WIZZ AIR - 36

• 39 643
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • София
След една седмица чудене, реших да отменя пътуването за Великден до Братислава и Виена. Избрах опцията 120% wizz кредит и само десет минути след това, кредитът е в акаунта ми.
Чак за средата на април ли отменят полети???

# 676
Не са го отменили, промениха ми часа. Аз реших да си отменя пътуването и да се възползвам да ми върнат парите, защото не знам какво ще стане дотогава с Корона вируса.

# 677
Преди няколко седмици Wizz добавиха нова услуга - автоматично чекиране 50 часа преди полета. Струва 3 лв. Чекират те и ти пращат бордната карта на мейла. Поне така твърдят.

Нямам проблеми с чекирането когато съм си тук, в България. Винаги когато отида в чужбина обаче и там на място трябва да се чекирам през телефона за полета на връщане, не знам защо, но се случва адски трудно, с няколко опита и с много късане на нерви. Затова преди две седмици реших да се възползвам от новата услуга. Предстоеше ми полет до Братислава - отиване на 28.02., връщане на 01.03. Платих за мен и жена ми автоматично чекиране за полета от Братислава до София (6,00 лв.). За полета до Братислава си се чекирах 48 часа преди него както си му е реда. Заминахме на 28.02. за Братислава. На 29.02. реших да проверя дали сме чекирани автоматично за полета на връщане. Не бяхме, разбира се. Проверих и през приложението, и през сайта - няма чекиране. Проверих мейла и приложението - няма бордни карти. Проверих си и полетния план в сайта - да не би случайно да не съм успял да закупя това автоматично чекиране - ясно беше отбелязано, че тази услуга е закупена от мен. Чекирах се както и друг път през приложението - облекчили са процеса и сега става много бързо и лесно. Повече "услугата" автоматично чекиране не мисля да ползвам Grinning

Пиша всичко това за да имате предвид, ако ползвате и вие тази екстра, че може да ви се случи същото като на мен и да останете нечекирани.

# 678
След една седмица чудене, реших да отменя пътуването за Великден до Братислава и Виена. Избрах опцията 120% wizz кредит и само десет минути след това, кредитът е в акаунта ми.
От wizz ли са направили промяна по полета?

# 679
Да, Уиз промениха часовете на полетите до Братислава и някои други дестинации. Това ми дойде като идеален повод да си отменя пътуването и да си получа парите обратно.

# 680
  • София
Някой знае ли кога Уиз връщат парите по кредитната карта, с която са платени полетите, при отмяна на последните?

# 681
Здравейте.

От прочетенити разбирам, че цената на приорити не се променя от дискаунта, нали?
Тоест независимо дали билета е с или без дискаунта, цената си е една и съща?

# 682
Някой знае ли кога Уиз връщат парите по кредитната карта, с която са платени полетите, при отмяна на последните?
При мен ги върнаха доста бързо 1-2 дни. Не помня точно, но бях впечатлена от бързината.

# 683
  • При елфите ...
Знам, че за това, което ще попитам е писано многократно... но не мога да си спомня какво се каза по въпроса и нямам възможност да ровичкам из старите теми... Та се чудя... 1. ролонът трябва ли да е в прозрачния плик за течности в ръчния багаж на борда... 2. а лак за коса разрешен ли е в багажа?!?

# 684
  • София
Дезодорантът, ако не е твърд стик, трябва да е при течностите. Лакът за коса също е там.

# 685
  • При елфите ...
Дезодорантът, ако не е твърд стик, трябва да е при течностите. Лакът за коса също е там.
Много благодаря за отговора и отделеното време...

# 686
  • Sofia
Ако флаконът е по- голям от 100 мл. ще го изхвърлят.

# 687
  • При елфите ...
Ако флаконът е по- голям от 100 мл. ще го изхвърлят.
Благодаря... за това се сетих...

# 688
  • Mediterraneo
Ами що никой не чете от източника?

Cancellation fee
WIZZAIR.COM & CALL CENTRE
Per flight, per passenger
‎€60.00

точно така. И всъщност точно по 60 евро са ми билетите. Егати. Преглъщам едни 240 евро...

# 689
  • София
Ами що никой не чете от източника?

Cancellation fee
WIZZAIR.COM & CALL CENTRE
Per flight, per passenger
‎€60.00

точно така. И всъщност точно по 60 евро са ми билетите. Егати. Преглъщам едни 240 евро...

Не губи надежда, може да сменят някоя дата или час и да си на далавера.

Общи условия

Активация на акаунт