Фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел. Тема 3

• 36 771
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Е, Neff явно не случайно се води по-висок клас, при мен духането на охлаждащя вентилатор се чува, макар и слабо (но не тракане, вибрация или нещо такова).

# 451
  • Mostly in my mind
Здравейте. Отзиви за тази фурна? http://technohome.bg/product/5343/furna-za-vgrazhdane-whirlpool-w6-om4-4s1-p.html
А от въпросния сайт някой поръчвал ли е и дали е надежден?

# 452
  • София
Имам питане към собствениците на фурни Miele или Neff - чува ли се шум от охлаждащия вентилатор на предния панел?
Колебая се между модели от тези две марки. Miele-то на брат ми издава лек, но дразнещ за мен шум и искам да разбера дали е защото фурната му е проблемна или това се води за нормално.

Аз съм с Миле. Да, чува се и работи доста дълго след като е изключена програмата. Не мога да кажа, че е дразнещ, но и не е съмсем слаб.

# 453
  • Sofia
Аз снощи пак слушах, при пълна тишина и при Neff се чува слабо. Досега изобщо не съм го забелязала и в никакъв случай не е дразнещо.

# 454
Здравейте,

Фурните Neff имат ли опция готвене на пара? Видях, че имат някаква система CircoTherm®. От екстрите пиролизата не ни е в обозрението, но готвене/печене с пара (истинско) е нещо, което ни привлича да го има в новата фурна.

# 455
  • на Мелмак
Имам Сименс с пара, трябва и Неф да има с пара, потърсете дали се предлагат в България, но в по-високия ценови клас.

# 456
  • в града на вечния купон
Neff-home.com/bg е сайта за БГ ,има списък на дистрибуторите

# 457
Гледам, че доста се купуват фурните Neff. Аз не я бях чувала тази марка. Предстои ми да купувам фурна и плот за вграждане и се бях спряла на AEG. Сега разгледах тези, за които говорите, но не ми е позната марката.
Какви са предимствата на Neff пред AEG или Bosch.
И се чудя какъв плот да сложа керамика или индукция. Индукция никога не съм ползвала.

# 458
  • София
Гледам, че доста се купуват фурните Neff. Аз не я бях чувала тази марка. Предстои ми да купувам фурна и плот за вграждане и се бях спряла на AEG. Сега разгледах тези, за които говорите, но не ми е позната марката.
Какви са предимствата на Neff пред AEG или Bosch.
И се чудя какъв плот да сложа керамика или индукция. Индукция никога не съм ползвала.

Neff е по-висок клас от Бош и СИменс, поне от моите проучвания.

Индукцията за мен е незаменима - бързо и чисто.

# 459
  • Варна
Здравейте,

Фурните Neff имат ли опция готвене на пара? Видях, че имат някаква система CircoTherm®. От екстрите пиролизата не ни е в обозрението, но готвене/печене с пара (истинско) е нещо, което ни привлича да го има в новата фурна.
Има Neff с пара, аз си взех скоро.
В Техномикс и Вето има моделите. Цените им обаче започват от 3000лв.

# 460
Сложете комбиниран - индукция + стъклокерамични. Редки са тези модели, но все пак ги има. Аз лично съм купувал такъв на Електролукс.

# 461
  • Sofia
Моята Neff има  пара.Можеш да си избираш дали искаш пара или не.Модела е vario steam.Чистия модел steam е малък като обем и изглежда леко като "детска".Моята е 71л. обем

# 462
  • София
На индукционния единствен минус му е ако трябва да се сменя цялата посуда. Провери си с магнит дали съдовете стават за индукционен котлон. Ако лепне -стават, ако не лепне - ще ти трябват нови.

# 463
На индукционния единствен минус му е ако трябва да се сменя цялата посуда. Провери си с магнит дали съдовете стават за индукционен котлон. Ако лепне -стават, ако не лепне - ще ти трябват нови.

Да де, ама съдовете, които са скъпи и си заслужават, обикновено стават и за индукция. А които не стават не са толкова скъпи и не е проблем да се сменят, а един пълен комплет качествени съдове за индукция струва 50 - 200 лева. Не мисля, че е кой знае какъв проблем. Даже е повод за нов комплект Wink

# 464
  • София
Черна станция, не съм съгласна. Купих си комплект тигани за индукция. Доста прилична сума, въпреки това се оказаха боклук.

Общи условия

Активация на акаунт