквото и да направи няма как да ми пекне в очите да не коментирам парцала Джерен...А за Шена какво да кажа вечеряла е с БОГА тази мръсница...
Озан обра овациите на всички снощи какво е правил по време на почивката на корона не знам,но.....