WIZZ AIR - 36

• 39 670
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • София (Възраждане)
Мколев, колко по-изгодно излезе новият маршрут?

# 646
И с кои авиолинии ще продължите до Португалия?

# 647
  • София
потвърждавам върнаха парите на 120% на отменен полет до Бари

И на таксите ли? Или само на цената на билета? Благодаря!
Върнаха ми 120% на цялата платена сума. Платила съм 4 билета по 18.99лв на обща стойност 75.96лв.× 120%= 91.15лв. Няма разделяне на такси и билети. 18.99лв е сумата за билет+такса. Колкото си платил, толкова връщат.
Последните 2-3 години съм изключително доволна от Уиз, доста са гъвкави и коректни. Използвам активно и карта дск уиз и бонусите им. Дано така остане. Пу, пу.

# 648
missmarina, като ви чета се чудя дали и аз да си прехвърля сумата в уиз кредит или да ми я върнат по банковата сметка? Wizz кредита в рамките на 90 дни трябва да се използва за нови билети или се губи, така ли е?

# 649
При мен изчезна опцията за заявяване на уиз кредит, отваря се несъществуваща страница и заявих парите. Знаете ли в какъв срок ги връщат?

# 650
  • Стара Загора
Мколев, колко по-изгодно излезе новият маршрут?

700 лв. за двама отиване и връщане с приоритет багаж . По-изгодно е от директния полет до Лисабон и спестяваме пътя от Лисабон до Фаро в едната посока , защото сме 4 дни в Портимао на море.

# 651
  • Стара Загора
И с кои авиолинии ще продължите до Португалия?

Ryanair

# 652
  • София
missmarina, като ви чета се чудя дали и аз да си прехвърля сумата в уиз кредит или да ми я върнат по банковата сметка? Wizz кредита в рамките на 90 дни трябва да се използва за нови билети или се губи, така ли е?
Уиз кредита е безсрочен! В профила пише дата на изтичане: never. Аз така с кредит платих тези билети. Имаше вариант да ми го върнат 120% и евентуално да приема промените или да ми презаверят за други дати. Нямах вариант да ми връщат по банка или карта, защото аз реално с карта платих само 2.96лв.

# 653
Извинявам се за тъпия въпрос, но Уиз еър предлагат ли вода по време на полета? Безплатна ли е? И как стои въпроса въобще с храната на борда?

# 654
  • София
Има храна и вода, минават с колички, плащаш си. Виждала съм, ако на някого му прилошее и поиска вода, не когато продават, да му донесат безплатна, налята в чаша, но нормалната в бутилка се плаща.

На сайта го има менюто.

# 655
Значи нищо не е незплатно (като при България еър например)? Благодаря

# 656
Може да си носиш храна и от къщи, както и храни и напитки от магазините след проверката. Забранено е консумирането единствено на собствен алкохол, незакупен от борда на самолета.

# 657
  • София
Значи нищо не е незплатно (като при България еър например)? Благодаря

Да, нали затова е нискотарифна компания, всичко допълнително се плаща. Била съм на различни и не помня някъде да са ми давали безплатно.

# 658
Към този момент има няколко чудесни ценови комбинации на Уиз за полети от София до Базел и обратно през септември 2020, от 47 лева двупосочно с членство.

# 659
О супер, сега ще проверя. За началото на септември или?

Общи условия

Активация на акаунт