Всякакви въпроси относно съдомиялните - тема 23

• 34 520
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Закупихме си съдомиялна на Whirpool и за първи път ще ползвате такъв уред Grinning може ли да ме упътите по колко гланц се слага и при всяко миене ли трябва? Или се пълни контейнерчето и после след като свърши гланца светва индикатор за доливане?

Честита придобивка, ще ти хареса!! Светва индикаторът, сокойно. На моята е едно като звездичка и светва в червено, но вероятно може да има някакви вариации според модела (не ми се вярва особено). Със солта е същата работа - светва едно червено S. Моята е модел 3c23 PEF, в упътването изрично пише да не се пуска без сол - е, аз първия път я пуснах без и нищо й нямаше (но после си заредих, де!). И не забравяй бутона Tab, ако я пускаш с таблетка Simple Smile

# 436
  • burgas
Честита придобивка!Моята е същата марка-гланц не слагам/както се казва една химия по-малко/ползвам комбинирани таблетки.

# 437
Благодаря ви много Simple Smile вече няколко пъти я пусках, доволна съм. Мисля , че ще спра да мия на ръка Grinning
Бутонът 'таб' не се ли цъка, когато имаме таблетка, която е комбинирана и в нея има гланц и сол? Поне така пишеше в упътването. Сега ползвам обикновени таблетки, некомбинирани и не съм цъкала този бутон.

# 438
  • София
Благодаря ви много Simple Smile вече няколко пъти я пусках, доволна съм. Мисля , че ще спра да мия на ръка Grinning
Бутонът 'таб' не се ли цъка, когато имаме таблетка, която е комбинирана и в нея има гланц и сол? Поне така пишеше в упътването. Сега ползвам обикновени таблетки, некомбинирани и не съм цъкала този бутон.
да

# 439
Какво означава обикновени таблетки? Не са ли всички 2 в 1… 3 в 1? Извинявай за лаишкия въпрос, но от години съм си харесала Финиш Куантум и не ги сменям. От както затвориха турската граница, карам на резерви и този месец за първи път от години се наложи да купя гел. Сега не знам дали дозирам правилно, но съм доволна от резултата. С гланц и сол в комбинация, разбира се.

# 440
  • София
Какво означава обикновени таблетки? Не са ли всички 2 в 1… 3 в 1?
Скрит текст:
Извинявай за лаишкия въпрос, но от години съм си харесала Финиш Куантум и не ги сменям. От както затвориха турската граница, карам на резерви и този месец за първи път от години се наложи да купя гел. Сега не знам дали дозирам правилно, но съм доволна от резултата. С гланц и сол в комбинация, разбира се.
Не, не са. На кутиите  им /отзад обикновено/пише какво имат.

# 441
Ясно. За това казах, че съм лаик. Или по-скоро кон с капаци. Едно си знам и това е.

# 442
Здравейте момичета, имам един малко лаишки въпрос-някоя от вас слагала ли е малка съдомиялна върху сушилня? Дали би имало проблем за един от двата уреда според вас?

# 443
Здравейте момичета, имам един малко лаишки въпрос-някоя от вас слагала ли е малка съдомиялна върху сушилня? Дали би имало проблем за един от двата уреда според вас?

Не съм, но не би трябвало да има проблем.

# 444
  • На брега на реката

За съдомиялната, не е проблем, но за сушилнята, може да възникне, ако се случи миялната да протече. Все пак е уред, работещ с вода и винаги съществува подобен риск!  Предишната ми миялна, на два пъти протича от дъното, т.е. ще тече върху сушилнята!

# 445
  • Велико Търново

За съдомиялната, не е проблем, но за сушилнята, може да възникне, ако се случи миялната да протече. Все пак е уред, работещ с вода и винаги съществува подобен риск!  Предишната ми миялна, на два пъти протича от дъното, т.е. ще тече върху сушилнята!

Здравейте, същото чудене за място на съдомиялната имам и аз. Мисля си тези които са със функция Aquastop няма ли да станат в този случай против протичане? Голяма гаранция и надеждност им давали. Как мислите?

# 446
Точно протичането ми е едно от основните притеснения. Просто кухнята е прекалено малка и наистина почти няма място къде да я сложим. За сега сме измислили само в шкаф под печката и върху сушилнята Grinning

# 447
45 см нямате ли за малка съдомиялна Simple Smile, ако трябва ще я пускате 2 пъти. Моята също е много малка, нямах място за 60см. И преди 2 седмици някъде питах тук във форума и взимах малка, но не съжалявам, предостатъчна ми е. Четиричленно семейство сме въпреки, че най малкият е на 1,5г. Всяка вечер я пускам и ако остане нещо ще е една, две купи.
Снощи сложих една 5л тенджера с 2 големи тигана и други по малки купи и успя всичко да побере и се измиха отлично.

# 448
45 см нямате ли за малка съдомиялна Simple Smile, ако трябва ще я пускате 2 пъти. Моята също е много малка, нямах място за 60см. И преди 2 седмици някъде питах тук във форума и взимах малка, но не съжалявам, предостатъчна ми е. Четиричленно семейство сме въпреки, че най малкият е на 1,5г. Всяка вечер я пускам и ако остане нещо ще е една, две купи.
Снощи сложих една 5л тенджера с 2 големи тигана и други по малки купи и успя всичко да побере и се измиха отлично.

Точно малка гледаме, но от кубчетата. Наистина няма място за друга, освен ако не направим пълна реорганизация на кухнята (а като наскоро приключили с ремонти хич не ми се иска Grinning )

# 449
Направете. Всякаква реорганизация за вмъкване на миялна си струва всяка стотинка и нерви по ремонти. Поне 45 см.

Общи условия

Активация на акаунт