WIZZ AIR - 36

• 39 692
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Промениха и нашите полети 10-14 март София Милано и обратно.  Сменили са часа на 10ти март, а този на 14ти са го преместили за 15ти.

# 631
  • Пловдив
https://www.24chasa.bg/novini/article/8238027
Wizz Air намалява полетите си до Италия с 60% до 2 април

# 632
  • Sofia
Промениха и нашите полети 10-14 март София Милано и обратно.  Сменили са часа на 10ти март, а този на 14ти са го преместили за 15ти.

При мен часът за 10.03. не е променен 😳 Нямам и имейл за промяна.

# 633
  • sf
Уф, и при мен на 4ти март няма промяна. Аз няма да пътувам, би било чудесно да ми върнат парите, нищо, че са само 40 лв 😄

# 634

При мен часът за 10.03. не е променен 😳 Нямам и имейл за промяна.

Беше 9.25 ако не се лъжа, сега е 7.40. Изчакайте, според мен карат отзад напред.

При мен имаше опция за възстановяване на сумата в кредити, а сега ми дава грешка 404 и не мога да ползвам тази опция. Много тъпо. Накрая ще възстановя парите, то е ясно, ама защо да е така.

# 635
  • Sofia
7:40 си е, погледнах си имейла с потвърждението.
Но ако искат да ми върнат нещо, нямам против. Пак при тях ще го изхарча.

# 636
  • Sofia
Оф, нашият полет е на 9 март до Болоня и много се надявам някак да се вмъкнем сред късметлийте. Ние се отказахме от пътуването.

# 637
И аз съм кюпа с промяна в разписанието.
Някой знае ли за полети, платени изцяло с кредити, връщат ли нещо обратно?

# 638
Странно, защо не променят полетите, които са в началото на март, след като точно сега е истерията

# 639
Преди малко получих имейл от Уиз. Цитирам:

"В подобни случаи според нашите Общи Условия за Превоз на Пътници и Багаж важи следното:

A) Можете да отмените резервацията си и да поискате кредит в клиентската си сметка на стойност 120% от сумата, която сте заплатили за отменения полет, и 100% от сумата за

Б) Таксите за обслужване и 120% от сумата, която сте заплатили за отменения полет, и 100% от сумата за таксите за обслужване за полета на връщане, ако е приложимо; или

B) Можете да отмените резервацията си и да поискате възстановяване на заплатената за отменения полет Обща цена и, ако е приложимо, за обратния полет (включително данъци и такси)."

Не ми изглежда много стройно. Май връщат 120% от билета, но 100% от административната такса, която често е по-голяма от самия билет.

# 640
  • София
И аз съм кюпа с промяна в разписанието.
Някой знае ли за полети, платени изцяло с кредити, връщат ли нещо обратно?
Аз съм така. Тази вечер ще пробвам и ще пиша.
Редактирам - влязох си в профила, даде ми опция за връщане на 120% като уиз кредит и вече парите са върнати. Успех!

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 21:00 от missmarina

# 641
Странно, защо не променят полетите, които са в началото на март, след като точно сега е истерията

Изобщо не е странно. Ако променят полети, до които остават под 15 дни, освен всичко останало трябва да плащат и неустойка. Много добре са си пресметнали.

# 642
потвърждавам върнаха парите на 120% на отменен полет до Бари

# 643
потвърждавам върнаха парите на 120% на отменен полет до Бари

И на таксите ли? Или само на цената на билета? Благодаря!

# 644
  • Стара Загора
Летим до Милано на 12.05.2020. и полета ни от 7.40 h го смениха зо 6.00 h сутринта. Това не ни е проблем и потвърдихме новия час. При нас ситуацията е по-различна и не се отказваме , защото правим прикачване в 11.30 h  за Фаро Португалия. На връщане летим директно от Лисабон до София . Да се надяваме , че нещата ще се успокоят дотогава !

Общи условия

Активация на акаунт