WIZZ AIR - 36

• 39 398
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Няма проблем сестра ти да не лети. Никой няма да пита защо.

# 136
Здравейте,знаете ли кога пускат полетите за Ейлат по лятното часово време, става въпрос за месец април?Другият ми въпрос е, мъжът ми има стандартно членство, а ще пътуваме двама възрастни с едно дете, неговото членство включва два билета ли? Тоест може да купи билетите за него и детето а аз да си го купя отделно?Той пътува по два пъти месечно с уиз и отдавна го карам да си вземе карта от дск,на място ли се ходи или преди това се заявява онлайн?Благодаря предварително.

# 137
Може и онлайн да се подаде за кредитна карта.
При мен се мотаха повече от две седмици онлайн.

# 138
Здравейте.
Края на миналата седмица от wizz ми пратиха мейл, че ми променят полета с -1 ден от този, за който бях купила преди.
Когато вляза в сайта им и потърсих за новия преместен, не излиза нищо. Случвало ли се е на някого подобно нещо?
Става въпрос за резервация за средата на април, т.е. има доста време. Пратих им мейл и чакам отговор, но цялата ситуация ми е доста странна.

# 139
Здравейте,знаете ли кога пускат полетите за Ейлат по лятното часово време, става въпрос за месец април?Другият ми въпрос е, мъжът ми има стандартно членство, а ще пътуваме двама възрастни с едно дете, неговото членство включва два билета ли? Тоест може да купи билетите за него и детето а аз да си го купя отделно?Той пътува по два пъти месечно с уиз и отдавна го карам да си вземе карта от дск,на място ли се ходи или преди това се заявява онлайн?Благодаря предварително.
Стандартното членство е за неговият билет плюс още един. За три билета купете два с членство и един отделно.
Вижте други дестинации имат ли вече лятно разписание. Ако имат, значи е излязло и тези които ги няма няма да се изпълняват.

# 140
Имам следния въпрос.
Два билета закупени с членство.
Може ли ако титуляра  не пътува  да се плати за промяна на името?
Или този билет трябва да си остане и да се купи трети отделно.

# 141
е що не пробваш? винаги показва цена и бутончета ок и cancel преди да ти вземе парите...
ако не става - няма да можеш да го направиш

# 142
Промяната на името май беше в някои случаи по-скъпа от нов билет?  Но с членство мисля, че трябва задължително един от пътниците да е титурярът...

# 143
Благодаря ви за отговорите по моя въпрос.Ей сега видях,че ако купя билети по отделно ми ги дава на цената на членство,тоест на по-ниска цена А ако ги купя заедно ми ги дава   на по  висока цена.Някой ми беше споменал преди,че е по-изгодно да се прави така ,винаги билети по -отделно.Винаги ли е така или ,когато билетите са с ограничена бройка?

# 144
Така е ако има определен брой билети на тази цена, а ти искаш да купиш повече от наличната бройка, тогава ти ги хваща на по-високата цена. Можеш да купиш колкото има на една резервация примерно 2 на ниската цена и другите на друга резервация на по-високата цена.

# 145
Благодаря ти за пояснението ,Сънни.

# 146
Здравейте! Знаете ли кога ще пуснат билетите до Лисабон за септември? И кога е най-удачно да се купят. Като ги пуснат или да чакам по изгодни цени. Благодаря....

# 147
Информация от днес на Т1 никой не са карали да мери багаж и наземния персонал е бил с табелки на Wizz air.  Още не съм пуснала оплакване, но не съм се отказала, тези дни ще е.

# 148
Не разбрах оплакването?

# 149
Кога излиза зимното разписание ?
Трябват ми билети началото на ноември за Барселона.

Общи условия

Активация на акаунт